Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 iPad'den akmak isteyenler için; www.reddit.com/r/hearthstone/comments/221obh/hearthstone_ipad_rollout_begins/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 android nerde ya başlıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 sitesinde heartstone'u twitterdan takip edin yazmış tıkladım yumurta çıktı sdfhndjksg. ulan blizz. https://twitter.com/hearthstone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 böyle bi iş var mı ya arenada paladin aldım ne hepsine 2 vuran geldi ne 8 dmg i dağıtan yine temizlicek bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Madcat said: android nerde ya başlıcam. burada recep_ivedik_nah.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Madcat said: sitesinde heartstone'u twitterdan takip edin yazmış tıkladım yumurta çıktı sdfhndjksg. ulan blizz. https://twitter.com/hearthstone playhearthstone olması lazım orjinali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Madcat said: aynı eleman bende de var, aynı kişi mi acaba sdfsdg Herhalde asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 inyormaynd said: Madcat said: aynı eleman bende de var, aynı kişi mi acaba sdfsdg Herhalde asdf. eso da oynuo mu aynı capste sdfdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Yanda açık olan diğer oyunu kastediyorsan evet :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Somon said: böyle bi iş var mı ya arenada paladin aldım ne hepsine 2 vuran geldi ne 8 dmg i dağıtan yine temizlicek bişey yok lan şunların ismini öğren hasta etme bizi nıb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 2 mana da 1 vuran summon'lıyosun ya yeter o işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 peki bu deckinde 3 tane legendarysi olanların işte ne bileyim epic rareden aşağıya kart açmayan adamların NE İŞİ VAR BENLE AYNI SEVİYEDE abicim? böyle salak iş mi olur? full basic kartla başladım amerika serverında arena xpsi olsun diye. ya 23. seviyede falan bir deckler geliyor. bakıyorum sadece hehehe diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Onlar oyun para gömen ama oynamayı beceremeyen gerizekalılar. Hohohoho diye gül. Sonra yen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 aras alakası yok abi senin seviyenle falan. dün amerikaya reset geldi bütün seviyelere yeni sezon geldiği için. geçen sezon kasmamışsa adam o kadar 25ten başlayabilir full legendaryli herifler. yani ben 16 falan yaptım 19 dan başladım da kasmamış olan geçen sezon 25ten başlayabilir :D @inyourmind sercan? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 GONDARCENGIZ said: Aceace said: Tori said: niye naaptın ki 11 tauntlu deck yaptım :D Kürtdecki asdasd Asadfasdfasd. Aggro oynayanlar kürt olmuyo da ben mi oluyom yani? Bu arada 2 günde yarım yamalak oynayarak rank 9'a tırmandım. Şimdi de her yer control warrior her yer handlock. Hadi onlarla az biraz kapışabiliyorum da... Rogue ya da priest geldiği zaman kafama kafama hunharca vuruyo. Decki revize etcem. 11 Taunt yerine 9 tauntta işimi görür gibi geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Biri allah rizasi icin çakma australia itunes hesabini versin. Benden kredi karti istiyor bu deyyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 o değil de az önce priestın biri streamde mind visionla golden coin çaldı, o nasıl oluyor lan? golden coin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 kendi attığı mind vision gold ise çaldığı kart gold oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 For example, golden Mind Vision will create golden versions of the opponent's cards, yes this. vay anasını be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Demin şey oldu arenada, 10 kristale kadar oyun gelmişti zaten bana +1 boş kristal veren kart geldi. O kartı oynadım desteden yeni kart çektirdi bana. Bu tarz oyun mekaniklerine nereden bakıyoruz? Edt: +1 kristalmiş, wild growth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 o şey işte manan 10 değilse 1 sonraki turn mana kazanıosun, mana 10 ise yeni kart çektirio druid special işte, bende yeni öğrendim. başka değişik ne var bilmiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 ha innervate mi yaptı onu? onu bilmiodum ben şey sandım wild growth. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 wild growth kart çektirir, innervate çektirmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 yok wild growth kullanınca oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 bende öyle biliom da +2 crystal veren diyince şaşırdım. wild growth 1 crystal vermiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar