Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 lam bu iki oldu.biri tortanic yine acayip hype tavan,böyle alın şöyle iyi böyle iyi 2.ayı göremedim oyunda birde bu dayz.alın geleceğe yatırım yapın,yok uzun vadeli düşünün falan diyenler oldu sdasa yinede seviyorum onları adsasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 he ya swtor'da pati yüzünden bayılmıştık para. betasını oynayıp öve öve bitiremeyenler ilk bok atıp bırakanlar oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Frostbite said: lam bu iki oldu.biri tortanic yine acayip hype tavan,böyle alın şöyle iyi böyle iyi 2.ayı göremedim oyunda birde bu dayz.alın geleceğe yatırım yapın,yok uzun vadeli düşünün falan diyenler oldu sdasa yinede seviyorum onları adsasda abi onlardan biri sen degil miydin yanlis mi hatirliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 sadaadas değildim tortanic uzun zaman oldu hatırlamıyorum yanlış olmasın ama dayz için göktürk'ün her biri ayrı olay olan (özellikle "karısı yaptı" konulu olan efsane) tecrübeleri ve tatar kardeşimin(isimde yanılıyor olabilirim) "alın ya geleceğe yatırım" lafları aldırdı(daha doğrusu almam için ön ayak oldu).asdadf ha pipileri sağolsun o ayrı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Frostbite said: lam bu iki oldu.biri tortanic yine acayip hype tavan,böyle alın şöyle iyi böyle iyi 2.ayı göremedim oyunda birde bu dayz.alın geleceğe yatırım yapın,yok uzun vadeli düşünün falan diyenler oldu sdasa yinede seviyorum onları adsasda Evladiyelik oyun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Sen şimdi al çocuğun oynasın, çok değerlenecek diyorlar ileride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 ya ama adam karısı yapmıştı harbiden ben ne yapayım. benim yüzümden alan varsa kusuruma bakmasın onlarla birkaç el oyun atayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Destek olalım ayağına aldım! (toplam oyun sürem 2 saat anca). Fakat adamlar para yemekten başka birşey yapmadı. Zaten moda oldu bu iş. Oyun ile başkalarını dolandırmak artık yeni satış yöntemi. 1 seneye DayZ 2 çıkarsa şaşırmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 https://www.h1z1.com/home bu var bunu bekleyin madem.planetside2 ile aynı motoru kullanacakmış o yüzden umutluyum bu oyundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Aynen ben de h1z1 den umutluyum. craftdı vs. di derken oyun içine edip oynanabilirliği düşürmezlerse iyidir :P Son kale h1z1 benim için. O da olmazsa yapacak birşey yok. https://assets-cdn.soe.com/uploads/dcsclient/000/000/069/552.jpg?v=0.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 simulasyon değil konsol wud not play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 H1Z1 izlerken aklima takildi abi zombilerin kosarken bol bol dusmesi lazim ya. cidden hele toprak alanda kosarken cok fazla teklemeleri lazim. Ama oyunlarda hepsi atletik, jimnastik uzmani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 dayz'den sonra güvenimi kazanacak bir zombi survival çok zor. beleş olursa oynarım para vermem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 h1z1 sayfasından said: FREE TO PLAY. YOUR WAY.® Our philosophy is simple. Free Games. No commitment. And if you want to buy, it's on your terms. what? salak micro-trans mı olacak yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 bittabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Frostbite said: ve tatar kardeşimin(isimde yanılıyor olabilirim) "alın ya geleceğe yatırım" lafları aldırdı(daha doğrusu almam için ön ayak oldu).asdadf ha pipileri sağolsun o ayrı.. yok panpa ben değilim valla, ben de Jetpa mağdurlarındanım, hepiniz oradaydınız!!1 bizi gazlayanların pclerine diablo ataşlar salsın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Çıkmamış oyunun patladığını iddia etmek tuhaf. Adamlar en başından itibaren bu oyunun yapım sürecinin çok başında olduğunu dürüstçe söylediler. Buna rağmen oyunu beta aşamasında zannedip alanlar Bohemia'yı değil kendi bilinçsizliklerini suçlamalılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 ama oyunun early access relaase den bu sürece kadar oyuna eklenen azıcık şeyinde aptal saptal kozmetik şeylerin olması,ne gameplaye ne Ai ne grafiksel olarak hiç bir gelişmenin gösterilmemesi üstüne üstlük oyunu kritik şekilde etkileyen bugların halen inatla giderilmemesi insanı olumsuz düşüncelere itiyor. ha birde yapımcıların hala bir şeyleri vaad ederken bir yandan da artis artis yok başka projelere yelken açacaz,yok dayz bitsin ayrılacam falan demesi yok böyle bi dünya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Cikmamis oyunu almakla falan alakasi yok oyunun isminden baska birsey bilmeden gelipte burda artis artis "almasaydiniz sizin aptalliginiz hehehe" yapmayin. Alpha release oldugundan beri en ufak minor buglar bile fixlenmedi. Anca dogru duzgun calismayan silahlar toollar falan eklediler. Zaten bunlarin ustune projenin sahibi adam "bu oyun sorunlu zaten ya ben daha guzelini yapcam" deyip cekip gitti. Oyunun daha iyi bir development sureci olacaginin garantisi yoktu tabiki alirken. Olan oldu artik birsey demiyoruz da bahane degil adamlarin almayin demis olmalari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 30 dolarımı gerio istiom lan. refund pls i want my money back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 steam satış istatisliklerini görebiliyor muyuz? acaba tarihin en büyük vurgunu olmuş mudur P: swtor felan diyorduk ama en azından story oynadık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 yine 1gb peç gelmiş. 1 1 dayıyorlar peçleri ama ne düzeliyor acaba sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 bilinen insanlik tarihinin sonu geldi bu oyun hala orly access ve ayni terane sdf. ben de almistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 warz ile aynı kader mi oldu şimdi ne oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 hala araba gelmemişmi kodumun oynuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar