Grego Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=qSjnDKBLZbc&hd=1 ~ şahsen merak ettiğim, bir türlü çıkamayan darkwood. Darkwood is a top-down, oldschool, sandbox survival horror set in a procedurally generated, open world. It features RPG and roguelike elements, with intense combat and a eerie atmosphere. Gameplay wise, it has features in common with games like Project Zomboid, Don't Starve and Teleglitch. As for the atmosphere and story, we like to think that it's inspired by the works of David Lynch. http://www.darkwoodgame.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Bir bitin artık dicektim, gerildim diyemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Diyelim moruk. Belki söylene söylene bitiririz bunları. Benden +1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 İndirime girse de almam, trailerda bile gerim gerim gerildim ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 lan çok iyiymiş. tüyler bi diken diken oldu sonlarda özellikle. bi de açık alanda yerde ne var ne yok anlayabilsem çok daha güzel olacaktı. uçurum veya duvar var sandığım yerlerde dümdüz yürümeye devam etti adam hudsfhuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 ~ valla diğer trailer daha bir gerim gerim. bence olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 bok tadı verdi diyecektim ama muhteşem olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Aynı türde çıkan 3-5 oyunun özelliklerini birleştirip aynı şeyleri yine basıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 ~ adamlar üşenmiyor yahu aynı yorumu yazmaya :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Gerildiler kendilerinde değiller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 ~ tür tükenene kadar yapacaklar bunu elbette. 70lere dönemiyorlar allahtan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Zagorla Çiko yoksa oynamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Sabah sabah yine izledim de, eve dönünce oynayasım geldi lan. Keşke çıkmış olaydı ahah. Daha heralde temiz 6 9 ay falan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 hakkaten iyimiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 korku filmlerinde ve oyunlarda çok gerilmeye müsait bir yapım olmasına rağmen azıcık bile gerilmedim. grafikler desen gta2 bile daha iyiydi. siyah ve gri paletini basıp, arkaya gergin bir müzik verip, dört ayak üstünde koşan yeşil adamlardan kaçmak ortaya bir eğlence çıkarmıyor benim açımdan. ayrıca indie'ye doydum. bir de bunlar kendilerini büyük oyun yapımcısı gibi hissetmeye başladılar ve batman, lara croft gibi oyunlarla aynı paraya satıyorlar vasat oyunlarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 bakalım indie balonu ne zaman patlayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 indie patlamasın da populer olan bir türde hemen 100bin tane oyun çıkmasa iyi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 30 dolardan çıkmasın lütfen indie oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 popüler olan bir türde 571 milyor indie oyunu falan çıkmıyor lan, kıçınızdan sallamayın :D platform veya action rpg tadında falan çıkarıyorlar işte, niye çünkü yapması kolay 5 kişilik bir grupla. kaç tane var lan fps indie, arkasında büyük şirket olmayan? yapması zor, paraları yok, kasmazlar buna genellikle, eğer toşankları ağır diilse. ama evet 20 dolardan yukarı indie çıkmasın bi zahmet. ayıp oluyor. aç gözlü şerefsizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 mount&blade var. fps olmasa da kaliteli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 20 ne ya? max 6-7 yeter indieler için. ama zombiler bitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 survival theme tamamen bitsin artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 ulen niye bitsin ahah. seveni oynayanı çok var. senin nerene batıyor survival. hayır sanki 100 tane çıktı bi de son 2 senede :D hem zaten horror ayrı, saf survival ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 bir yerime battığından değil, çeşit olsun diye istiyorum. rust, how to survive, don't starve, 7 days to die, project zomboid(böyle miydi), dayz, terraria, starbound, state of decay, dead island (ve exp'si) benim ilk anda aklıma gelenler, çoğunu da oynadım fakat yeter yani. zombie/survival görmek istemiyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 oynadığınız her survival oyunu için bir rts ölüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar