axedice Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Napalım kardeş, bostancı sahilde "senin kondonun hemen altında" bi kokoreç hayaliyle kandırılıp yalnız kaldığımdan günden beri işlerim ters gidiyor =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 synthesizer said: beyler 95liler bu sene legit, ona göre.. nasıl yaşlandık belli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 lan bende 21 yaşında mezun olmuştum üniden pehh. hep dalga geçerlerdi bebe diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 kermit said: ben her gece 1 kız düşürüyodum ya hazırlıktan falan. toplam 300 kızla birlikte oldum baba ayaklarına mı kaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Op öyle bir yazmış ki, bütün 94lü 95li kızlar her sabah nizamiyede OP NOLUR BİZİ GÖTÜR pankartı açıyorlar da bir sorun çıkar mı diye emin olamamış falan sfgdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 dusuncelihayvan said: -bu yaşa kadar evlenemedin mi?bu nası bi ortam ya hayattaki tek amacı evlenip çoluk çocuğa karışmak sonra kazandığı bütün parayı alışveriş yapıp yemek yılda 1 kez tatila çıkmak olan kezbanlar ve kamiller mi var sadece etrafında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Tori said: Op öyle bir yazmış ki, bütün 94lü 95li kızlar her sabah nizamiyede OP NOLUR BİZİ GÖTÜR pankartı açıyorlar da bir sorun çıkar mı diye emin olamamış falan sfgdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 GERGE said: 87'liyim bir sene icinde ikinci okul bitiyor. Mutluyum ama ikinci kez girme tercihimle, cok hatalar yapiliyor 17-18 yasinda. Hayatim kalan 50 yilini o hatalarla yasama ihtimali yerine 4-5 yil daha gec baslarim okul sonrasi yasama yani. üçüncü sınıftayım. bu seneyi de bitti sayıyorum. içten içe istediğimle çok zıt bi yer okuyorum fakat ikinci okulu mesleğimi elime almadan okuma ihtimalim yok. büyük baskı olmasa da üstümde içten içe millet ümit besliyo. e mesleğimi elime alınca da ikinci okulu sitretcem. ya valla büyük cesaret istiyo benim gözümde, helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Birinci 3. sinifin sonunda biraktim ben mevzuat'a bakip askere gitmeden ikinci okula giremeyecegimi gorunce. Tam katsayi olayi kalkmisti o gunlerde zaten. Askerlikten sonra tekrar girip calisirken yandan da eskisinin kalan derslerini veririm diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 DoruK said: dusuncelihayvan said: -bu yaşa kadar evlenemedin mi?bu nası bi ortam ya hayattaki tek amacı evlenip çoluk çocuğa karışmak sonra kazandığı bütün parayı alışveriş yapıp yemek yılda 1 kez tatila çıkmak olan kezbanlar ve kamiller mi var sadece etrafında TR yazmışım. Senin anneannen, oğlum ibiza'ya tatile gitmeyi ihmal etme bulduğuna yapıştır, gençliğini yaşa mı diyor? Punkçı hatun bile 30'undan sonra evlilik triplerine giriyor bu ülkede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 abi iyide genelde büyük olmak iyidir lan kızlar daha cok tercih eder büyük erkeği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 BonePART said: abi iyide genelde büyük olmak iyidir lan kızlar daha cok tercih eder büyük erkeği gücü kullanmayı bilmiyo abi adam sdfsd tam bir başak erkeği semptomu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 bende başağım lan eahueauhea ayrıca abi yaşı büyüka damın cebinde daha çok parası altında arabası felan olur hiç bişi yoksa sivilcesi olmaz içki alırken kimlik sorulmaz felan (gerçi bana 15 yasımdan beri sormuyolar o ayrı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 BonePART said: kızlar daha cok tercih eder büyük erkeğiword Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Synth gizliden gizliye bi mesaj mı var? BÜYÜĞÜM mü demek istiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 büyüklük derken min 1.85 olmaktan bahsediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 akıl yaşta değil baştadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 yaşı farklı söyleme olayının sebebini çözemedim ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 ARkadaşlar büyüklük önemli değil lütfen bizi tribe sokmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Dworgian said: yaşı farklı söyleme olayının sebebini çözemedim ben? farklı söylemek mantıksız tabi. illa ortaya çıkacak bir şey o. gereği yok. en güzeli baştan yaşını kabul ettirmek. sonuçta 26 yaşındasın diyelim. kendini 20 gösterip elin ergeniyle el ense göt olmanın mantığı yok. mesafe iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 89'luyum 2006'da 1.sınıfa başladığımda sınıfın en küçüğüydüm. sınıftan en yakın arkadaşım 85'li. takılma böyle şeylere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Red said: Dworgian said: yaşı farklı söyleme olayının sebebini çözemedim ben? farklı söylemek mantıksız tabi. illa ortaya çıkacak bir şey o. gereği yok. en güzeli baştan yaşını kabul ettirmek. sonuçta 26 yaşındasın diyelim. kendini 20 gösterip elin ergeniyle el ense göt olmanın mantığı yok. mesafe iyidir. Abi zaten kız ise konu, kendini ufak göstermen + değil -. E erkek erkeğe muhabbette de olduğun yaşı söylemen dediğin durum sebebiyle bile olsa senin yararına. Hatta benim tipim ufak gösterir ben özellikle belirtirim yaşımı öyle "toy" imajı oluşmasın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 91liyim, yuksek biteli 1.5 sene oldu bir sk oldugu yok, achievement acmiyor kimse rahat ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Buyukluk sart degil de ,eforu 0 a indirgiyor. Kucuklerin oldugu bi ortama girince su kiza yazayim, suna yuruyeyim, suna halleneyim demiyorsunuz. Kizlar kendileri yapiyorlar onu. Bot topicindeki botlari giymeyin, saat topicindeki saati de takmayin yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 87liyim 2.universitem 2. siniftayim.cektigim cileyi anlatamam.ama okul öyle gittigim biyer ordaki insanlarla pek muhattap olmuyorum kafam rahat biraz.hocalar cekilmez oluyo belli bi yastan sonra onada katlaniyoz artik.istesigim bölümü okucam diye yedik bi bok yapcak bisey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar