Mehanix Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Kaede said: arenada ilk tur pagle açıcam diye sevindim 6 tur boyunca kart çekmedi karşımdaki baktı nagle bozuk hiç vurmadı bile. dümdüz bana daldı rng tanrıları falan yok ya aynen arena da pagle da bi sıkıntı var sanırım ben 3 kere fln cıkardım hiiç kardı vermedi play mode da kim karşıma çıkarsa her tur kart cekıo
Tori Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Abi priest dominance questi geldi. Aldım priesti oynuyorum. Son bir tane win kaldı. Warlock geldi bir tane. Thoughtstealla lord jaraxxusu çaldım. Yendim. No big deal. Questde saymadı, lord jaraxxus olarak yendiğim için heralde. Oyun hayvan gibi realistik lanç
Tori Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Rush decklerine murloc decklerine karşı bir iki tavsiye birşey söyleyin abiler priest için.
quixef Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Sunfury Protector, Shadow Madness, Shadow Word: Pain (on Murloc Warleader), Holy Smite, Lightwell, Auchenai Shadowpriest Priest ilk 5 mana içinde baya bir araca sahip bunları karşılamak için, 5 e gelince zaten Holy Nova var. Bilemedim ki başka ne lazım?
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Off demin çok tatmin oldum, paylaşmam lazım. Adam minion'ıma mind control attı, healthini bufflayıp üçten yediye çıkardı, tekrar bufflayıp iki katına çıkardı, sonra damage'ını health'ine eşitleyip 14-14'lük yaptı... ve misdirection ile kendini öldürdü.
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 asdhuahsd iyiymiş :) trump'ın streaminde denk geldim ben de saçma bi misdirection olayına. trump mage oynuyordu sanırım, board'da 7/7 wargolem var. Hunter da 2 secret atmış, bekliyor öyle. Atak verdi, misdirection patladı golem trump'a döndü, tam dalacakken bu sefer de freezing trap patladı. damage'i trumpa vurmadan ele döndü kart. hunter oynayanlar dikkat etsin :)
aente Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Priestlerden nefret ediyorum ya. Arena'da consecration artı equalitymi çaldı, Blessed Champion'ımı çaldı. cons+equ ile yeri temizledi, iki el sonra yerde 4 tane miniom var, 2 tanesi silver hand recruit 1/1'ler, 1 tane de 2/2 var bir tane 7+4 yaptığım wolf rider var. Adam Mind control tech atı yere, o da gitti 4 kart arasından bufflı Wolf Rider'ı çaldı, benden çaldığı Blessed Champion'ı kullandı ve 14 yapıp vurup yendi beni, ve şu 3 kartı çalmamış olsa hiç bir şekilde alamıyordu maçı eheh :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 fazla şansa dayalı ya. bende de dün 3 kart çaldı, 3'ü de inanılmaz işe yarayan kartlar. 1) betrayal 2) perdition's blade 3) deadly poison hayır yani blade'i çalmasa, deadly poison elinde çöp kart olacak. ama işte inanılmaz bal sağolsun... kazandı tabii bu 3 kartı da tek turda oynayıp. aval aval baktım.
aente Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Daha önce, cairne ve ragnaros'umu desteden/elden çalıp, ysera'ma mc atıp, ragnaros'umu faceless ile kopyalayan Priest de oldu. Haliyle kasanın üstüne bir kova asit döktüp kalktım bilgisayarın başından.
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 aente said: Daha önce, cairne ve ragnaros'umu desteden/elden çalıp, ysera'ma mc atıp, ragnaros'umu faceless ile kopyalayan Priest de oldu. Haliyle kasanın üstüne bir kova asit döktüp kalktım bilgisayarın başından. Bu çok pis olmuş lan.
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=5cUlufV4vLE Poor Artosis =/.
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Masticore said: http://i.imgur.com/wDjq22e.jpg adam boşuna turnuva birincisi title'ı almamış :3 pack'ten ne çıktı onu da koyaydın keşke :)
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 pack'ten faceless cıktı bir tane , digerleri çöp.
Revenant Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 haha packten tirion captain greenskin aldor ve faceless cikti bos yok nerdeyse
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Masticore said: pack'ten faceless cıktı bir tane , digerleri çöp. faceless kötü mü ya, yeter işte. mis gibi kart, oyun çeviriyor.
axedice Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Masticore bu oyundan hiç anlamıyorsun. Faceless iyi bir kart!
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Revenant said: haha packten tirion captain greenskin aldor ve faceless cikti bos yok nerdeyse bir dakika ya 2 leg. mi cıktı 1 pack'ten ??
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Ya oyunu macbooka yukledim fakat imlec hayvan gibi buyuk nasil kucultebilirim onu?
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Vuuu gz. Valla son 10 arenada nerdeyse düzenli olarak 7 winde tıkanıyorum. 5-6'ya düşmez oldum ama 8i de göremez oldum. Gerek bilgisayarımın aptal saptal internetten kopması gerekse blizz'in DC problemini çözememesinden baymış durumdayım.
Öne çıkan mesajlar