ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 yeni indirim kodu gelmiş. 20PERO-FFDIGI-GAMESX bununla 40 dolar oluyor gmg'den aldim gitti. silkerim steam editionı abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 38.5dolarken almadin 40dolarken mi aldin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 evet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Esh said: Allkeysshop ta 40€ luk olanlarin yaninda steam amblemi var. Direk steam mi alsak acaba ya Kinguin'den aldım valla, master lib olarak steam'de dursun diye biraz fazla da olsa verdik :P. Gift linki hemen geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Umuruk said: iki yüz tl ne abi verilir mi ? Cidden verdiniz mi ? Edit : Yok ya sayfa sayfa onu konuşmuşsunuz zaten okumaya üşendim biri bana yol göstersin :( hayır gmg de indirimle 38,5 usd ye aldık ama steam a eklenmiyor işte firmanın kendi social club ıyla vs giriliyor oradayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Esh said: o kod işe yaramadı geç kalmışın pampa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Dworgian said: Umuruk said: iki yüz tl ne abi verilir mi ? Cidden verdiniz mi ? Edit : Yok ya sayfa sayfa onu konuşmuşsunuz zaten okumaya üşendim biri bana yol göstersin :( hayır gmg de indirimle 38,5 usd ye aldık ama steam a eklenmiyor işte firmanın kendi social club ıyla vs giriliyor oradayız. bu arada sanıyorum steamden de alsan o oyunu social şeysi ile açılıyor. Login falan oluyorsun. Steam + Social club ayrı bir dert. Max payne 3 var steam'imde. Oyuna giremiyorum. Oyuna girememe sebebim ise MP3 başka bir steam accountuna linkli falan diyor. Galiba direkt rockstar'ın platformundan almak en mantıklısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 öyleyse well played diyoruz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 noıldu simdi 40 dolara alsak oluyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Nuuvem de 35 dolar. I have friends who bought GTA V by Steam. If I acquire GTA V by Nuuvem'll be able to play online with them? A: Yes, you can play with your friends from Steam. Who keeps the online matches for servers is Rockstar, not Steam. Who have purchased GTA V by Steam will be required to have an account at Rockstar Social Club to be able to play online as well as those who have purchased GTA V by Nuuvem, so everyone will be in one place playing online together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 ShadowFax said: bu arada sanıyorum steamden de alsan o oyunu social şeysi ile açılıyor. Login falan oluyorsun. Steam + Social club ayrı bir dert. Başka yerlerde steam keyli satılmamasının nedeni bu zaten. GTA bütün satış noktalarında zorunlu rockstar drm'iyle geliyor. GMG, amazon falan da "bu oyunun zaten drm'ı var, üzerine bir de steam drm'ıyla satamayız" düşüncesiyle steamsiz key veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 nuuvem den aldim. oyun secemiyorsun burada direk gta san andreas veriyor steam key. oyunun cikisindan 1 hafta oncede gta 5 key gonderilecek. almak isteyene info. not : bundan once civ beyond earth ve dragon age inquisiton almistim buradan sorun yasamadim. hola lazim brezilya ayarliyorsunuz birde paypal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 GMG ne zaman yollar keyleri_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Bütün retailerlara aynı anda yollarlar herhalde. Yanında gelen San Andres'ın steam keyi şu anda çalışıyor. GTA 5 keyi PC için keyler ne zaman avaible olursa o zaman gelir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 meraktan soruyorum. eski nesil ya da yeni nesilde hiç oynamayan kaç kişi var gta 5'i? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Ben Video bile izlemedim neredeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 ben aldim ps3'te var ama hic oynamadim daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 ben gta 5'in nw olduğunu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Ben ps3'de oynadım. Gamepad'le sakat gibi oynamak yerine yarısına gelmeden kestim, PC'yi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 ps4'te baktım biraz. o controller olayı süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Ben 1.5 yıl önce çıkar çıkmaz oynayabilmek için Cons tan Xbox 360 satın aldım. En bi manyak benim. Ama PC de de oynayacağım tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 cons'tan alman manyaklik olmus eeth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 steam'de 179 olmuş :p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Kanuni said: nuuvem den aldim. oyun secemiyorsun burada direk gta san andreas veriyor steam key. oyunun cikisindan 1 hafta oncede gta 5 key gonderilecek. almak isteyene info. not : bundan once civ beyond earth ve dragon age inquisiton almistim buradan sorun yasamadim. hola lazim brezilya ayarliyorsunuz birde paypal. hola ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 chrome addon. https://chrome.google.com/webstore/detail/hola-better-internet/gkojfkhlekighikafcpjkiklfbnlmeio?hl=en Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar