Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Donanımhaber

AtlaraFisildayan

Öne çıkan mesajlar

Benim karnım acıktı bu kadar yemek muhabbetini görünce , oda servisinden kruvasan söyledim yanında sağolsun macaron getirmiş ( macaron muydu lan onların adı emin değilim) yanına kahvemi koydum. Acıdım bi an DH gençliğine sonra pokere devam dedim.

Daha önce hiç 'çok elitim' mesajım olmamıştı , bari bi tane olsun dursun burda.
Sosyal ağlarda paylaş

Fin said:

kermit said:

Esh said:

olm hepinizin yemeksepetinden joker indirime tıklama screenshotları elimde.

güzel bi restorandan çıksa bende tıklarımda bok gibi yerlerden çıkıyo abi

çiköfte çıkıyor paso ya.

aynen abi 3-5 liralık leş yerler çıkıyo 30 liraya 10 kişi doyar ordan
Sosyal ağlarda paylaş

Sen "sevaptır" diyerek yardım edersin, ben "yazıktır" diyerek.. Çünkü sen "çıkarcı"sın.. Ben ise "insan"..
"Yaz dostum.. Kimse göçmez bu dünyadan mal ile.. "
1977 RENAULT 12 TS --- 2010 ACCENT ERA 1.4 TEAM ** Dizel Partikül Filtresi kanserden daha pahalı değil.. **
Yarın Hakkın divanına varınca, Süleyman'dan hesap sorar karınca...

Disclaimer: bu bir dh üye imzasıdır.
Sosyal ağlarda paylaş

Lise 1 de 0 800 lü numaraları arıyorduk. O zamanlar cep telefonu ve telefon kartı lükstü. Ne alakaysa . Coca cola nın günde Müslüman ülkelerde 3,5 milyar bardak sattığı aklımda kalmış

Daha küçükken inşaattan çivi toplayıp hurdacıya satmışlığım var.
Sosyal ağlarda paylaş

1

paradoksalkedi said:

GONDARCENGIZ said:

Mc_Lovin said:

KidLazer said:

eski DH'ciyim malesef. eskiden baya iyiydi forum aynı bura gibi muhabbet dönüyodu taki kınaytçı bebeler gelene kadar lanet olsun dedim çıktım. hala iyi bölümleri var ama araç ve pc donanım gibi bilgi gerektiren konular

KidLazer said:

eski DH'ciyim malesef. eskiden baya iyiydi forum aynı bura gibi muhabbet dönüyodu taki kınaytçı bebeler gelene kadar

KidLazer said:

eski DH'ciyim malesef. eskiden baya iyiydi forum aynı bura gibi muhabbet dönüyodu

KidLazer said:

eski DH'ciyim malesef. eskiden baya iyiydi forum

KidLazer said:

eski DH'ciyim malesef.

KidLazer said:

eski DH'ciyim

bende eskiden limon satıyodum, eski limoncuyum

çok kasmışın olmamış :(

bu mc lovin adlı arkadaş ne kadar boş biri olduğunu daha önce kanıtladığı için isterse götüyle kuş tutsun yine güldürmüyor yine güldürmüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

senle yeniden tartışmayacağım. yaptığın mallığı onlarca kişi tasdikledi konu altında. varsa bi kuyruk acısı olan o da muhtemelen sensindir yaptığın mallığı örtbas etmek için hala insanları zeka seviyence ti'ye almaya çalışıyorsun PM'den salak saçma mesajlar atarak sana ana avrat küfür edip kendimi banlatmamı bekliyorsun. o denediğin anca DH'de olur şimdi git ve DH'de biraz daha pos kas yaşıtlarınla.
Sosyal ağlarda paylaş

KidLazer said:

senle yeniden tartışmayacağım. yaptığın mallığı onlarca kişi tasdikledi konu altında.

yaptığım mallık değil. okuma yazmam var. bir sanat eseri görünce onu merak edip değerlendiriyorum. kendi illiteratelığınla takılmaya devam et sen böyle.

film keyfinin içine ettiğim için hala memnunum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...