world war wednesdayin johan vs daniel kısmını bitirdim. oyuna iki senaryo koymak neyin kafası ? koy işte 5-10 tane senaryo oynayalım. yıllardır insanlar '33 senaryosu istiyor inatla koymadılar şunu ya.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Hearts of Iron 4
- 3 hafta sonra ...
birkaç yıldır clientlardan data topluyorlar, "neredeyse herkesin grand campaign oynadığı tespit ettik" deyip geçmişlerdi insanlar yakınınca geçen sefer. gene öyledir.
1936 dan başlayabiliyoruz degil mi gene
36 ve 39 var.
43-44 senaryoları almanya oynayan casual oyuncu için imkansız ondan normal grand campaign. Ama usta oyuncuların elinden çok keyifli aarlar çıkabiliyordu onuda kaldırmışlar. Gerçi 33 campaign koysalar ağırlık büyük ihtimalle oraya kayar ama tembellik işte böylede parasını verip alıyorlar.
Paradoxun hayvan gibi dlc spamlaması ve 10 patch o dlcyi fixleyememeleri yüzünden adam gibi modda oynayamayacağız
43-44 senaryoları almanya oynayan casual oyuncu için imkansız ondan normal grand campaign. Ama usta oyuncuların elinden çok keyifli aarlar çıkabiliyordu onuda kaldırmışlar. Gerçi 33 campaign koysalar ağırlık büyük ihtimalle oraya kayar ama tembellik işte böylede parasını verip alıyorlar.
Paradoxun hayvan gibi dlc spamlaması ve 10 patch o dlcyi fixleyememeleri yüzünden adam gibi modda oynayamayacağız
- 3 hafta sonra ...
bu oyun da stellaris gibi sadece 59₺ steam'de, paradox tuttuğun altın olsun. 220₺'ye oyun satmaya çalışanlar da ağlasın dursun cd key siteleri hakkında.
paradox'un yeni standart fiyatı bu olacaksa yaşadık yani. ben sadece stellaris için sanmıştım.
paradox'un yeni standart fiyatı bu olacaksa yaşadık yani. ben sadece stellaris için sanmıştım.
mareşal 125 lira :)
o aradaki 160 liralık farkı dlclerle kozmetiklerle çıkaracaklar zaten sorun yok.
o aradaki 160 liralık farkı dlclerle kozmetiklerle çıkaracaklar zaten sorun yok.
In paradox we trust
90 oyroysa baya iyiymiş. ama eu4 gibi 60 tane expansion çıkacağı için çat diye preorder basasıda gelmiyor insanın.
paradox'un DLC politikası gerçekten iğrenç.
Aslında fena değil
Yenilikler geliyo oyuna almadan da sadece onlarla oynayamıyosun. Ck2 o açıdan iyiydi. Bilemiyorum açıkcası. Şu mşnor ülkelerle oynanmama sıkınısını bi şekilde çözseler güzel olucak
Yenilikler geliyo oyuna almadan da sadece onlarla oynayamıyosun. Ck2 o açıdan iyiydi. Bilemiyorum açıkcası. Şu mşnor ülkelerle oynanmama sıkınısını bi şekilde çözseler güzel olucak
Öne çıkan mesajlar