forgiver Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 hep erkek olunca çok salıyor ya millet o da çekilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 bizdede var 2 tane karı ya iş yerinde ama yazılım tarafında değiller. o yüzden problem yok. bi tanesi hatta taş gibi televizyonlara çıkan bi karı. KARININ 180BİN FOLLOWERI VAR OLM TWITTERDA BUGÜN ÖĞRENDİM. meşhurmş baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 180000 ne abi. güler sabancı mı kendisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 karıda taş gibi bu arada ha bugün at kafası siparişi vermiş bi yerden o geldi at kafası taktı gezdi ofiste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 omuzlarından tutup... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 evet genelini seviyorum fakat 2 tanesi ayrılıp yerine 2 hatun gelse hayır demem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 ben hepsine notr'um her zaman da oyle kalacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 çalıştığım yerdeki insanları baya baya seviyorum. ama o kadar yani. sırf çalışma ortamının hatrına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Medya sektörü en babasıymış en güzel iş yerlerinin. Her gün göz banyosu cicili bicili kızlar ile, çatlak olmayan adam bulamazsın. Her gün komedi ve mutlu geçiyor. Bir gün bile ayaklarım direnmedi gitmemek için. İşimi ve sektörümü seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 olum ben de medya sektöründe çalışmak istiyorum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 maslak doğuş center: adama avrat boşatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 eski şirketimden hala görüştüğüm bölüm sekreterimiz IT'ci ve diğer bölümün servisçisi kaldı. geri kalan 35 kişiye bastım eksiyi. alayı uçkağıtçıydı kanka ayağı gt ayağı ne demek çok iyi öğretmişlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 ginaly said: maslak doğuş center: adama avrat boşatır. sdf bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 anket notr cikmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 ankette eksik var ben iş arkadaslarım içinde sevmedigim biri yok az sevdigim var cok sevdigim var ama hepsi on numero insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 pontipati said: ginaly said: maslak doğuş center: adama avrat boşatır. sdf bu ne lan http://www.dijitalkutuphane.com/wp-content/uploads/2013/11/business-woman-table-group.jpg sunlardan varmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Ben bayılıyorum iş arkadaşarıma, alayı hollandalı, isveçli arada da bir iki ispanyol falan var. çok yardım severler. Yeni işimide çok seviyorum. hele bir veronica var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 caps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Neyin capsi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 veronica'nın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Tam vucut atmiyorum ban gelir, siteye yuk biner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Ben iş arkadaşlarımı sevdiğime dair başlık açmıştım lan :D O derece seviyorum hepsini , istiyorum ki yeni elemanlar gelsin yine böyle seveceğim , iş arkadaşlarım onları yetiştirip terfi alıp yükselsin ve bu döngü böyle devam etsin ben burada kalayım , yukarı baktıkça midem bulanıyor orada ki insanlardan ama çalıştığım yerde herkes mükemmel geliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 peki ya is arkadaslarim beni seviyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 şirketteki 3. ayımı yeni doldurdum. şimdilik nötr. özel bir sevgi yok ama iletişim açısından sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 iyiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar