Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Kanuni said: Dworgian said: Ulan adam date of birth ünü değiştirdiyse yardım etmeyecekler mi? Umarım DB den eski girdilere de bakabiliyorlardır DOB editlenemiyor. ha iyi bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Hala code 1 alıyorum ve bütün çözümleri denedim, içim sıkıldı resmen.. ticket attım cevap yok off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 . GTA V has consistently seen a peak concurrent player total of over 360,000 since launch, breaking Skyrim’s previous record as the most played game on Steam that wasn’t developed by Valve. nuuvem falan olmasaydi kac olacakti acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Dworgian said: Kanuni said: Dworgian said: Ulan adam date of birth ünü değiştirdiyse yardım etmeyecekler mi? Umarım DB den eski girdilere de bakabiliyorlardır DOB editlenemiyor. ha iyi bari Gelen cevaba bak: Brandon M., Apr 21, 5:20 AM: Hello Devrim, We have looked into the email addresses provided in the screenshot, and none of them have any relevant data in our database. The only information that seems to be in our system is under [email protected] and that information remains intact. If you have any particular issues logging into any Social Club accounts, please let us know. Best regards, Brandon M. Rockstar Support Abi Social Club şifresini değiştirmeyen varsa, mutlaka değiştirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 CusTodeM said: Hala code 1 alıyorum ve bütün çözümleri denedim, içim sıkıldı resmen.. ticket attım cevap yok off Bunu denedin mi? https://support.rockstargames.com/hc/en-us/articles/204772198--RESOLVED-How-to-Fix-Problems-Installing-or-Playing-GTAV-PC-On-Windows-User-Accounts-Containing-Certain-Characters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 ha gelen şifren değişti maili mi fake miş şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Hayır abi ne fake i. Sistemde benim mailimi bulamıyor salak customer service. Çünkü hackleyen herif silmiş hesabımdaki tüm bilgileri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Komediye baksana, benim arkadaşların yaptıkları falan gözüküyo feedbackte: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 ya işte rockstar database'i bi ara patlatılmıştı o ara bütün bilgiler çalındı. senin hesap da eskiymiş. gta v ile yeni hesap açanlara sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 geçmiş olsun, hiçbir şekilde geri alamıyor musun hesabını ? bir de steamden alanlarda da var mı bu sıkıntı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Yok abi yazdım yazdım bekliyorum. Diyorum ki proof of purchase var, legal paperwork ile göndereyim sana. Cevap yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Şöyle bir salaklık da var: How to change your Social Club nickname or email Rockstar_logo Rockstar Games Question: How can I change my Social Club nickname and email address? Answer: Here are the steps for changing your Social Club nickname or email: 1. Log into Social Club: http://socialclub.rockstargames.com/ 2. Click on your profile name in the upper right and select Settings. 3. With the tab set to Profile, click Edit next to the Nickname or Email. 4. Enter the new information to replace the old text. 5. Click Save Changes to save. Note: Nicknames can only be changed once per year. If you attempt to change your name again, the interface will say "Nickname is not editable." Note: It is not possible to change your date of birth on a Social Club account. Note: Social Club TV videos and Support accounts are permanently tied to your email address. If you change your email address, you will lose your Social Club TV videos and Support tickets. Changing nickname does not result in any loss. Date of birth harici herşeyi değiştirebiliyosun username ve şifre varsa. Ulan şerefsiz sistem, mail adresini değiştirirken mail atsana eski adrese, değişikliği onaylıyo musun diye. Değiştikten sonra, değişti haberin olsun diye mail atıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 mail değiştirirken confirmation istememesi hakikaten dangalaklıkmış ticket açıp alırsın geri ama uğraştıracak gibi. heh buldum bu arada heartbleed'den patlamış bu da http://www.ibtimes.co.uk/gta-5-online-rockstar-advises-players-change-passwords-avoid-heartbleed-threat-1445416 account eskiyse şifreleri değiştirin. büyük ihtimal boş hesaplara dokunmadılar şimdi gta v alanlara çöküyorlar direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Ticket açtım da yazdım ya adamın cevabını yukarda. Sistemde mail adresin gözükmüyo diye bana. Lan mal (afedersin) hacker silmiş mailimi tabi gözükmeyecek. Kaydını da mı tutmuyosun dangalak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 emin olamadım en son ne zaman değiştirdiğime ama yine değiştirdim garanti olsun diye. support baya mal gibi. riske girmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 ChaosDahlia ekleyin beyler social club nickim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 sonunda oyuna ayıracak biraz vaktim oldu, online da takılan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 sen 2 gün uğraş 100 gb çek akk'i 15'inde kanırt, 3mb'a düşür sonra oyunu 3. görevden sonra bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 hakkaten online kimse yok. sayfalarca yazılınca heycanlandım dedim beraber gorevden goreve akar insanlar. bi tek catze davet etti suana kadar. o da ucmus gitmis adam yuk oldum level 10 halimle sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 beni çok bayıyor abi ya single player story online'a girdim, heist enteresan geldi payday 2 varken baya şaka gibi yani gerek yokmuş asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 patch gelmiş oyuna ama hiç bir yerde patch note bulamadım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 ben daha araba calıp satıyorum. yolun cok basındayım. bi ev alayım sonra bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Metascore 97 based on 32 critics .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 code 1 alıp çözebilen var mı? Herşeyi denedim yeter online oynayamıyorum resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Accountu çalınan birine cevap: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar