Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Sabah sınava girdiğimde kimlik sormadılar. Akşam da öğrenci kimliğim yok diye sınava almadılar. Eğer alsalardı mezun olucaktım... http://gifs.gifbin.com/1234443297_ken_park_suicide.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 cüzdanda taşımak cok mu zor ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 çoğunlukla geçen yılın sorularını sormuş avniler çok güzel geçti sınav :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 benim de yoktu ama aldılar, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Alınma ama doğru uygulama yapılmış. Sabahkilerin öküzlüğü kimliksiz birini sınava sokmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 kimliksiz okula gitmek süper kafa cidden. hem de sınav günü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 normal kimlik işe yaramıyor ya, illaki aof kimliği istiyorlar, diyorum bak sınav belgesi,soru kağıdı ve nüfus cüzdanında aynı TC no yazıyor diye dil döktüm öyle aldılar sınava, eve gelince ilk iş öğrenci kimliğimi koydum cüzdana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 janis said: Alınma ama doğru uygulama yapılmış. Sabahkilerin öküzlüğü kimliksiz birini sınava sokmak. Alınırım abi. Bütünlemeyi kaldırıyorsan alınırım. Sınav sistemini zorlaştırıp bunu yapıyorsan alınırım. Kıçından kural koyup 3 yerde TC numaram yazarken kıytırık kimlik yok diye almıyorsan alınırım. Final sınavında insanlara insiyatif kullanmıyorsan alınırım. Alınacak çok sebep var Janis bey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Dijital olarak yüklenen veya kayıtlarda verdiğiniz fotoğraf öğrenci kimlik kartınıza aktarılacaktır. Öğrenci kimliğinizi sınavlarda yanınızda bulundurmak zorunda olduğunuzdan salon başkanı, öğrenci kimliğinizdeki fotoğraftan yararlanarak kimliğinizi belirlemekte güçlük çektiği takdirde sizi sınava almayabilir. Abv adamların inisiyatif anlayışı öğrenciyi salona almamak üzerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Sınavlarda kimlerle uğraştığımızı bilsen o insiyatiflere az bile dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Bir de bilader anlamıyorum, o kartı cüzdanında taşımak ne kadar zor olabilir? Sen kimliğini getirmedin diye görevli niye zor duruma düşsün? Senin adına insiyatif kullansın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 aöfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Kimliğini alman gerektiğini biliyorken şunların başına gelmesi tamamen senin suçun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Güncel Bilgi: Öğrenci Kimliğiniz yoksa aöf online işlemlerden kimlik bastırılıp onunla sınava girilebiliyormuş. Elbette bunu taşeron sınav görevlileri de dahil çoğu kimse bilmiyor. Bu arada dün sınav yerinde sırf troll amaçlı komiteye öğrenci kimliği yerine başka belge kabul edilip edilmediğini sormaya gittim. Komite başkanı öğrenci kimliği gerekiyor ama girebilirsin ben izin veriyorum dedi. Neye göre belirliyorsunuz peki bunu dedim, bilmem o anlık ağzımdan çıktı, seni dürüst buldum dedi. Bende sağ olun ama yanımda kimliğim var dedim. İşte insanların hayatlarını değiştirmek bu kadar kolay bu ülkede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 öğrenci kartın yoksa öğrenci belgenle girebiliyorsun bu ikisi yoksa çıkartma yetisi var görevlilerin hatta bandrol olmadığında sınavdan çıkarmışlığım var öğrenciyi bina sorumlusu bile almadı sonra gitti şiklayet edicem dedi hiç bir şey de olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Millet sokakta çarptı diye sinirlenip adam vuruyo senin yaptığın çıkarıma bak.Kolay tabi değiştirmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Lord_Argos said: Güncel Bilgi: Öğrenci Kimliğiniz yoksa aöf online işlemlerden kimlik bastırılıp onunla sınava girilebiliyormuş. Elbette bunu taşeron sınav görevlileri de dahil çoğu kimse bilmiyor. o vizede vardı. finallerde kalktı menüden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Bana oradan bir kız söyledi, kimliğimi unutmuşum internet cafeye gidip hemen öğrenci belgesi çıkarttım aldılar beni dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Lord_Argos said: Güncel Bilgi: Öğrenci Kimliğiniz yoksa aöf online işlemlerden kimlik bastırılıp onunla sınava girilebiliyormuş. Elbette bunu taşeron sınav görevlileri de dahil çoğu kimse bilmiyor. Bu arada dün sınav yerinde sırf troll amaçlı komiteye öğrenci kimliği yerine başka belge kabul edilip edilmediğini sormaya gittim. Komite başkanı öğrenci kimliği gerekiyor ama girebilirsin ben izin veriyorum dedi. Neye göre belirliyorsunuz peki bunu dedim, bilmem o anlık ağzımdan çıktı, seni dürüst buldum dedi. Bende sağ olun ama yanımda kimliğim var dedim. İşte insanların hayatlarını değiştirmek bu kadar kolay bu ülkede. Abi yapman gereken vazifen olan "kimlik taşıma" gibi minicik bir şeyi yerine getirmeyip ne laf ettin etrafa be. Evet aslında. Doğru olan adamın "kimliğin yok almıyorum seni" demesi. Seni dürüst buldum gel lan dediği zaman sen başka birinin yerine sınava girebilir ve haksız yere o dersten birinin geçmesini sağlayabilirsin mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Lord_Argos said: Bana oradan bir kız söyledi, kimliğimi unutmuşum internet cafeye gidip hemen öğrenci belgesi çıkarttım aldılar beni dedi. ben de yapacaktım yoktu işte. zar zor fırsat bulup gidip aldım kimliği onun yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 ya bizde aöf bitirdik de bi kimliğinizi bile almıyorsanız girmeyin lan zaten hiç kusura bakmayın hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Ahah başlık sanki ağlıyomuşum gibi bi izlenim bırakmış. Arkadaşlar ben ağlamıyorum. Ben sadece yapılan çifte standarda tepkiliyim onun haricinde olan olmuş zaten çok da tın. deadwoll said: Sınavlarda kimlerle uğraştığımızı bilsen o insiyatiflere az bile dersin. Biraderim ben bankacıyım emin olabilirsin bizde de aynı sorun oluyor, adam geliyor kredi sahibimi belli değil. Nerden biliceksin? Çift kimlik kontrolü yapıyoruz öyle müşterilere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar