PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Sereglin said: PrudenT said: Bende ve iki arkadaşımda dx dll lerinden biri bozuk çıktı (46yla biten). Sildik launcher düzeltmedi anasını satim indiriyomus gibi yaptı silip baştan indirdi sonsuz kere. Rarli olmayan bi torrent bulup ordan aldık 3.5mb dosyayı indirmek 1 saat 15dk mızı aldı sgsgdgsg abi pm den atabilir misin bana lütfen? Cunku rpf'ler normal. DLL'lerde sıkıntı var. kutun dolu yazamadım abi şimdi gördüm lazım mı hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 update yüklüyor sonra, servers unavailable hatası? var mı çözüm bilen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 sp bitti. barry'nin hikayesini çok merak ediyorum bu yan karakterlerin hikayelerinin anlatıldığı dlcler gelmesi gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 peç gelmiş? kesin yine bozulcak lelele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 400 mb bişe indirdi. Reddite baktım herkes "bizde iyi çalışıyordu peçten sonra takılmaya başladı falan demiş." Bende zaten birkaç sorun çıkarıyordu, suratıma patlayacak herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 beyler ben michaeldayken franklin niye kafasına göre bişiler yapıyo onu engellemenin yolu yok mu? üstü başı değişiyo falan istemiyorum yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 liebe nedir bu tanrı kompleksi, adamın bir hayatı olmasın mı, karı kız peşinde koşup, pazar günü bacaklarını uzatamaz mı? hep mi çalışsın, nedir yani? zenci diye mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 tihihihihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 şu anda strip clupta eziyo şerefsiz jewel storedan patlattığı paraları. daha nasıl kuluma iyi davranabilirim ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Liebe said: beyler ben michaeldayken franklin niye kafasına göre bişiler yapıyo onu engellemenin yolu yok mu? üstü başı değişiyo falan istemiyorum yaw benim en sevdigim sey o. hatta bazen yan hikayeler progress etsin diye char degistirip geri geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Namessar said: Liebe said: beyler ben michaeldayken franklin niye kafasına göre bişiler yapıyo onu engellemenin yolu yok mu? üstü başı değişiyo falan istemiyorum yaw benim en sevdigim sey o. hatta bazen yan hikayeler progress etsin diye char degistirip geri geliyorum. abicim su mesaj kutunu bosalt. sabahtan beri bir sey soracagim kullandigin monitorle alakali. aynisindan alma ihtimalim var ama soramiyorum belki burdan gorursun. asus pg278q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 iyi bakalım böyle olsun madem, az önce trevora geçtim süper yahu adam. minik bir de spoiler vereyim belki denk gelmeyenler vardır. trevorla giderken yolda sarhoş bi çifte denk geldim, kanka bizim arabayı kullansana kafamız toschak gibi dediler geçtim bunların arabaya, yolda başladı eleman kızın memintoları mıncıklamaya sonra bi baktım araba sallanıyo noluyo lan derken içeriyi farkettim ahahaha koptum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 eveet sonunda sınavlarım yavasladı. en ucuz nerden alıyoruz bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sektedar Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 greenman'de 50 dolares şuan. daha ucuz bi yer var mı bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 gmg de voucher la 40 dolarmıs. eh iyi bi nuveem degil ama 180 tl yanında hic bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 olm ilk adımda takıldım. nerden iniyor bu rockstar social seyi? ahah battlenet clienti falan gibi bisey beklemistim halbuki. duz downloadermıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 online baya aimbot dolu bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 madcow said: eveet sonunda sınavlarım yavasladı. en ucuz nerden alıyoruz bunu? benden 120'ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 PrudenT said: online baya aimbot dolu bu arada sadece şunun yüzünden pc de online oyun oynamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 update kısmında code 1 error alan bir kişi daha yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 1-2 kere yaptı üçüncü de düzgün bitirdi. google dns ile. (8.8.8.8 8.8.4.4) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 download bitiyor ben de her seferinde ama hep sonunda aynı hata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 PrudenT said: online baya aimbot dolu bu arada ahaha dün adamın teki vardı 20-1 le bitirdi dm yi iki mermi sıkmadan tee nerelerden hs atıyordu. vay anasını ne vuruyo herif çözmüş olayı diyodum ben de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 PrudenT said: online baya aimbot dolu bu arada var mı böyle bişi ? tahmin mi ediyorsun sadece ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 pcde 1 milyon satan online shooterda sence olmama ihtimali var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar