Esh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Dworgian said: Liebe said: hakikaten konuş al karşına lan böyle seni seviyorum kıskandım eski sevgilinle derdin ne unutamadın mı amk ben aşığım ulan sana de. ilk cevap net cevap olmuş. aynen böyle olay böyle de de kızdan "ben seni oyle görmemiştim" cevabı, en yakın arkadaşlarından da "yakışıklı değil ama sempatik" damgası ye. eski sevgiliyi unutmak zor, kadınlar için daha zor belki de. ama araya girilecek en boktan zamanda aşık olmuşsun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Bir seyi duzeltim: hayir cikmadik ve cikmiyoruz. Cikiyor olsaydim degil 3 gun 2 geceyi gectim 1 saat goremezdi o zibidiyi de neyse. Az daha kasarsaniz gidip konusucam hakkaten asdf. 3 gun neler olmustu konulu konusmayin olm. Bisi olmamistir bence :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Deacon said: Bir seyi duzeltim: hayir cikmadik ve cikmiyoruz. Cikiyor olsaydim degil 3 gun 2 geceyi gectim 1 saat goremezdi o zibidiyi de neyse. Az daha kasarsaniz gidip konusucam hakkaten asdf. 3 gun neler olmustu konulu konusmayin olm. Bisi olmamistir bence :P aşk konularında güzin abla gibiyim olm ben, beğenmedin tavsiyemi ama şurda az vaktim olsa canım sıkkın olsa sana öyle bi wot döşerim ki uçarak gidersin kıza konuşmak için auehau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 korunmuşlardır herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Esh said: böyle de de kızdan "ben seni oyle görmemiştim" cevabı, en yakın arkadaşlarından da "yakışıklı değil ama sempatik" damgası ye. ama araya girilecek en boktan zamanda aşık olmuşsun bence. Su baya accurate bi yorum olmus. Kizlari hepimiz biliyoruz. Kiz boyle ozellikle baslarda baya jedi mind trick atiodu. Hani su arkadasca mi yapiyo yoksa niyeti farkli mi anlayamadiginiz hareketlerden. O yuzden gidip konusursam "seni oyle gormedim ama ben yanlis anlamissin :(((" kapisi hep acikti. Tabii tam o kapi kapaniyoken eski sevgili geldi safd. Zamanlama kotu hakkaten ya yapcak bisi yok. Nelerle ugrasiyoruz su yasta ya. Gidip "ya benimsin ya da sigit artik senle mi ugrascam" diyim ben en iyisi. Her gun kaybedecegime bir kez kaybederim(uuu). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Oh doğru yol bulunmuş. Buraya kadar gelebildiğine göre "seni seviyorum" vb. bi kalıp kullanmayacağını, niyetini belli edip eski sevgili resme girdiyse ben çerçeveden çıkayım diyeceğini ümit ediyorum. Resme girmekle ilgili pis bi espiri yapacaktım, ama bugün iyi günümdeyim bak tutuyorum kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Abi eski sevgili gelecek 3 gün birlikte takılacaklar ama bir şey olmayacak, manyak mısınız lan... Kendiniz inanıyor musunuz buna siz :) Ha ama sevgi dedin mi akan sular durur ondan dolayı bu bişey ifade eder mi etmez mi senin için bilmem. Oyunu çok devam ettirme kız anlamış zaten olayı. Ben olsam bi şekilde kızla tensel temas kurmaya çalışırım ondan sonra gerisi gelir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 sevgiliyle ayni seylerden hoslanmaniza gerek yok oyle olunca bi sure sonra bayiyor onun farkliliklari senin farkliliklarin birbirinize biseyler katar, heyecani orda tamamlarsiniz birbirinizi ve bu hosuna gider ask varsa hosuna gitmezse ilk bahane "bizim seninle ortak bi yanimiz yok" olur onun cevabini da vermek zordur anlatamazsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Abi sen eğer o kızın "herkesten dinliyorsun neler olduğunu bi de benden dinle" lafı üzerine hala "böyle öyle düşünmemiştim" demesine fırsat verirsen eşeksin yani. O öyle kolay yenilir yutulur bir şey değil. Demek ki ilişkinizi senin olayları yanlış anlamaman gereken bir pozisyonda görüyor kız. Bak git adam gibi bir ortamda konuş kızla, bizi dinle. Ama çiçekler böcekler değil, iki tır arasındaki van damme gibi konuşacaksın. Testesteronun kokusunu aldı mı GG NO RE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Esh said: Dworgian said: Liebe said: hakikaten konuş al karşına lan böyle seni seviyorum kıskandım eski sevgilinle derdin ne unutamadın mı amk