Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İş arkadaşlarınızı seviyor musunuz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bizdede var 2 tane karı ya
iş yerinde ama yazılım tarafında değiller. o yüzden problem yok. bi tanesi hatta taş gibi televizyonlara çıkan bi karı. KARININ 180BİN FOLLOWERI VAR OLM TWITTERDA BUGÜN ÖĞRENDİM. meşhurmş baya
Mesaj tarihi:
Medya sektörü en babasıymış en güzel iş yerlerinin. Her gün göz banyosu cicili bicili kızlar ile, çatlak olmayan adam bulamazsın. Her gün komedi ve mutlu geçiyor. Bir gün bile ayaklarım direnmedi gitmemek için. İşimi ve sektörümü seviyorum.
Mesaj tarihi:
eski şirketimden hala görüştüğüm bölüm sekreterimiz IT'ci ve diğer bölümün servisçisi kaldı. geri kalan 35 kişiye bastım eksiyi. alayı uçkağıtçıydı kanka ayağı gt ayağı ne demek çok iyi öğretmişlerdi
Mesaj tarihi:
pontipati said:

ginaly said:

maslak doğuş center: adama avrat boşatır.

sdf bu ne lan

http://www.dijitalkutuphane.com/wp-content/uploads/2013/11/business-woman-table-group.jpg

sunlardan varmıs
Mesaj tarihi:
Ben iş arkadaşlarımı sevdiğime dair başlık açmıştım lan :D O derece seviyorum hepsini , istiyorum ki yeni elemanlar gelsin yine böyle seveceğim , iş arkadaşlarım onları yetiştirip terfi alıp yükselsin ve bu döngü böyle devam etsin ben burada kalayım , yukarı baktıkça midem bulanıyor orada ki insanlardan ama çalıştığım yerde herkes mükemmel geliyor :D
  • Yeni Oluştur...