Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearts of Iron 4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet ben de dün oturdum son 10 dd'yi okudum görmediğim, yaz yaz bitmez bayağı ciddi değişiklikler ve yenilikler var olumlu. sadece yeni supply sisteminden biraz kuşkum var. onun haricinde iyi herşey.
Mesaj tarihi:
Lectre said:

seriyi oynamama rağmen ben bile hype yaptım ya çohoş duruyor, i5 4670 hd7850 kaldırır mı ki sistem gereksinimleri nasıl olur?

cevap alıntıyla plx

patatesle bile çalıştırırsın
Mesaj tarihi:
gene 2016'da dx9 oyun çıkaracaklar kesin, paradox maalesef 10 yıllık motoru dx11'e bile çekmedi daha. johan en son dx10'u bombalıyordu hoi3 yaparlarken.
Mesaj tarihi:
müthiş görünüyo ya.oyunun derinliğini kaybettirmeden basitleştirmişler.görsel olarakta çok güzel,çok şukela olmuş.seriye tanıdık olsamda 3 çok karmaşık gelmişti.
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Yapay zekayı sonunda adam gibi yapmışlar.

Yalnız wwwednesdayde Almanya oynayan tip Fransa Almanya Polonya da hayvan gibi birlik tutarken İtalyaya neden Allah ne varsa
girip İngiliz ve Amerikalıları denize dokmuyor anlamadım.
  • 3 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
world war wednesdayin johan vs daniel kısmını bitirdim. oyuna iki senaryo koymak neyin kafası ? koy işte 5-10 tane senaryo oynayalım. yıllardır insanlar '33 senaryosu istiyor inatla koymadılar şunu ya.
Mesaj tarihi:
birkaç yıldır clientlardan data topluyorlar, "neredeyse herkesin grand campaign oynadığı tespit ettik" deyip geçmişlerdi insanlar yakınınca geçen sefer. gene öyledir.
Mesaj tarihi:
36 ve 39 var.

43-44 senaryoları almanya oynayan casual oyuncu için imkansız ondan normal grand campaign. Ama usta oyuncuların elinden çok keyifli aarlar çıkabiliyordu onuda kaldırmışlar. Gerçi 33 campaign koysalar ağırlık büyük ihtimalle oraya kayar ama tembellik işte böylede parasını verip alıyorlar.

Paradoxun hayvan gibi dlc spamlaması ve 10 patch o dlcyi fixleyememeleri yüzünden adam gibi modda oynayamayacağız
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bu oyun da stellaris gibi sadece 59₺ steam'de, paradox tuttuğun altın olsun. 220₺'ye oyun satmaya çalışanlar da ağlasın dursun cd key siteleri hakkında.

paradox'un yeni standart fiyatı bu olacaksa yaşadık yani. ben sadece stellaris için sanmıştım.
Mesaj tarihi:
Promenader said:

mareşal 125 lira :)

o aradaki 160 liralık farkı dlclerle kozmetiklerle çıkaracaklar zaten sorun yok.

kendi sitesinde 90€, kozmetik dlc'leri de almayız olur biter. :p
Mesaj tarihi:
Aslında fena değil
Yenilikler geliyo oyuna almadan da sadece onlarla oynayamıyosun. Ck2 o açıdan iyiydi. Bilemiyorum açıkcası. Şu mşnor ülkelerle oynanmama sıkınısını bi şekilde çözseler güzel olucak
  • Yeni Oluştur...