ben aşığım ulan sana de. ilk cevap net cevap olmuş. aynen böyle olay böyle de de kızdan "ben seni oyle görmemiştim" cevabı, en yakın arkadaşlarından da "yakışıklı değil ama sempatik" damgası ye. eski sevgiliyi unutmak zor, kadınlar için daha zor belki de. ama araya girilecek en boktan zamanda aşık olmuşsun bence. abi yiyecekse yesin o damgayı. onu öyle görmeyen kızın yanında aşık olan yancı modunda gezmenin ne anlamı var olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Ya abi yazmim diyodum dayanamadim. Bazen insan gördüklerini kendi istedigi sekilde algiliyor. Simdi diyelim ki hatunla arayi duzeltip duygularini actin o da olumlu karsiladi, basladiniz. Bi kac ay sonra eski sevgili cikti geldi o zaman ne olucak. Bunu cok iyi dusun hesapla. Sonucuna gore karar ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 katılıyorum üste (dworgian). reddedilme ve friendzone lanma durumunu gereksiz rage lerle karşılıyorsunuz. -siz hoşlandınız diye kimse sizden hoşlanmak zorunda değil. öyle görmüyorsa görmüyordur. bitti. -arada romantik bir ilişki olmayacak diye her önüne gelen muhabbeti kesseydi sevgililer haricinde kimse kimseyle konuşmazdı iki kelime. herkes hayatının bir döneminde friendzonelanıyor. get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 axedice said: Oh doğru yol bulunmuş. Buraya kadar gelebildiğine göre "seni seviyorum" vb. bi kalıp kullanmayacağını, niyetini belli edip eski sevgili resme girdiyse ben çerçeveden çıkayım diyeceğini ümit ediyorum. Resme girmekle ilgili pis bi espiri yapacaktım, ama bugün iyi günümdeyim bak tutuyorum kendimi. Ahaha eyv. I will not mosby her, no worries. deadwoll said: Abi sen eğer o kızın "herkesten dinliyorsun neler olduğunu bi de benden dinle" lafı üzerine hala "böyle öyle düşünmemiştim" demesine fırsat verirsen eşeksin yani. O öyle kolay yenilir yutulur bir şey değil. Demek ki ilişkinizi senin olayları yanlış anlamaman gereken bir pozisyonda görüyor kız. Bak git adam gibi bir ortamda konuş kızla, bizi dinle. Ama çiçekler böcekler değil, iki tır arasındaki van damme gibi konuşacaksın. Testesteronun kokusunu aldı mı GG NO RE Oyle diyorsun da bi anda benden uzaklasmasinin sebebini aciklayabilecek misin? Ben sirf hesap sormadim diye mi bu kadar tavir aliyor yani. Geciceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 sevgili ayberk, öncelikle congrats on love. hiç depresyona girmene gerek yok. depresyona girilecek bir durum olsaydı ben girmiş olurdum, çünkü 2 hafta önce 4.5 yıllık ilişkim bitti. gelip burada konu bile açmadım. bence günümüzde insanlar çok kolay depresyona giriyor. 'çok aşıktım, yüz vermedi abi' ile depresyona girenler var. srsly? o kadar kolay mı lan depresyona girmek? (buralarda biraz koluna vuran, KENDİNE GEL KANKA diyen arkadaş modundayım) depresyona girme. tabi ben söylüyorum diye değil, buna değecek bir durum olmadığı için girme. mis gibi okulundan mezun olmuşsun, kafan rahatlamış. elinde bir diploma var. yaşın genç, bir sürü kariyer fırsatın var elindeki diploma ile bu devirde (diye tahmin ediyorum) sadece seni mutsuz eden şeye odaklanırsan, son zamanlarda çektiğin sıkıntılar sonucunda başardığın ve açtığın kapıların keyfini süremezsin. kıza gelince. söylediğin gibi hiçbir ortak yönünüz olmasa bile, çok da güzel bir ilişki yürütme potansiyeliniz var. yine 2 hafta önce biten 4.5 yıllık ilişkime dayanarak söylüyorum, ben de kız arkadaşımla zıttım. tamamiyle zıt. ben spor yaparım o yapmaz, ben oyun hastasıyım o uyuz olur, ben sosyal adamım o evde oturmayı sever, ben gezeyim tozayım derim o kariyer eğitim der, ben uzun saç severim o gitti mis gibi sarı sarı uzun saçımı kestirir (di) tüm bunlar yeri geldiğinde gerginliğe sebep olsa da, iki taraf birbirini sevdiği ve anladığı müddetçe aşılabilen şeyler. ha, bizimki gibi bir yerde patlak verebiliyor. ama benim ilişkimin bitmesinin ana nedeni her zaman için uzak mesafe durumları olacak. bu söylediklerim secondary şeyler. buna karşılık, ortak yönlerin olması tabi ki her zaman tercih edilen bir durum. ama ben kalkıp sana 'abi kızla