Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 bende aof tan deneyeyim dedimde gelmedi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Bende beklemedeyim. anadolu.edu.tr ile bekliyorum olursa bir kaç tane daha alıp dağıtabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Bu vesileyle aylardir girmedigim okul adresine girip Roundcube destegi geldigini gordum en azidan, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Fin said: GERGE said: Bir PIA, Mullvad, VikingVPN degil tabii ama beles olunca f/p kendini sifira boluyor tabii. öf eşit ağırlıkçı sıfıra böldü ahahhasdf Ahaha, sen onu 1 e bolmus kabul et abisi sdfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 adam bedava deyince devreyi yaktı asasa açıköğretim ile denedim ben bakalım ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Fin said: GERGE said: Bir PIA, Mullvad, VikingVPN degil tabii ama beles olunca f/p kendini sifira boluyor tabii. öf eşit ağırlıkçı sıfıra böldü ahahhasdf aidkmfadfadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aeny Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 aof ün maili kırk yılda bir işe yarayacak dedim kayıt oldum ama mail daha gelmedi bakalım ne olcak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 benim kuzene serial aldırtsam ben kullansam? sonrasında ihtiyaç oluyor mu kayıt olunan mail e? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Al kullan ya, patlarsa da patlar artık. Gittiği yere kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 1 yıllık pia almamdan 1 gun sonra bunun cıkması baya manidar. neyse pia baya iyi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 aeny said: aof ün maili kırk yılda bir işe yarayacak dedim kayıt oldum ama mail daha gelmedi bakalım ne olcak :) ahaha bende attım dün gece gelmedi hala :P aof lüleri öğrenci saymıyor herhalde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 steam vs. oyun portlarını kullanabilmemizi sağlıyor mu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 En performanssiz VPN'lerden bu. Oyun oynamak iskence olur. iOS icin isterim ben sadece, Always On kullanmak kolay orada cunku. 7.0.4'de uyumsuzluk var OpenVPN ile, Always On olmuyoe 3G. 7.1 ile duzeliyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 xhamster'ı açıyor beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aeny Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Esnaf said: aeny said: aof ün maili kırk yılda bir işe yarayacak dedim kayıt oldum ama mail daha gelmedi bakalım ne olcak :) ahaha bende attım dün gece gelmedi hala :P aof lüleri öğrenci saymıyor herhalde :D valla üzerine safa yatıp mail bile attım yine cevap vermediler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 bana da gelmemis ya feci lazım bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 dün gece kayıt olmuştum, gelmedi bana da henüz. maili mi beğenmedi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Gelmedi....henüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 dün mail atmıştım supporta Dear Ahmet I am sorry, but the offer is valid for US and UK students, unfortunately. Regards, Pavel HSS Elite Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 ayda yılda bi işime yarayacaktı upuzun uyduruk e-postam o da yaramadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 yani: sizin okduğunuz okulu biz burda gazete olarak bile okumuyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar