Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yüzme Thread

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aranızda düzenli olarak yüzenler varsa burada şeyttirelim. Haftanın 3 günü, her gittiğimde 1.5 - 2 kilometre yüzüyorum. Epey faydasını gördüm. Tavsiye edenzi, öpenzi. Halen kelebek yüzemiyorum, klasik freestyle ve breaststroke'dan devam ediyorum. Genelde 20 tur freestyle, 10 tur breaststroke veya 30 tur FS + BS yapıyorum (gidiş fs, dönüş bs). BS epey güzel kas kastırıyor, ama FS de kardiyo için süper. Böyle.
Mesaj tarihi:
KM tutmaya başlayınca emin ol daha sık gidiyorsun, çünkü sana ilerleme yokmuş gibi geliyor diğer türlü ama abartısız söylüyorum 2-3 sefer gittikten sonra bile farkı görmeye başlıyorsun. O yüzden tutun km.
Mesaj tarihi:
geçen yıl ben her gün gidip 4km yüzüyordum.

serbest 1, sırt üstü 0.5, kurbağa 2, 0.5 kelebek atıyordum. Havamdaysam fazladan kurbağa yüzdüğüm oluyordu.

107 kiloydum o zaman, şuan 120 ama. Şimdi gitsem yapamam tahminen :(
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

Yaklaşık 4 aydan sonra fark ettim ki kilo almış ve göbek bağlamışım, çünkü yüzmeden eve gelince gözüm dönüyor açlıktan ve acayip abanıyorum. Hmm.

yüzmeden sonra yemek > all

yüzmeden sonra acayip acıkıyor insan anlamadım akşsfhasf
Mesaj tarihi:
olm antreman işte
bende 100-200 metre anca yüzmüştüm ilk başladığımda yavaş yavaş çıktı 4km ye
5 ay sonra ilk defa yüzdüm geçen 500 metre yüzemeden bayılıyordum
Mesaj tarihi:
:) Yüzme bireysel spor olduğu için antrenörsüz, antrenman yapamazsınız. Ayrıca sıkıcı olma ihtimalini antrenör bir nebze olsa da engeller. Ti ye almasanız anlatır yardımcı olurum ama .... salla gitsin :)
  • Yeni Oluştur...