Mrlee Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 aksamları 1-2 saat yada hafta sonu bos olan varsa mp atcak 5-6 kisi çıkarmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Diplomasi cok kötü değil mi? Ally'ından toprak veya ekipman talep edemiyorsun, dün macaristan'la oynuyordum adolf amca verdi gazı bi baktım romanya haric yunanistan-bulgaristan-yugoslavya ne varsa dümdüz etmişiz adolf amca alıyor toprakları bize teslim ediyor arada cücük kadar bir bölge kaldi yunanistan'da kendine sakladığı baktım çelik ve alüminyum kaynakları (ki orası esas istediğim kısımdı) isteyemiyorumda öyle bir diplomasi seçeneği yok, SPART'ım tükendi biraz destek çık diyeceğim diyemiyorum onunda seçeneği yok :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 "ask for control of state" seçeneği var, verir mi vermez mi orası ayrı ama seçenek var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Sam said: "ask for control of state" seçeneği var, verir mi vermez mi orası ayrı ama seçenek var yani. oha ben direk onu görmeyip give control of state'e odaklanmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 baya güzel olmuş oyun begendim cok başta sıçtım biraz ama 6 ayrı division ayarladım, national focuslarda güzel ai özürlü ama malesef, ally ile iletişim yok gibi birşey yada bualamadım, yardım istese bazı yerlerde yada biz suraya gel buraya gel desek iyi olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 bu resistanceları tamamen ortadan kaldırmak gibi bir seçenek var mı?, türkiye ile aldığım yerlede direniş falan olmazken almanlar ile coşuyor halk.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 ha ayrıca almanlık ne güzelmiş lan, türkiye 1-2 ay süren savaşları adamlar saatler içinde hallediyor, romanya, yugoslavya, bulgaristan ve yunanistan seferleri 2-3 hafta sürüyor, 38-39 arası l.panzerler ile... planda kullanmıyorum eski usul, panzer ile yar, gidebildiği kadar git, takılınca etrafında dolaş çevir, imha et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Feamer said: bu resistanceları tamamen ortadan kaldırmak gibi bir seçenek var mı?, türkiye ile aldığım yerlede direniş falan olmazken almanlar ile coşuyor halk.... 6 cav + MP. her yere birer tane, taş çatlasa 2-3 filan paris gibi. harshest yapın. 1941'de 650 factory. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 cav ne cavalary mi?, 6 dediğinde 6000 kişi mi? yani anladığım, bu kadar adam isyan olan yerde duracak, 2-3 yıl, sonra pammuk gibi olacak oralar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 6 brigade. hayır pamuk gibi olmayacak barış yapılana kadar, o adamlar duracak orada. 50 tane filan bunlardan, üstüne macar/romen/vichy expedeitionlarıyla bütün avrupa'yı tutuyorum sorunsuz harshest'ta. 750 factory 1941 sonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 birde yabancı unsurlara nasıl davranacağını seçiyorsun, çok iyi davran, iyi davran az iyi davran falan bunlarda ne tavsiye edersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Gestapo, kafalarina sik gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 acil endüstiri lazımsa ez. yoksa sal gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Feamer said: birde yabancı unsurlara nasıl davranacağını seçiyorsun, çok iyi davran, iyi davran az iyi davran falan bunlarda ne tavsiye edersiniz? harshest. 1942'de 950 fabrika var şu an ve dışarıdan hammadde alımını da bitirdim nihayet. ayda 15 yeni fabrika kuruyorum ele geçirdiklerime ek olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Almanya deil sen heryere harsest yapmak pek mümkün olmuyo tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 manpower çok çok kısıtlı değilse mp garrison basıp harshest yapmak en getirili, hoi3'teki gibi "abartmayayım da manpower gelsin" hesabı çalışmıyor burada çünkü core olmayan yerler cücük kadar manpower verdiğinden. çok büyük şehir filan değilse zaten isyan derecesi kısıtlı bayağı, iki ayrı garrison template bile yapılabilir büyük boy/küçük boy diye. political power açısındansa böyle bütün dünyayı filan yutmadıysanız bitmemesi lazım sağa sola savurmadığınız sürece. biterse de bitince en fabrikasız ülkeleri düşürürsünüz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 bu arada oyun dakka bası cokmeye basladı bende ya. sizdede varmı ole bi durum son patchden sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 sadece bir kere çöktü sanırım şimdiye kadar o da yamadan sonraydı evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 "occupation cost" ne işe yarıyor? harshest yapınca artıyor diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 political powerdan yiyo işte. ne kadar zorlarsa o kadar cok political cost yiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 bu paraşüt ve çıkarma nasıl oluyor, bir stabil yapamadım bu işi bir oluyor bir olmuyor? %70 hava hakimiyeti diyor, 200 tane uçak kaldırıyorum yok, bazen orayı bile işaretlemiyor, en son çıkarma yapayım dedim bat paraşütü attı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 paraşütü yapmadım da çıkarma için gideceği yoldaki bütün deniz alanlarını kapsayan patrol görevleri ve tabii denizde hakimiyet lazım. air superiority de malum, air ekranında bar sizden yana görünmeli. 200 fighter birşey değil, ben bazen 1500 kaldırmam filan gerekiyor battle of britain tarzı birşeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 İsveşten jutland mıydı orada bir ada var oraya atayım diyorum paraşüt, hava alanına tıklıyorum ama ineceği yer işaretlenmiyor bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 valla yapmadığım için bilemedim, araştırması filan değecekmiş gibi görünmedi yeni tech sistemi yüzünden. 1.1 beta çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 parasut için transport plane lazım. 1 parasut division icin 1 transport plane. bu planeleri havalanına wing olarak koyuyorsun sonra parasut ordusunu secip alttaki parasut iconuna tıkla ilk hedef olarak ucakları koydugun havaalanını sec 2. hedef olarakta atlıcakları yeri. hava üstünlüğü lazım güzargah boyunca. bide parasut divisionunda sadece parasut simgeli birimlerin olması lazım tank kamyon falan eklediysen olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar