Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bodytransform Program

Eternal

Öne çıkan mesajlar

Selam arkadaşlar,

Burda fitness ve vucut geliştirme ile ilgilenen arkadaşlar olduğunu tahmin ederek hemen soruma geçiyorum.

Güzel, bildiginiz ilk etapta fitness center'larda degilde evde çeşitli araç gereçlerle uygulayabilicegim 8-12 haftalık ( veya süresi neyse artık ) önerebiliceginiz çalışmalar var mıdır.

Benim kilo problemim şişmanlık açısından yok.
Fakat kilo almam gerekiyor. 178cm/51kg şuan ölçülerim normal olarak zayıfım.. ama kilo alma kısmını halletmeye başlıcam artı bunu spor ile beraber götürerek direk kasa çevirmek istiyorum.

yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim..
transform slideshow yapar size de teşekkür ederiz icabında =P

http://i1.ytimg.com/vi/zuhzWKbRq6s/maxresdefault.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

kilo için ditesiysene gidicem bu hafta.. benim valide'nin diyetisyen baya başarılı bir hatun .. valideyi falan baya incecik yaptı bakalım bana ne çare bulucak.. onun dışında böle evde hem kilo alırken boş durmamak adına belli başlı egzersizler lazım onları bana burdan şöle şöle şu setlerde yap derse millet süper olucak.. yoksa direk ben fitness center'a gidip orda mı başlasam bilemedim ki.. bu ekip uyansında gün içinde bana yardımcı olurlar herhalde =P
Sosyal ağlarda paylaş

fitness centerlardaki elemanlarında sana ilk yaptırıcağı kilo aldırmak olucak zaten.şu kiloyla başlatmazlar vücut çalıştırmaya seni.kilo almak içinde diyetisyen iyi tabide bana sorarsan bol bol abur cubur ye.bide tabi bol porsiyonlu ev yemeği.fastfoodlar nekadar kilo aldırır gibi gelsede aslında zayıflatıyo tam tersine insanı.kendimden biliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

_Rave said:

abi sen kilo alda yağ olsun dert değil.aşırı derecede zayıfsın çünkü.kilo aldıktan sonra onu kasa çevirmek kolay bi süre spor yapıp.öküz gibi yemek yemen lazım şuan senin

ya bilmiyosanız atmayın bari

ya da %100 eminmiş gibi konuşmayın

@eternal

öncelikle şunu sölicem o zayıflıkta evde motive olup bişeyler yapman zor. he yaparsan tabiki sonuç alırsın. forumda cheaz diye bi üye var buralarda da görürsün. kendisi evde çalışarak baya başarılı bi performans sergiliyo. onla konuşabilirsin. evde yapmak salonda yapmaktan daha zor bence. kapı çalsa, mesaj gelse, evdeki biri bişey dese idman piç olur hemen

tavsiye olarak da şunu sölicem. 6 gün 3çalış 1 off şeklinde, evde artık neyin var neyin yok onları söyle ona göre bişey çıkartalım, çalışman lazım. karbonhidrata proteine de iyi abanman lazım. zaten ba şladıktan sonra ekstra acıkarak bi süre daha rahat ilerliceksin

kolay gelsin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...