Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DayZ "Standalone" #2

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

Frostbite said:

lam bu iki oldu.biri tortanic yine acayip hype tavan,böyle alın şöyle iyi böyle iyi 2.ayı göremedim oyunda

birde bu dayz.alın geleceğe yatırım yapın,yok uzun vadeli düşünün falan diyenler oldu sdasa yinede seviyorum onları adsasda

abi onlardan biri sen degil miydin yanlis mi hatirliyorum
Sosyal ağlarda paylaş

sadaadas değildim tortanic uzun zaman oldu hatırlamıyorum yanlış olmasın ama dayz için göktürk'ün her biri ayrı olay olan (özellikle "karısı yaptı" konulu olan efsane) tecrübeleri ve tatar kardeşimin(isimde yanılıyor olabilirim) "alın ya geleceğe yatırım" lafları aldırdı(daha doğrusu almam için ön ayak oldu).asdadf

ha pipileri sağolsun o ayrı..
Sosyal ağlarda paylaş

Frostbite said:

lam bu iki oldu.biri tortanic yine acayip hype tavan,böyle alın şöyle iyi böyle iyi 2.ayı göremedim oyunda

birde bu dayz.alın geleceğe yatırım yapın,yok uzun vadeli düşünün falan diyenler oldu sdasa yinede seviyorum onları adsasda

Evladiyelik oyun...
Sosyal ağlarda paylaş

Frostbite said:

ve tatar kardeşimin(isimde yanılıyor olabilirim) "alın ya geleceğe yatırım" lafları aldırdı(daha doğrusu almam için ön ayak oldu).asdadf
ha pipileri sağolsun o ayrı..

yok panpa ben değilim valla, ben de Jetpa mağdurlarındanım, hepiniz oradaydınız!!1
bizi gazlayanların pclerine diablo ataşlar salsın sdf
Sosyal ağlarda paylaş

ama oyunun early access relaase den bu sürece kadar oyuna eklenen azıcık şeyinde aptal saptal kozmetik şeylerin olması,ne gameplaye ne Ai ne grafiksel olarak hiç bir gelişmenin gösterilmemesi üstüne üstlük oyunu kritik şekilde etkileyen bugların halen inatla giderilmemesi insanı olumsuz düşüncelere itiyor.

ha birde yapımcıların hala bir şeyleri vaad ederken bir yandan da artis artis yok başka projelere yelken açacaz,yok dayz bitsin ayrılacam falan demesi yok böyle bi dünya..
Sosyal ağlarda paylaş

Cikmamis oyunu almakla falan alakasi yok oyunun isminden baska birsey bilmeden gelipte burda artis artis "almasaydiniz sizin aptalliginiz hehehe" yapmayin.

Alpha release oldugundan beri en ufak minor buglar bile fixlenmedi. Anca dogru duzgun calismayan silahlar toollar falan eklediler.

Zaten bunlarin ustune projenin sahibi adam "bu oyun sorunlu zaten ya ben daha guzelini yapcam" deyip cekip gitti.

Oyunun daha iyi bir development sureci olacaginin garantisi yoktu tabiki alirken. Olan oldu artik birsey demiyoruz da bahane degil adamlarin almayin demis olmalari.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...