Kaede Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 yetersiz gene booster almış ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 şimdi aldı 15 pack. dünya kadar epic çıktı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 ya baktım bende de -ne ara düştüyse- cenarious varmış. biraz da ben craftlayıp druid deckine benzer bir şey yaptım epey güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 eu'ya giremedim bir turlu.. sizde de öyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 öeaaaaaaah ahsdufhudasfhua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 bu da iyiymiş. asdfasdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 oha insafsız herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 http://www.twitch.tv/fevax rank 11 streamim=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 totemic said: bu da iyiymiş. asdfasdsad Oha aşırı iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 ben yeni başlamayı düşünüyorum da var mı tutorial gibi tavsiyelerin olduğu site veya burda link ? bi de oyuna giremiyorum şuan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 tunca said: http://www.twitch.tv/fevax rank 11 streamim=P ben izleyecektim justintv ye yolladı. onda da görüntüde bozulmalar oldu, dondu, atladı falan kapadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 EUda sorun var(dı) evet, launcher'a yazmışlar zaten. Zikko said: ben yeni başlamayı düşünüyorum da var mı tutorial gibi tavsiyelerin olduğu site veya burda link ? bi de oyuna giremiyorum şuan :( abi direk dal oyundaki tutorialı geçmen gerekiyor zaten başlamak için ve hani süper presente etmiş adamlar onun dışında da şu ney ki falan dersen şurda herşey var ayrıntısıyla http://hearthstone.gamepedia.com/Hearthstone_Wiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Claiborne said: tunca said: http://www.twitch.tv/fevaxtv rank 11 streamim=P ben izleyecektim justintv ye yolladı. onda da görüntüde bozulmalar oldu, dondu, atladı falan kapadım. http://www.twitch.tv/fevaxtv twitchde yeni account açtım online'ım edit:bağlantım kötü düzelince açıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 artosisreis online.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 (tu). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Bu adam neden twitch partner değil ya şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Abi of ya lol. Adam mage oynuyor, poly attı Cairn'e, karşıdaki paladin Tyrion açtı, topdeck Black Knight. İki sonraki turn, paladin Equality + Cons ile temizledi boardu, Baine Bloodhoof kaldı bunun önünde, paladin in health i gördü, bir fireball çeksem de yensem dedi, topdeck fireball. Lan şu şansın otuzda biri bende olsa piii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 quixef said: Abi of ya lol. Adam mage oynuyor, poly attı Cairn'e, karşıdaki paladin Tyrion açtı, topdeck Black Knight. İki sonraki turn, paladin Equality + Cons ile temizledi boardu, Baine Bloodhoof kaldı bunun önünde, paladin in health i gördü, bir fireball çeksem de yensem dedi, topdeck fireball. Lan şu şansın otuzda biri bende olsa piii. Cons adam ya, degil boardu tüm oyunu temizler. bu arada murloc tokat fenaydı ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 e çok kötü yenildi bu adam az önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Yenilecek tabi arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Mortal Strike'ı fena yedi kafaya Artosis. Ahahhaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 boardda 3 tane ragnaros var şu an sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 nese yine laglı asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 EU'ya girebilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 giremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar