Litminov Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Her gün tıraş olanlar bunu nasıl beceriyor? Hep sakal bırakırım sadece saç kesme makinesiyle hafif kısaltırım. Dün 2 aydır bıraktığım sakalımı kestim ve artık her gün jiletle tıraş olmam gerekiyor. Tıraş köpüğü ve mach 3 jiletle tıraş oluyorum. Dün hiçbir şey yoktu 3-5 ufak kanama dışında ancak bugün tekrar tıraş olmaya kalktığımda yüzüm kızıl hastalığı gibi kırmızı noktalarla doldu. hem acıyor hem de yanıyor. Yarın tekrar tıraş olmak zorundayım ama elimi yüzüme değdiğimde bile çok acıyor jileti hiç süremem. Buz koydum, suya tuttum çözüm olmadı.. Başka ne yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Düzenli traş olunca cildin alışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 traş makinesi al hergün olacaksan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 fusion proglide for sensitive skin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Ise baslayan insan drami. O diil de ben sakala cok alistim. Daha da kesmem heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Ters almissindir sakallari o yizden sivilce yapmistir. Sakali yoluna dogru kes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=B3Kxiom83Js Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Hafta sonu bile tras oluyorum. Olmadigimda yüzümü kirli hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 forgiver said: http://www.youtube.com/watch?v=B3Kxiom83Js Rebecca Kleinman2 ay önce Do you think it will work on women's razors as well? 'MURICA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 2 haftada bir traş oluyorum ben, zaten çok da çıkmıyor. Fusion kullanıyorum ama permatik daha hızlıydı ne yalan söyliyim. 5 bıçak, jel, bilmemne derken jilet koymayı unutmuşlar sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Asıl önemli nokta jiletten çok kullandığın jel. Yüzün çok fazla tahriş oluyorsa sakın köpük kullanma. Hassas ciltler için jel kullan. Çok farkediyor. Jilet olarak ise mach 3 sensetive var. Her gün traş oluyorsan sıkıntı yok. Ama sakalın gür çıkıyorsa 3-5 günlük sakal için mach 3 falan hikaye eziyet oluyor. 2-3 haftalık olmuşsa sakal permatik tek bıçak korumasını keserek traş olmak en rahatı. Kaymak gibi oluyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Sıcak su kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 sabunsuz kesiyorum 1günlük olunca işin kolayı varmış fazla uzamadan hallet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Her gün jiletle tıraş olman gerekmiyor. Bi tane makine al ıslak-kuru çalışan kaliteli bişey, onunla canın nasıl istiyorsa olursun her gün. Hem daha zahmetsiz, hem daha kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 hassas cildin varsa ters almamak sadece hasari minimuma indiriyor hep eziyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 sicak su sart, bir de kendini kestiysen her gun tiras olmaktansa geceden olup bir gun atmak ise yariyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 25 yıldır olmuyorum kafam rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 sabah direkt 3 başlıklı philips ile girişiyorum, sonra da basıyorum arko'yu. kumral olduğumdan çok sıkıntı olmuyor bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=TZB8HRrJ0KM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 zaidral said: sicak su sart, bir de kendini kestiysen her gun tiras olmaktansa geceden olup bir gun atmak ise yariyor. sicak su jilet en iyisi hatta jileti kaynar suya batırıp cıkarcan daha etkili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 nihat dogan sakal gibidir, kestikce gurlesir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 makineyle tıraş olabilirim ama o zaman sinek kaydı olmuyor 0 numara saç gibi gözüküyor. o yüzden jiletle hep tersten almam gerekiyor. askerde de öyle değil mi? askere daha var ama böyle olacaksa çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Yok askerde normal al birşey diyemezler kafana takma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 jel+5 bıçak kullan ve yavaş yavaş ol. jiletin aralarının temiz kalmasını sağlamak için sık sık temizle. Boş olduğunu görünce vur sakala Kılların tersine hareket etme. Ustalaşınca istediğin gibi yaparsın ama şu an güç onların elinde Traş sonrası balsam tarzı şeyler kullan belki faydası olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Duzgun makine en guzeli. Benim zaten cok gur degil ama sert sakallar. Bi kac gun ellemessem jiletle aliyorum mecbur. Ustune makine ile temiz geziyorum. Sonrada alarkonun zeytinyagli kremi baya bir rahatlatiyor cildi yanma falan kalmiyor. Sadece jiletle tras olurken uzun suruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar