Eternal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Selam arkadaşlar, Burda fitness ve vucut geliştirme ile ilgilenen arkadaşlar olduğunu tahmin ederek hemen soruma geçiyorum. Güzel, bildiginiz ilk etapta fitness center'larda degilde evde çeşitli araç gereçlerle uygulayabilicegim 8-12 haftalık ( veya süresi neyse artık ) önerebiliceginiz çalışmalar var mıdır. Benim kilo problemim şişmanlık açısından yok. Fakat kilo almam gerekiyor. 178cm/51kg şuan ölçülerim normal olarak zayıfım.. ama kilo alma kısmını halletmeye başlıcam artı bunu spor ile beraber götürerek direk kasa çevirmek istiyorum. yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim.. transform slideshow yapar size de teşekkür ederiz icabında =P http://i1.ytimg.com/vi/zuhzWKbRq6s/maxresdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 spor genel'e taşıyayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 olur olur farketmez =) unutmusum sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 105 gunde photoshop mu ogrenmis eleman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 1.78/51 kilo nası bişey olunuyo lan? Somalilimisin ben 1.75 im 64-65 kiloyum ve zayıfım,kilo almalıyım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 oha 178 51 çok kötü abi. rüzggarda uçarsın aynı boydayım. 63 kiloya düştüğümde kayboldum resmen. hemen 70'e çıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Alcam aynen ama alirken yaga degilde kasa cevirerek bir tas ile iki kus hesabi. Tam yeriymis ama burasi ekip fena bana yardimci olurlar gibi..sonucta hazir yagi yakmak kasa cevirmek olmayandan daha zor diye biliyorum o acidan avantajli degilmi biraz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 abi sen kilo alda yağ olsun dert değil.aşırı derecede zayıfsın çünkü.kilo aldıktan sonra onu kasa çevirmek kolay bi süre spor yapıp.öküz gibi yemek yemen lazım şuan senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 kilo için ditesiysene gidicem bu hafta.. benim valide'nin diyetisyen baya başarılı bir hatun .. valideyi falan baya incecik yaptı bakalım bana ne çare bulucak.. onun dışında böle evde hem kilo alırken boş durmamak adına belli başlı egzersizler lazım onları bana burdan şöle şöle şu setlerde yap derse millet süper olucak.. yoksa direk ben fitness center'a gidip orda mı başlasam bilemedim ki.. bu ekip uyansında gün içinde bana yardımcı olurlar herhalde =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 fitness centerlardaki elemanlarında sana ilk yaptırıcağı kilo aldırmak olucak zaten.şu kiloyla başlatmazlar vücut çalıştırmaya seni.kilo almak içinde diyetisyen iyi tabide bana sorarsan bol bol abur cubur ye.bide tabi bol porsiyonlu ev yemeği.fastfoodlar nekadar kilo aldırır gibi gelsede aslında zayıflatıyo tam tersine insanı.kendimden biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 http://cdn.listelist.com/wp-content/uploads/2014/01/ilber-ortayli-6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 hakkaten tam cahil gibi ikili dialoglara giriyoruz lan.. asudfhasd herkes sussun şu sporcu tayfa gelip olaya el atar =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 yağsız sadece kas almak hayal hele 51 kiloda sdkflm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 _Rave said: abi sen kilo alda yağ olsun dert değil.aşırı derecede zayıfsın çünkü.kilo aldıktan sonra onu kasa çevirmek kolay bi süre spor yapıp.öküz gibi yemek yemen lazım şuan senin ya bilmiyosanız atmayın bari ya da %100 eminmiş gibi konuşmayın @eternal öncelikle şunu sölicem o zayıflıkta evde motive olup bişeyler yapman zor. he yaparsan tabiki sonuç alırsın. forumda cheaz diye bi üye var buralarda da görürsün. kendisi evde çalışarak baya başarılı bi performans sergiliyo. onla konuşabilirsin. evde yapmak salonda yapmaktan daha zor bence. kapı çalsa, mesaj gelse, evdeki biri bişey dese idman piç olur hemen tavsiye olarak da şunu sölicem. 6 gün 3çalış 1 off şeklinde, evde artık neyin var neyin yok onları söyle ona göre bişey çıkartalım, çalışman lazım. karbonhidrata proteine de iyi abanman lazım. zaten ba şladıktan sonra ekstra acıkarak bi süre daha rahat ilerliceksin kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 he ne bulursan ye dicem de tribe girme diye demedim gkfs mümkünse nefes alıp kalori yakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 50 kilo o yas boydaki erkek icin saglikli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 _Rave said: abi sen kilo alda yağ olsun dert değil.aşırı derecede zayıfsın çünkü.kilo aldıktan sonra onu kasa çevirmek kolay bi süre spor yapıp.öküz gibi yemek yemen lazım şuan senin hacı anlatsana nası çeviriyoz yağı kasa bosuna ugrasmayalım bizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Cons said: http://cdn.listelist.com/wp-content/uploads/2014/01/ilber-ortayli-6.jpg asfdasff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 bu adam kas almamış ki? şekil almış. brad pittin figh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 zaten soldaki vucut benimle aynı. olabileceğim maksimum da sağdaki işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 solaryuma girmiş işte 105 günde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 arkadaşın sorusunu da cevaplıyalım bu arada p90x var evde yapılan ama ben yapmadım nası bişi bilmiyorum bi kaç ekipmanda gerekiyomuş sanırım onun dışında youtube da home workout yazarsan çıkar bi sürü antreman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 178cm / 51kg emin misin hacı abi, tahayyül edemedim lan. soldakinden daha ince durumdasın o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 adam adanalı keke'yken tom cruise a dönmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 jagerin verdiği bi sakallı home workout vardı. tekrar verilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar