ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Hepsi amele. Forumtr'de bile bu kadar amele yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Benim karnım acıktı bu kadar yemek muhabbetini görünce , oda servisinden kruvasan söyledim yanında sağolsun macaron getirmiş ( macaron muydu lan onların adı emin değilim) yanına kahvemi koydum. Acıdım bi an DH gençliğine sonra pokere devam dedim. Daha önce hiç 'çok elitim' mesajım olmamıştı , bari bi tane olsun dursun burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 pics or ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 İşine yarayan olursa dsdfs http://resim.donanimhaber.com/m_54725251/tm.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 ahashdah güldürdün sesli kank bu saatte bi arkadaş var kampanya takip ediyo katılıyo falan gelir kaynağı olarak beleşçilik var neyse geçen lumia 102x kazamış 1.5k ya sattı yavşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 foruma reklam mı almışlar reklama forum mu belli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Fin said: kermit said: Esh said: olm hepinizin yemeksepetinden joker indirime tıklama screenshotları elimde. güzel bi restorandan çıksa bende tıklarımda bok gibi yerlerden çıkıyo abi çiköfte çıkıyor paso ya. aynen abi 3-5 liralık leş yerler çıkıyo 30 liraya 10 kişi doyar ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Sen "sevaptır" diyerek yardım edersin, ben "yazıktır" diyerek.. Çünkü sen "çıkarcı"sın.. Ben ise "insan".. "Yaz dostum.. Kimse göçmez bu dünyadan mal ile.. " 1977 RENAULT 12 TS --- 2010 ACCENT ERA 1.4 TEAM ** Dizel Partikül Filtresi kanserden daha pahalı değil.. ** Yarın Hakkın divanına varınca, Süleyman'dan hesap sorar karınca... Disclaimer: bu bir dh üye imzasıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 sıcak fırsatlar kısmına laf söyletmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 sıcak fırsatlar işe yarıyo çokça gerçi dh de yarıyo. böyle hoşlanmadığın ama lazım olduğu için siggigit de diyemediğin bi arkadaş gibi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Lise 1 de 0 800 lü numaraları arıyorduk. O zamanlar cep telefonu ve telefon kartı lükstü. Ne alakaysa . Coca cola nın günde Müslüman ülkelerde 3,5 milyar bardak sattığı aklımda kalmış Daha küçükken inşaattan çivi toplayıp hurdacıya satmışlığım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 j_bLiND said: sıcak fırsatlar işe yarıyo çokça gerçi dh de yarıyo. böyle hoşlanmadığın ama lazım olduğu için siggigit de diyemediğin bi arkadaş gibi ya. aynen. ara ara sıcak fırsatlara bakıyorum, bi de 2. el kısmını kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 1 paradoksalkedi said: GONDARCENGIZ said: Mc_Lovin said: KidLazer said: eski DH'ciyim malesef. eskiden baya iyiydi forum aynı bura gibi muhabbet dönüyodu taki kınaytçı bebeler gelene kadar lanet olsun dedim çıktım. hala iyi bölümleri var ama araç ve pc donanım gibi bilgi gerektiren konular KidLazer said: eski DH'ciyim malesef. eskiden baya iyiydi forum aynı bura gibi muhabbet dönüyodu taki kınaytçı bebeler gelene kadar KidLazer said: eski DH'ciyim malesef. eskiden baya iyiydi forum aynı bura gibi muhabbet dönüyodu KidLazer said: eski DH'ciyim malesef. eskiden baya iyiydi forum KidLazer said: eski DH'ciyim malesef. KidLazer said: eski DH'ciyim bende eskiden limon satıyodum, eski limoncuyum çok kasmışın olmamış :( bu mc lovin adlı arkadaş ne kadar boş biri olduğunu daha önce kanıtladığı için isterse götüyle kuş tutsun yine güldürmüyor yine güldürmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 kuyruk acısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 senle yeniden tartışmayacağım. yaptığın mallığı onlarca kişi tasdikledi konu altında. varsa bi kuyruk acısı olan o da muhtemelen sensindir yaptığın mallığı örtbas etmek için hala insanları zeka seviyence ti'ye almaya çalışıyorsun PM'den salak saçma mesajlar atarak sana ana avrat küfür edip kendimi banlatmamı bekliyorsun. o denediğin anca DH'de olur şimdi git ve DH'de biraz daha pos kas yaşıtlarınla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 geldiğin yeri niye beğenmiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 KidLazer said: senle yeniden tartışmayacağım. yaptığın mallığı onlarca kişi tasdikledi konu altında. yaptığım mallık değil. okuma yazmam var. bir sanat eseri görünce onu merak edip değerlendiriyorum. kendi illiteratelığınla takılmaya devam et sen böyle. film keyfinin içine ettiğim için hala memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=iraBjdXCv5c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 hay amk ahahahsaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 https://mobile.donanimhaber.com/kizlar-resmen-bana-hesap-odetip-kacti-62-lira-kara-gectim-final--131270142 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 gaziosmanpaşa üniversitesinde işletme mühendisliği okumuş kız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 iste..sermayeyi isletmis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 helal olsun lan, parayi alinca icime su serpildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 abi neler olmus dsafgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar