bingildak Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 peki adam solo değilmiş bu kesinliğe kavuştu di mi? bir duoluk söz konusu. helal valla doctor'a pati ortalamasının üstüne çıktı bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 AAA SONUNCUYU BEN TANIYORUM İSTANBULLU O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 olay anladıgım kadarı ile şu orçun fake bi hesap açmış doktorsolo diye kermitin arkadaşlarının fotoları koyuyor buraya doğru mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 sanfiranzizko olsaydi keske Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doctorsolo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Bu olmadığı kesin yalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 elalemi niye koyuyorsun ya rastgele koyacaksan bari iki meme koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Doctorsolo said: Bu olmadığı kesin yalın BU KİM ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 BENİM O AMA KERMİT OLMADIĞI KESİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 o benim erkek arkadasim ya kaldirir misin onu? yoksa savcilikta gorusuruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 bence son tombul olan kermit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Somon said: olay anladıgım kadarı ile şu orçun fake bi hesap açmış doktorsolo diye kermitin arkadaşlarının fotoları koyuyor buraya doğru mu ? ya orçun olsa güncelleri koyardı abi sanmıyorum orçun olduğunu adam tanımadığım kişileride koyuyo ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 kermit said: Doctorsolo said: Bu olmadığı kesin yalın BU KİM ? buymuş http://yalingunayer.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doctorsolo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 kermit said: Doctorsolo said: Bu olmadığı kesin yalın BU KİM ? o kendini biliyor ve susuyor şuan , devam ettikçe kaybedersiniz bütün forumu dökerim buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 BENİM KÜÇÜĞÜ KOY Bİ ŞURAYA KERMİT GÖRSÜN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 abi iyide insanların fotosunu koyuyosun çoğuda publice koymuş yani. neyini döküyosun ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 benim resmi de koy millet yakışıklı görsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 adam friendlistten random adamların fotolarını koyup ifşa ettiğini ve döktüğünü mü zannediyor asdadsasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 GİZLİMİZ SAKLIMIZ YOK KARDEŞ SUSMADIK DA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Doctorsolo said: kermit said: Doctorsolo said: Bu olmadığı kesin yalın BU KİM ? o kendini biliyor ve susuyor şuan , devam ettikçe kaybedersiniz bütün forumu dökerim buraya ben kimim mesela? beni bul koy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 tombul kesin kermit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 kermit tombul degilya ben gördüm kermiti otobüste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Mc_Lovin said: Doctorsolo said: kermit said: Doctorsolo said: Bu olmadığı kesin yalın BU KİM ? o kendini biliyor ve susuyor şuan , devam ettikçe kaybedersiniz bütün forumu dökerim buraya ben kimim mesela? beni bul koy. ŞİFRENİ VER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 bingildak said: adam friendlistten random adamların fotolarını koyup ifşa ettiğini ve döktüğünü mü zannediyor asdadsasd http://galeri5.uludagsozluk.com/4/hacker-okan_5490.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doctorsolo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Bunların hiç biri yalan olamaz bu nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 abi lutfen kaldirir misin o benim cok yakin tanidigim yoksa savcilikta gorusuruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar