Selamisahin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Aslında Arena'nın yapısı güzel. Zaten ranked maçlarda kendi elindeki kartlardan deck oluşturuyorsun. Ne istersen onu koyarsın elindekilere göre. Arena'da ise herkes teoride aynı şansa sahip. Ancak kart seçimlerinde şansın yüksek olmalı ki güzel maçlar yapabilesin. Yoksa 1 tane epic'in dahi olmadığı decklerle yenilmek de normal. Karşındaki adama 2 legandary 2 epic geliyor sen uğraş da dur. Arena'nın kart seçim aşamasında rng yapısına biraz müdahele etmeli Blizzard. Sallıyorum; en az 1 legendary ve 2 epic herkese gelecek şekilde ayarlama yapılabilir.
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Densiz said: peki "rank" oyunlarının bir olayı yok mu? Arena tırt anladığım kadarıyla. Diğer modlarını oynamanın bir esprisi yok mu? rank in gelecekte bir agırlıgı olacak muhtemelen. ama su anda ciddi bir anlamı yok.
totemic Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 turnuva seçeneği ekleseler aslında fena olmaz. belli bir gold ya da para karşılığında insanlar turnuvaya katılır. kazanan ödül falan alır..
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Roqq said: Skill % 80 bile olabilir. Twitch'te milleti izleyin biraz. Ne dandik decklerle ne galibiyetler alınıyor. Çoğu NA'da oynuyor.
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 na easy mode? siz neden orada oynamıyorsunuz? bir kaç kere daha gördüm orayı küçümseyen mesajı.
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 na gercekten bir mıktar daha kolay. ben ikisinde de oynuyorum. ozellikle ranked cok daha basit NA da.
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Selamisahin said: Aslında Arena'nın yapısı güzel. Zaten ranked maçlarda kendi elindeki kartlardan deck oluşturuyorsun. Ne istersen onu koyarsın elindekilere göre. Arena'da ise herkes teoride aynı şansa sahip. Ancak kart seçimlerinde şansın yüksek olmalı ki güzel maçlar yapabilesin. Yoksa 1 tane epic'in dahi olmadığı decklerle yenilmek de normal. Karşındaki adama 2 legandary 2 epic geliyor sen uğraş da dur. Arena'nın kart seçim aşamasında rng yapısına biraz müdahele etmeli Blizzard. Sallıyorum; en az 1 legendary ve 2 epic herkese gelecek şekilde ayarlama yapılabilir. onun yerine rakipte ayarlama yapıyor. seninle benzer mac durumunda rakiple esliyor. 4-2 misin, 4-2 ile esleniyorsun. 0-2 misin 0-2 ile esleniyorsun. boylece deckin kotu cıkma ihtimalinden kaynaklanan durumu bir parca da olsa esitliyor.
Tori Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Densiz şimdiye kadar 30 el oynamıştın, hayır oyun da bedava. Tam merhum dizimagdeki GAMEOFTHRONES ÇOK GÜZEL DİYOLAR BAŞLAYIM MI???? adamları gibisin varya, no offense :p
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 1 gb falan indiriyorsun bir de sdfsdf
FreEmoon Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 NA'nın farkı ne, nasıl daha kolay oluyor, orda şans faktörü hep EU'dan gidenlerden mi yana?
totemic Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 kendi tauntlu minionuna silence atan adamlar var orda.
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Battle.net hesabım EU'da ondan. NA for nabz.
Selamisahin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Ahalkjaklds. O kadar değildir diye umuyorum.
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 var abi. benim boardda 10 damageim var karşının da 10hpsi var diyelim. adam boardu temizleyeceği yere face gidiyor ölünce de well played çekiyor sdfg. gördüm twitchde birkaç kere
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 EU'da da var o mallardan. 18 hpyim, karşıdaki mal tam 18 damage vurabilecekken tauntsuz minionlarıma saldırıp tertemiz yaptı boardu. ben de acımadım dövdüm.
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Tori said: Densiz şimdiye kadar 30 el oynamıştın, hayır oyun da bedava. Tam merhum dizimagdeki GAMEOFTHRONES ÇOK GÜZEL DİYOLAR BAŞLAYIM MI???? adamları gibisin varya, no offense :p 30 ele giden vakti hesaplıyor musun :P. Birde işin "kartlarım henüz iyi değil, biraz kasayım/kart açayım sonra anlaışılır" boyutu var. Hem o sırada başka bir kart oyunu oynuyordum =). Cevabını alabilecekken, saatlerce oturup oynamama gerek yok bence. Claiborne said: 1 gb falan indiriyorsun bir de sdfsdf yani verileri sırtımda taşıyıp eve getirmiyorum :P. İstersen 50gb olsun. Değişen birşey olmazdı =)
totemic Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 lan kırk yılda bir arena yapayım dedim iki tane legend kart geldi dedim tamam 12-0.. ulan 8 tane mage arka arkaya gelmez mi? hepside full (bir tanesinde 4 tane flamestrike saydım) 5 tanesini anca yenebildim..
Tori Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mage bir acayip ya arenada, hani bir kartdan 2den fazla bulunabilmesi en çok işine gelen class olabilir. Bana gerçi druid en iyi class gibi geliyor arena oynamak için, aşırı flexible her kartda 2 şeyden hangisi uygunsa onu seçiyorsun falan da bilmiyorum.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 oyun 5 manada bitti ahahah http://i.imgur.com/fiVjgZa.jpg
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Kafa çalıştırmayı gerektiren, eğlenceli veya iyi oynandığında uyuz eden yada... Şans faktörünü aza indiren bir hero var mı? Gidip bir kaç videosunu izlemek istiyorum =). Diğer herolardan sıyrılabilen birşey var mı? ilginç bir soru olduğunu biliyorum fakat bir umut...
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Priest öyle bence. Şans mevzusu da tadında.
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 @densiz: priest şans olmadan herkesi yenicem diyorsan shaman :p
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 demin trumpda buglandi. karsinin 10 hpsi var elinde blast var ama atamadi bi turlu son saniye atabildi yikildi chat. youtube koyunca aticam buraya
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 shaman videolarına bakınayım ozaman. priesti daha önce izlemiştim. lvl 6 yım. gold legendary yağdırdılar kafama :P
Öne çıkan mesajlar