ortak yönün yok, ilişki de başlamamış daha, git başka birini bul' diyemem. çünkü senin aklın gene de o kızda olacak, 'ya bence yürüyebilir' diyeceksin. tekrar söylüyorum, o ilişki başlarsa pekala da yürüyebilir. bu iki tarafın ne kadar fedakarlık yapmak istediği ile de ilgili bir durum. sen yeri geldi mi alternatif metal'i bırakır dubstep dinlerim diyorsan (ıyy), o yeri geldiğinde senin computer science'ını dinlemek istiyorsa vb. neden yürümesin? gelelim asıl mesele olan kız ile konuşmuyor olmanıza. kıza bozuk atmaya hakkın yok. kız ile istersen 2 sene takılıyor ol, başınızı birbirinizin omzuna koyup uyuyun falan, sen sular seller gibi aşık olduğunu belli et, gene de ortada net bir şey yok ise, kız sana bir şey vaat etmediyse (lol friendzone) istediği gibi erkek arkadaşı ile buluşmaya hakkı var. senin de bozulmaya hakkın var. ama bundan ötesi yok. yani 'uf ya, anlamıyor mu ondan ne kadar hoşlandığımı .s .s .s tarzı bir kafa yapısı yok. söyleyeceksin abi. açık ve net. söyleyeceklerine sen karar vereceksin, ancak özünde ondan gerçekten çok hoşlandığını, eski erkek arkadaş mevzusuna bozuk olduğunu ve bu sebepten dolayı geçen günlerde yaptığın gibi bir konuşmaya sebebiyet verdiğini, görüşüyor olsanız da eskisi gibi olmadığınızı ve bu durumdan rahatsız olduğunu söyleyeceksin. dünyanın en güzel kızı da olsa, kezban of the century de olsa her dişi karşısındaki adamın kendisine açık olmasını ister. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Bi benzerinin degisigi basima geldi. Gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 -Deno- said: sevgili ayberk, öncelikle congrats on love. hiç depresyona girmene gerek yok. depresyona girilecek bir durum olsaydı ben girmiş olurdum, çünkü 2 hafta önce 4.5 yıllık ilişkim bitti. gelip burada konu bile açmadım. bence günümüzde insanlar çok kolay depresyona giriyor. 'çok aşıktım, yüz vermedi abi' ile depresyona girenler var. srsly? o kadar kolay mı lan depresyona girmek? (buralarda biraz koluna vuran, KENDİNE GEL KANKA diyen arkadaş modundayım) depresyona girme. tabi ben söylüyorum diye değil, buna değecek bir durum olmadığı için girme. mis gibi okulundan mezun olmuşsun, kafan rahatlamış. elinde bir diploma var. yaşın genç, bir sürü kariyer fırsatın var elindeki diploma ile bu devirde (diye tahmin ediyorum) sadece seni mutsuz eden şeye odaklanırsan, son zamanlarda çektiğin sıkıntılar sonucunda başardığın ve açtığın kapıların keyfini süremezsin. kıza gelince. söylediğin gibi hiçbir ortak yönünüz olmasa bile, çok da güzel bir ilişki yürütme potansiyeliniz var. yine 2 hafta önce biten 4.5 yıllık ilişkime dayanarak söylüyorum, ben de kız arkadaşımla zıttım. tamamiyle zıt. ben spor yaparım o yapmaz, ben oyun hastasıyım o uyuz olur, ben sosyal adamım o evde oturmayı sever, ben gezeyim tozayım derim o kariyer eğitim der, ben uzun saç severim o gitti mis gibi sarı sarı uzun saçımı kestirir (di) tüm bunlar yeri geldiğinde gerginliğe sebep olsa da, iki taraf birbirini sevdiği ve anladığı müddetçe aşılabilen şeyler. ha, bizimki gibi bir yerde patlak verebiliyor. ama benim ilişkimin bitmesinin ana nedeni her zaman için uzak mesafe durumları olacak. bu söylediklerim secondary şeyler. buna karşılık, ortak yönlerin olması tabi ki her zaman tercih edilen bir durum. ama ben kalkıp sana 'abi kızla ortak yönün yok, ilişki de başlamamış daha, git başka birini bul' diyemem. çünkü senin aklın gene de o kızda olacak, 'ya bence yürüyebilir' diyeceksin. tekrar söylüyorum, o ilişki başlarsa pekala da yürüyebilir. bu iki tarafın ne kadar fedakarlık yapmak istediği ile de ilgili bir durum. sen yeri geldi mi alternatif metal'i bırakır dubstep dinlerim diyorsan (ıyy), o yeri geldiğinde senin computer science'ını dinlemek istiyorsa vb. neden yürümesin? gelelim asıl mesele olan kız ile konuşmuyor olmanıza. kıza bozuk atmaya hakkın yok. kız ile istersen 2 sene takılıyor ol, başınızı birbirinizin omzuna koyup uyuyun falan, sen sular seller gibi aşık olduğunu belli et, gene de ortada net bir şey yok ise, kız sana bir şey vaat etmediyse (lol