roket adam Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Aranızda düzenli olarak yüzenler varsa burada şeyttirelim. Haftanın 3 günü, her gittiğimde 1.5 - 2 kilometre yüzüyorum. Epey faydasını gördüm. Tavsiye edenzi, öpenzi. Halen kelebek yüzemiyorum, klasik freestyle ve breaststroke'dan devam ediyorum. Genelde 20 tur freestyle, 10 tur breaststroke veya 30 tur FS + BS yapıyorum (gidiş fs, dönüş bs). BS epey güzel kas kastırıyor, ama FS de kardiyo için süper. Böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 az yuzuyorsun onu 3 e 4 e cikar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 5 ten az yapan yüzüyom demesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 ben kalamıştan giriyom,fare adasından cıkıyom siz nediyonzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 oda bişey mi ben dumbell baglayıp yüzüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 kollukla yuzmek en guzeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Jaegerjaquez said: oda bişey mi ben dumbell baglayıp yüzüyorum onu benim arkadas denedi elinde 3kg dumble ile yuzuyodu adam sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 2-3 haftada bir bende yüzüyorum stres atmaca da km falan tutmadım ya keyfi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 2-3 haftada bir zaten ancak eğlence olur kondisyonu kardio ile desteklemiyorsan tempoyu tutturamıyorsun. en az haftada düzenli 2-3 gün çalışmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 KM tutmaya başlayınca emin ol daha sık gidiyorsun, çünkü sana ilerleme yokmuş gibi geliyor diğer türlü ama abartısız söylüyorum 2-3 sefer gittikten sonra bile farkı görmeye başlıyorsun. O yüzden tutun km. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 geçen yıl ben her gün gidip 4km yüzüyordum. serbest 1, sırt üstü 0.5, kurbağa 2, 0.5 kelebek atıyordum. Havamdaysam fazladan kurbağa yüzdüğüm oluyordu. 107 kiloydum o zaman, şuan 120 ama. Şimdi gitsem yapamam tahminen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Belime 15 kilo baglayip elimde barfiks demiriyle 1 km kelebek yuzuyorum. Hic faydasini gormedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 ben yüzerken sadece göbek deliğim değiyo suya o derece ama bi faydasını göremedim ben de evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 km ve sure tutun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Yaklaşık 4 aydan sonra fark ettim ki kilo almış ve göbek bağlamışım, çünkü yüzmeden eve gelince gözüm dönüyor açlıktan ve acayip abanıyorum. Hmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Ben gecen yaz havuzda kisa yonde karsiya geceyim dedim yarida yorulup bi 15 dk sirtustu dinlenip devam ettim 4km ney abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 "roket adam" said: Yaklaşık 4 aydan sonra fark ettim ki kilo almış ve göbek bağlamışım, çünkü yüzmeden eve gelince gözüm dönüyor açlıktan ve acayip abanıyorum. Hmm. yüzmeden sonra yemek > all yüzmeden sonra acayip acıkıyor insan anlamadım akşsfhasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Abi dana gibi yiyorum ama, o derece. Göbek yaptım lan. Geniş omuzlu göbekli bi adam oldum ağğhkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 2 hafta filan tutsan sonrasında acıkmıyorsun öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 lavoboya su doldurup içine dolan suyu yüzüme dahi çarparken yoruluyorum siz 4km yüzmeden bahsediyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 olm antreman işte bende 100-200 metre anca yüzmüştüm ilk başladığımda yavaş yavaş çıktı 4km ye 5 ay sonra ilk defa yüzdüm geçen 500 metre yüzemeden bayılıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismetto Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 :) Yüzme bireysel spor olduğu için antrenörsüz, antrenman yapamazsınız. Ayrıca sıkıcı olma ihtimalini antrenör bir nebze olsa da engeller. Ti ye almasanız anlatır yardımcı olurum ama .... salla gitsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 calvaria said: Ben gecen yaz havuzda kisa yonde karsiya geceyim dedim yarida yorulup bi 15 dk sirtustu dinlenip devam ettim 4km ney abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 kişisel rekorum 2 saat non-stop bi de itünün havuzu negzel ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 olduğun yerde su üzerinde durmak sıkıntı değil de ilerlemeye çalışınca batıyorum ben ya 1-2 metre sonra asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar