maroon5 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Esh said: sen bitirene kadar maroon 7 çıkar. hersene bi üstü çıkıyosa evet çıkabilir
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 "roket adam" said: Bilkentte güzel öğrencilik yaşayamayan insan Boğaziçinde hiç yaşayamaz. THIS.
zeper Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Deniz Can Kalender değilsen olmamış senin yatay geçiş. http://www.boun.edu.tr/Assets/Documents/News/912/2013_2014_II_mf_yandal_basvuru_sonuclari..pdf
senko Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 yandal diyo bunda yatay geçiş farkllı bişi değil mi
zeper Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 iç yatay geçişler açıklanmış üstünde de o vardı, bazen yanlışlık yapabiliyor rektörlük yandal-> dış yatay olabilir. asistanlık sonuçlarını açıklarken de buna benzer başlık hatası yapmışlardı. Arkadaşta yarın açılklanıor demiş, budur diye düşündüm. Hala açıklanmamış da olabilir tabi.
maroon5 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 senko said: yandal diyo bunda yatay geçiş farkllı bişi değil mi senin mantığına göre halam amcam olabilir
maroon5 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 beyler bugün boğaziçinden aradılar. düşündüğüm gibi kabul almışım. gelip gelmicemi sordular. 17sinde başlıyomuş orda dersler. ben şu an bilkentteyim, bizim dönem 1 hafta önce başladı. derslere giriyorum yani burada. bilkente gelince herşey gözümde büyüdü yine. buradan kaydı sildir, eşyaları topla, orada kalacak yer bul, ders kaydı yaptır vs. çok iş var. normalde bilkentte kalmaya karar vermiştim ama bugün aranınca kafam yine allak bullak oldu.
kek Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 maroon5 said: beyler bugün boğaziçinden aradılar. düşündüğüm gibi kabul almışım. gelip gelmicemi sordular. 17sinde başlıyomuş orda dersler. ben şu an bilkentteyim, bizim dönem 1 hafta önce başladı. derslere giriyorum yani burada. bilkente gelince herşey gözümde büyüdü yine. buradan kaydı sildir, eşyaları topla, orada kalacak yer bul, ders kaydı yaptır vs. çok iş var. normalde bilkentte kalmaya karar vermiştim ama bugün aranınca kafam yine allak bullak oldu. hayat istanbulda var. çok paran veya araban yoksa ankara kadar sıkıcı ölümcül bir yer yok. bir de bilkentin zengin züppeleri çok havalı oluyor. istanbulda en azından dünya kadar seçeneğin olur. bir şey daha: bilkent özel (parayla okuyan züppe), boğaziçi devlöt (çalışmış okumuş insan) gözüyle bakılıyor saçma firmalarda...
maroon5 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 kek said: maroon5 said: beyler bugün boğaziçinden aradılar. düşündüğüm gibi kabul almışım. gelip gelmicemi sordular. 17sinde başlıyomuş orda dersler. ben şu an bilkentteyim, bizim dönem 1 hafta önce başladı. derslere giriyorum yani burada. bilkente gelince herşey gözümde büyüdü yine. buradan kaydı sildir, eşyaları topla, orada kalacak yer bul, ders kaydı yaptır vs. çok iş var. normalde bilkentte kalmaya karar vermiştim ama bugün aranınca kafam yine allak bullak oldu. hayat istanbulda var. çok paran veya araban yoksa ankara kadar sıkıcı ölümcül bir yer yok. bir de bilkentin zengin züppeleri çok havalı oluyor. istanbulda en azından dünya kadar seçeneğin olur. bir şey daha: bilkent özel (parayla okuyan züppe), boğaziçi devlöt (çalışmış okumuş insan) gözüyle bakılıyor saçma firmalarda... hocam ben de hazzetmiyorum bilkentin ortamından. okul değiştirmek istememin bir nedeni de budur zaten. yalnız başlıkta da yazdığı gibi hem 1 sene geç mezuniyet hem de bir ton uğraş-sefillik demek bu. şimdi bavulları toplayıp istanbula gidince nerede kalacağım bile belli değil. yurtlarda yer yok diyorlar, mecburen kiralık oda falan bulmak gerekecek.
axedice Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Ortamını daha çok seveceksen çileye değer. Bilkente başta alışamadıysan döndüğünde hiç alışamazsın, boğaziçi en azından yeni bi başlangıç gibi gelecektir.
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Abi arkadaş ortamı olana her yerde ortam/hayat var. Gittiğim her yerde eğlendim, mutlu oldum. Hep iyi insanları buldum ama olay orada bitiyor bence.
zeper Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 alıntı maroon5 said: kek said: maroon5 said: beyler bugün boğaziçinden aradılar. düşündüğüm gibi kabul almışım. gelip gelmicemi sordular. 17sinde başlıyomuş orda dersler. ben şu an bilkentteyim, bizim dönem 1 hafta önce başladı. derslere giriyorum yani burada. bilkente gelince herşey gözümde büyüdü yine. buradan kaydı sildir, eşyaları topla, orada kalacak yer bul, ders kaydı yaptır vs. çok iş var. normalde bilkentte kalmaya karar vermiştim ama bugün aranınca kafam yine allak bullak oldu. hayat istanbulda var. çok paran veya araban yoksa ankara kadar sıkıcı ölümcül bir yer yok. bir de bilkentin zengin züppeleri çok havalı oluyor. istanbulda en azından dünya kadar seçeneğin olur. bir şey daha: bilkent özel (parayla okuyan züppe), boğaziçi devlöt (çalışmış okumuş insan) gözüyle bakılıyor saçma firmalarda... hocam ben de hazzetmiyorum bilkentin ortamından. okul değiştirmek istememin bir nedeni de budur zaten. yalnız başlıkta da yazdığı gibi hem 1 sene geç mezuniyet hem de bir ton uğraş-sefillik demek bu. şimdi bavulları toplayıp istanbula gidince nerede kalacağım bile belli değil. yurtlarda yer yok diyorlar, mecburen kiralık oda falan bulmak gerekecek. tebrikler öncelikle... yurtlarda yer yok da, çok zor durumda olduğunu açıklarsan yer buluyorlar.Yurt müdür metin bey iyi biridir gelip konuşursun. arkadaş ortamın iyiyse her yer iyidir tabiki, iki ünv ortamı kıyaslanamaz...ama manzara var=) manzara için gel:P şaka tabi, bilkentin eğitimi de çok iyi ama şirketlerde boğaziçi devlet olduğundan > bilkent gözüyle bakılıyor, marka mantığı işte.
eski Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 gec hacı boğaziçine hiç kacırma bu fırsatı.
yav Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 geç git abi bilkentini boğaziçini bilmem okuldan kayıt sildirip pılını pırtını toplayıp ev aramaya istanbul'a gitmek falan çok heyecanlı şeyler. benim de hayatımda verdiğim en doğru karardı diğer bütün değişkenler biraz daha farklı olsa da senle. istanbul açıyor adamı
noddle Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 değmez, kaybedeceğin 1 senede kendini herhangibir konuda uzmanlaştırabilirsin, ikiside iyi okul önemli olan kendini ne kadar geliştirdiğin
senko Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 1 senede hangi konuda uzmanlasion ya 31de bile uzmanlasamazsin
aquila Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 standard cevap sallamis adam asdf. bilkenti bitir, mastera bogazicine git.
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Bogazici'ni bitir, Amerika'da master yap.
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Amerikada master yap ugandada prof ol
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 bitir okulunu. başına iş hiç iş alma. master için, iş için falan illaki gidersin istanbula.
Öne çıkan mesajlar