Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Aiko said: dworgian bu oyunda da mı silversin ? bu oyunda yükselip düşme olmadığı için playtime ile alakalı :D ama yükselip düşme olsa kesin silverda kalırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Dworgian said: Catze said: aynı serverdaydık bir kere bende insurgent vardı arkadaşta makinalı daydı, dur catzee seni öldüreyim dedi pek beceremedi :( küsmüş sonra. lvl 69 sun arkadaş, o halimle o lafı geyiğine dediğimi kavrayamadıysan artık ne diyeyim =) sorry :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Kanuni said: 69 !! Pc demi bu ? 69 da çok manidar. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 100 olmuştur şimdiye yahu işsiz adam :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 yok yahu 75 im daha dışarılardaydım oynayamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Direk pc mi yoksa konsoldan mi devam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 konsoldan aktardım ama 2 lvl karakteri :D sfd aim alamayınca çok baymıştı konsolda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Single bitsede ciragin olsak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 master race sıçtı, oynadım 2-3 saat çıktım oyundan sonra tekrar girdim story mode yüklendikten sonra exited unexpectedly yiyorum. hiç bir grafik ayarı değişikliği/yama updated zart zurt yapmadım kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 her şeyi denedim oyun safe modeta açılıyor, normal modeta giremiyorum kesinlikle. story mode yüklenirken masa üstüne iniyor ve oyuna dönemiyorum. daha sonra da exited unexpectedly zart zurt diyor kapanıyor oyun da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 aha bende de var bu update öncesi oldu sonrası bişey değişmedi, bekliyorum öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 abi update falan hiç bişi olmadı ki ya baya bi oynadım oyunu öğlen sonra çıktım tekrar girdim böyle oldu bi bok anlamadım :S catalyst control centerdan power optionu değiştirin gta5.exenin diyor ama nasıl yapılacağını bulamadım bi türlü, nvidiada çok kolaydı yapması bulamıyorum bunda directx i 10.1 yaptım düzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 benim arkadaşta varmış bu sorun hiç bi türlü çözemedik. ama o daaha oyunu hiç açamadı. exitted unexpectedly diyor sürekli. safe mode da açmıyor. neler neler denedik de olmadı. çoğu kişi re-install demiş de o safhaya gelmeden çözmeye uğraşıyorum hala. 60 gb boru değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Liebe said: her şeyi denedim oyun safe modeta açılıyor, normal modeta giremiyorum kesinlikle. story mode yüklenirken masa üstüne iniyor ve oyuna dönemiyorum. daha sonra da exited unexpectedly zart zurt diyor kapanıyor oyun da. dosylarin md5 lerine bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Xenocide said: benim arkadaşta varmış bu sorun hiç bi türlü çözemedik. ama o daaha oyunu hiç açamadı. exitted unexpectedly diyor sürekli. safe mode da açmıyor. neler neler denedik de olmadı. çoğu kişi re-install demiş de o safhaya gelmeden çözmeye uğraşıyorum hala. 60 gb boru değil. Oyunu tamamen reinstall yerine md5 dosyalarını tek tek kontrol edin. http://www.reddit.com/r/GTAV/comments/32i41z/grand_theft_auto_v_exited_unexpectedly/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 valla 1 tanesi unmatched olmuş. 140 mblık, benimkini gönderiyorum arkadaşa şimdi bakalım olacak mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 bu patchten sonra oluşan random fps droplara bir çözüm çıktı mı bilen var mıdır? ha bir de story bitmek üzere sanırsam online başlıycam sonra ekleyin please: Custodem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 işlemciniz kaç derece oluyo abi oyundayken,baktınız mı hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 I5 2500K 4.2 ye overclocklu 65 derece.. max 70-75 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 aynı sorun bende vardı duzeldi ondan dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Neyse bu fps drop ve stutterlara çözüm gelmemiş daha, bayağa da adam var yaşayan. Fix için bekliycez artık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 patch'ten önce ilk hali akıcı ve shutter yoktu. story'i bitirdim o arada. sonra patch'le shutter geldi. iyi zamanda bitirmişim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Bende hic bir zaman sorun bug sikinti olmadi ya. Stutter falan yok hic. Me lucky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Stutter çok fena ya. Taksicilik yaparken tesadüfen adam dağlık alana gitmek istedi, yolda defalarca kaza yaptım adamı yerine bıraktım, dönüş yolundayken bi baktım Duke o' Death. Hemen yürüttüm tabi, 3 yıldız takıldı peşime, silahlı kamyonlar tırlar falan, dibimde boyacı vardı girip atlattım kovalayanları, yine böyle hep stutter falan ama eve gidip garaja bırakıp öyle çıkayım diyorum. Tam o esnada bi baktım 2 eleman bi kadına tecavüz ediyo. Dedim napıyonuz lan, daldım aralarına, baktım arabanın içinden silah sıkılmıyo camları kırılmadığı için, indim aşşaa, stutter yüzünden siper alıp silahı çekene kadar hekşat yiyip öldüm. Master race dedik bağrımıza bastık da, başımıza gelenler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar