Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GTA V PC Master Race version

BioHazarD

Öne çıkan mesajlar

Sereglin said:

PrudenT said:

Bende ve iki arkadaşımda dx dll lerinden biri bozuk çıktı (46yla biten). Sildik launcher düzeltmedi anasını satim indiriyomus gibi yaptı silip baştan indirdi sonsuz kere. Rarli olmayan bi torrent bulup ordan aldık 3.5mb dosyayı indirmek 1 saat 15dk mızı aldı sgsgdgsg

abi pm den atabilir misin bana lütfen? Cunku rpf'ler normal. DLL'lerde sıkıntı var.

kutun dolu yazamadım abi şimdi gördüm
lazım mı hala
Sosyal ağlarda paylaş

Namessar said:

Liebe said:

beyler ben michaeldayken franklin niye kafasına göre bişiler yapıyo onu engellemenin yolu yok mu? üstü başı değişiyo falan istemiyorum yaw

benim en sevdigim sey o. hatta bazen yan hikayeler progress etsin diye char degistirip geri geliyorum.

abicim su mesaj kutunu bosalt.

sabahtan beri bir sey soracagim kullandigin monitorle alakali. aynisindan alma ihtimalim var ama soramiyorum belki burdan gorursun.

asus pg278q
Sosyal ağlarda paylaş

iyi bakalım böyle olsun madem, az önce trevora geçtim süper yahu adam. minik bir de spoiler vereyim belki denk gelmeyenler vardır.

trevorla giderken yolda sarhoş bi çifte denk geldim, kanka bizim arabayı kullansana kafamız toschak gibi dediler geçtim bunların arabaya, yolda başladı eleman kızın memintoları mıncıklamaya sonra bi baktım araba sallanıyo noluyo lan derken içeriyi farkettim ahahaha koptum lan

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...