Liebe Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 ulan dinsiz imansız adamım hayatta da inanmam böyle şeylere ama bildiğin elim ayağım titredi ara verdim okumuyorum ahanda link https://eksisozluk.com/inci-sozlukteki-korkunclu-hikaye--4031106?a=popular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 sen açmasan ben açacaktım. okuyun da söyleyin okumaya değer miymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 abi yarısını geçtim hikayenin, kesin okuyun ben bildiğin ağlayarak bıraktım az önce yarıda. devam edicem ama birazdan aeahuahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 öeh çok uzun lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 feyk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 başladım okumaya hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 hani olm link nerde ekşisözlük çıkıyo basınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 adas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 ha tamam gördüm 2. sayfaya gidip 1. sayfaya dönünce düzeldi salak gibi 11. mesajdan itibaren başlıyo o link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 http://ccc.incisozluk.cc/w/korkun%C3%A7-hikaye-anlat%C4%B1yorum-capslerle-kan%C4%B1tlarla/@quanttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 yalnız ekşideki topicte 7. mesaj adam derleyip toparlamış düzgünce bence ordan okuyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 haa okumuştum ben bunu adam güzel yazmış ya inanmadığım halde etkilemişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 inci dediniz ekşi çıktı ne iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 forumception diyorum ben buna abi asıl hikaye incide yazılmış ondan mütevellit öyle yazmak zorunda kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 eti cin virali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 bundan mı etkilendiniz. tepkiler tepki değil. hikaye uyduruk olduğu belli. 5 paragraf okudum yetti. mum ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 5 sayfa bu ne ya oku oku bitmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 lord of the cakars said: https://eksisozluk.com/entry/39752276 özetini verip tüm meraklı ve üşengeç yazarlara amme hizmeti yaptığım hikaye: --- spoiler --- hikayenin ana kahramanı (ismi verilmiyor) ve atakan sakin bir hayat süren iki ev arkadaşlarıdır. atakan, görünmez varlıkları kendi kontrolüne alma hırsını dizginleyemez ve ece isimli bir kızın amcasından aldığı çeşitli efsun ve büyü içeren arapça bir kitabı karıştırmaya başlar. hoşlandığı kızın ev arkadaşı tarafından kendi evlerinde düdüklendiğini öğrenen atakan ev arkadaşından intikam almak için bir dizi görünmez varlığı atakan'ın üzerine musallat eder. bu musallat etme işlemini de mumlar, aynalar ve küller içeren çeşitli ayinlerle yapar. hikayenin ana kahramanı göz bebeklerini alev kaplamış ters ayaklı varlıklar tarafından süslenen kabuslar görmeye başlar. gördüğü kabusların atakan'ın hırsından kaynaklandığını öğrenen ana kahraman olayın aslını öğrenmek için atakan'la konuşur. atakan görünmez varlıkları kendisine köle yapmak için onlardan birinin çocuğunu bir çeşit ayinle öldürdüğünü itiraf eder. atakan, bu cinayetten sonra görünmez varlıkların kendisinin 7 ceddine musallat olup kendisini rahat bırakmayacağını bildiği için ana kahramanı kabuslarından kurtaracağı vaadiyle birtakım ayin yapması için ikna eder. asıl amacı cinayet suçunu ana kahramana atmaktır, başarılı da olur. olayların aslını öğrenen ana kahraman atakan'la birlikte başlarına musallat olan görünmez varlıklardan kurtulabilmek içi daha önce böyle bir musallat olma durumu sonucu oğlunu görünmez varlıkların dünyasına kaptırmış köy hocasına müracaat eder. köy hocası bu mührü bozabileceğini, ana kahramanı bu dertten kurtarabileceğini, fakat öncelikle bazı malzemelerin (ayna, çiçek vs.) tedarik edilmesi gerektiğini söyler. ana kahraman köy meydanında ayna aramaya gider, aynları bulur da; fakat hikaye tam burada, yani kurtuluş ayini yapılmasına ramak kala biter. --- spoiler --- hikayenin konusundan esinlenen bir korku filmi hikayenin yazılışından 1 sene sonra vizyona girer. hikayenin yazarı kendisinden izin almadan senaryosunu çalan film şirketine dava açtığını bile iddia eder. bendenizin düşüncesine göre de bu hikaye, böğürmel-osurmalı, kezban.avi'li dandik filmlerle karizmasını iyiden iyiye çizdirmiş olan türk sinema endüstrisinin son çakallığıdır. senaryosunun yarıda kesilmiş halini sosyal ortamlara yayıp insanlarda merak duygusunu uyandırmayı, böylelikle de filmin iyi bir hasılatla kendilerine geri dönmesini amaçlayan değişik bir film yapımcısı taktiğidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 viralmiş demek. iyi fazla okumadım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 e güzel taktikmiş çakal makal ben takdir ettim viralin hası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 cCc dumansız alevin oglu cCc bariz viral. kur an dan da alıntı yapılmış köy hocası da bildiğin cinsavar lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 abi ne gereksiz işler ya,meraktan baktım sonunu okudum kapadım aksfoaskfo gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 eh özeti koydukları iyi olmuş yarısında baymıştım zaten filmde buymuş. http://www.sinemalar.com/film/217557/seytan-i-racim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 bıçağı arabada unuttuğu kısma kadar okudum.bariz viral.neymiş bıçağı arabada unutmuşmuş.lan götüme sokarım o durumda olsam o bıçağı gene unutmam.anca teen slasherlarda yaparlar o arabada unutmayı gerekli eşyayı sahnesini. ha genede tırstım mı tırstım gece gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 hiç korkunç değilmiş okumadım btw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar