Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AÖF

Lord_Argos

Öne çıkan mesajlar

janis said:

Alınma ama doğru uygulama yapılmış. Sabahkilerin öküzlüğü kimliksiz birini sınava sokmak.

Alınırım abi. Bütünlemeyi kaldırıyorsan alınırım. Sınav sistemini zorlaştırıp bunu yapıyorsan alınırım. Kıçından kural koyup 3 yerde TC numaram yazarken kıytırık kimlik yok diye almıyorsan alınırım. Final sınavında insanlara insiyatif kullanmıyorsan alınırım. Alınacak çok sebep var Janis bey.
Sosyal ağlarda paylaş

Dijital olarak yüklenen veya kayıtlarda verdiğiniz fotoğraf öğrenci kimlik kartınıza aktarılacaktır. Öğrenci kimliğinizi sınavlarda yanınızda bulundurmak zorunda olduğunuzdan salon başkanı, öğrenci kimliğinizdeki fotoğraftan yararlanarak kimliğinizi belirlemekte güçlük çektiği takdirde sizi sınava almayabilir.

Abv adamların inisiyatif anlayışı öğrenciyi salona almamak üzerine.
Sosyal ağlarda paylaş

Güncel Bilgi:
Öğrenci Kimliğiniz yoksa aöf online işlemlerden kimlik bastırılıp onunla sınava girilebiliyormuş. Elbette bunu taşeron sınav görevlileri de dahil çoğu kimse bilmiyor.

Bu arada dün sınav yerinde sırf troll amaçlı komiteye öğrenci kimliği yerine başka belge kabul edilip edilmediğini sormaya gittim.

Komite başkanı öğrenci kimliği gerekiyor ama girebilirsin ben izin veriyorum dedi. Neye göre belirliyorsunuz peki bunu dedim, bilmem o anlık ağzımdan çıktı, seni dürüst buldum dedi. Bende sağ olun ama yanımda kimliğim var dedim. İşte insanların hayatlarını değiştirmek bu kadar kolay bu ülkede.
Sosyal ağlarda paylaş

öğrenci kartın yoksa
öğrenci belgenle girebiliyorsun bu ikisi yoksa çıkartma yetisi var görevlilerin

hatta bandrol olmadığında sınavdan çıkarmışlığım var öğrenciyi
bina sorumlusu bile almadı sonra gitti şiklayet edicem dedi
hiç bir şey de olmadı
Sosyal ağlarda paylaş

Lord_Argos said:

Güncel Bilgi:
Öğrenci Kimliğiniz yoksa aöf online işlemlerden kimlik bastırılıp onunla sınava girilebiliyormuş. Elbette bunu taşeron sınav görevlileri de dahil çoğu kimse bilmiyor.

Bu arada dün sınav yerinde sırf troll amaçlı komiteye öğrenci kimliği yerine başka belge kabul edilip edilmediğini sormaya gittim.

Komite başkanı öğrenci kimliği gerekiyor ama girebilirsin ben izin veriyorum dedi. Neye göre belirliyorsunuz peki bunu dedim, bilmem o anlık ağzımdan çıktı, seni dürüst buldum dedi. Bende sağ olun ama yanımda kimliğim var dedim. İşte insanların hayatlarını değiştirmek bu kadar kolay bu ülkede.

Abi yapman gereken vazifen olan "kimlik taşıma" gibi minicik bir şeyi yerine getirmeyip ne laf ettin etrafa be. Evet aslında. Doğru olan adamın "kimliğin yok almıyorum seni" demesi. Seni dürüst buldum gel lan dediği zaman sen başka birinin yerine sınava girebilir ve haksız yere o dersten birinin geçmesini sağlayabilirsin mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

Ahah başlık sanki ağlıyomuşum gibi bi izlenim bırakmış. Arkadaşlar ben ağlamıyorum. Ben sadece yapılan çifte standarda tepkiliyim onun haricinde olan olmuş zaten çok da tın.

deadwoll said:

Sınavlarda kimlerle uğraştığımızı bilsen o insiyatiflere az bile dersin.

Biraderim ben bankacıyım emin olabilirsin bizde de aynı sorun oluyor, adam geliyor kredi sahibimi belli değil. Nerden biliceksin? Çift kimlik kontrolü yapıyoruz öyle müşterilere.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...