friendzone) istediği gibi erkek arkadaşı ile buluşmaya hakkı var. senin de bozulmaya hakkın var. ama bundan ötesi yok. yani 'uf ya, anlamıyor mu ondan ne kadar hoşlandığımı .s .s .s tarzı bir kafa yapısı yok. söyleyeceksin abi. açık ve net. söyleyeceklerine sen karar vereceksin, ancak özünde ondan gerçekten çok hoşlandığını, eski erkek arkadaş mevzusuna bozuk olduğunu ve bu sebepten dolayı geçen günlerde yaptığın gibi bir konuşmaya sebebiyet verdiğini, görüşüyor olsanız da eskisi gibi olmadığınızı ve bu durumdan rahatsız olduğunu söyleyeceksin. dünyanın en güzel kızı da olsa, kezban of the century de olsa her dişi karşısındaki adamın kendisine açık olmasını ister. siz niye ayrıldınız küçüğüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 sakin adammışın. ben o 2 gün 3 gece eski sevgili mevzusunda çirkinleşir ve kız tarafından terkedilirdim. fakat kafam rahat ederdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 demek ondan deno christy mack i biliyormuş vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 sorma abi, 1.5 yıllık itü suny programı sonrasında kız haliyle 'ben amerika'da çalışırım ya da ingiltere'de yüksek lisans yaparım' moduna girdi. lse'ye yakın üniversitelere gitme şansı var, p&g gibi firmalar görüşmek istiyor. bölüm birincisi olarak mezun olacak. türkiye'ye dönmesi saçma olur. benim de henüz yurt dışı maceralarına girme niyetim yok, 1.5 sene bile olmadı iş tecrübem. işimden memnunum, askerliği yapmak istiyorum. resmen bambaşka yönlere gittiğimiz bu kadar açık olunca, öyle bir karar aldık. pontipati said: demek ondan deno christy mack i biliyormuş vay anasını sağlıklı bir erkeğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 off ömür törpüsü. bizimde antalya-istanbul mevzumuz vardı. evi falan satıp taşındım istanbula. sıkıntıyı atlattıktan sonraki kafa rahatlığım pahabiçilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 -Deno- said: sorma abi, 1.5 yıllık itü suny programı sonrasında kız haliyle 'ben amerika'da çalışırım ya da ingiltere'de yüksek lisans yaparım' moduna girdi. lse'ye yakın üniversitelere gitme şansı var, p&g gibi firmalar görüşmek istiyor. bölüm birincisi olarak mezun olacak. türkiye'ye dönmesi saçma olur. benim de henüz yurt dışı maceralarına girme niyetim yok, 1.5 sene bile olmadı iş tecrübem. işimden memnunum, askerliği yapmak istiyorum. resmen bambaşka yönlere gittiğimiz bu kadar açık olunca, öyle bir karar aldık. pontipati said: demek ondan deno christy mack i biliyormuş vay anasını sağlıklı bir erkeğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 soğuk füzyon araştırmalarında değilseniz askerlikten kaçmak için geçerli bir sebebiniz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 vivavale said: Ya abi yazmim diyodum dayanamadim. Bazen insan gördüklerini kendi istedigi sekilde algiliyor. Simdi diyelim ki hatunla arayi duzeltip duygularini actin o da olumlu karsiladi, basladiniz. Bi kac ay sonra eski sevgili cikti geldi o zaman ne olucak. Bunu cok iyi dusun hesapla. Sonucuna gore karar ver. yahu nerden bileceksin onu. a) kız eski sevgiliye bakmaz gayet güzel devam eder b) kız karaktersizdir eskiye geri döner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 benim çok geçerli sebebim var. soğuk füzyon da değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 tiLi said: -Deno- said: sorma abi, 1.5 yıllık itü suny programı sonrasında kız haliyle 'ben amerika'da çalışırım ya da ingiltere'de yüksek lisans yaparım' moduna girdi. lse'ye yakın üniversitelere gitme şansı var, p&g gibi firmalar görüşmek istiyor. bölüm birincisi olarak mezun olacak. türkiye'ye dönmesi saçma olur. benim de henüz yurt dışı maceralarına girme niyetim yok, 1.5 sene bile olmadı iş tecrübem. işimden memnunum, askerliği yapmak istiyorum. resmen bambaşka yönlere gittiğimiz bu kadar açık olunca, öyle bir karar aldık. pontipati said: demek ondan deno christy mack i biliyormuş vay anasını sağlıklı bir erkeğim delicesine arzuluyorum askerliği, hele o ince beli yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar