kizillelma Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 19:00 TR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 ya şey listesi var mı merak ettim ülkelerin faşist dmeokratik ve komünist isaimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Folderlarinda vardir isimler arastirmak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Herkes bi neo osmanli fantazisi yapacak tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Ben en son hoi 1 oynamistim, alsam mi acaba sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 senlik oyun değil olm bu eu4 te aldın macar acıp kapadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Hoi daha az teknikti yalniz. Bu videoda da oyle gozukuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 HOI bence daha zor ya eu4 en kolay oyn u paradoxun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Hoi 1 kolaydi ya sonrakileri hatirlamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Daha dogrusu oynamadim 1den sonra cikanlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 BonePART said: HOI bence daha zor ya eu4 en kolay oyn u paradoxun Bence kolaydan zora Stellaris >EU4 >HOI >CK2 CK2'de derebey'den kral'a kadar yönetim ve hıdısının dıdısını baştan çıkar gibi uç detaylar olduğu için bana daha da kompleks geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 CK2 nasıl oynamak isteidğinle alakalı olarak en kolay seri olabilir iyi bir oyuncu 2 saatte dunyanın 3/4unu alabilir duzgun claim takip ederek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 bugunmu unlock oluyor http://i.imgur.com/3mPlc76.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 vic2 guzel vic2. butun uretim global poolda birleşmese acık ara en iyi olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 7ye kadar çabuk geçsin diye uyuyayım dedim ama pis herifler çim biçmeye başlayınca uyandım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 aynı sitede mi oturuyoruz ne, beni de çim biçme makinası uyandırdı. bir de kuzen got izlemeye gelecek inadına. :( her launch'ta birileri geliyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Başladı 901.7 MB .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 evet pre-load'luk bir durumumu yokmuş. ben gaza gelip aldım demin, üzülmeme umarım. army, corps vs filan kaldırılmış, o üzdü. eski komutanların %95'i filan yok sanırım. :/ neyse artık, yamayla düzeltirler en kötü lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 nazi almanyası bayrağı modları yasakmış, alman bayrağını değiştirmek isteyen varsa bu zip'i gfx/flags altına unpack edip overwite deyin. https://www.mediafire.com/?rz1vlj6l7f57hhx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 neyle denemek lazım oyunu ya? italya uyguhnmu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Zaten İtalya ile tutorial var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 yok onu yaptımda devamı ıcın, sole hızlıcak ufak ufak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Sam said: nazi almanyası bayrağı modları yasakmış, alman bayrağını değiştirmek isteyen varsa bu zip'i gfx/flags altına unpack edip overwite deyin. https://www.mediafire.com/?rz1vlj6l7f57hhx Workshop'daki mod çalışıyor. Cuce said: yok onu yaptımda devamı ıcın, sole hızlıcak ufak ufak. Türkiye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Sam said: aynı sitede mi oturuyoruz ne, beni de çim biçme makinası uyandırdı. bir de kuzen got izlemeye gelecek inadına. :( her launch'ta birileri geliyor zaten. malesef izmirdeyim ben :( [hr] oyun müthiş olmuş. notificationlar ve sınırlar üstünde küçük oynamalar yapabilirler. hat vs. çizme olayıda başta zor ama zamanla alışırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Bir oynayın, yorumlarınıza göre diğer tüm HOİ lerden iyise alayım :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar