Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

inci sözlükteki korkunçlu hikaye -inlerden cinlerden korkan gelmesin


Liebe

Öne çıkan mesajlar

lord of the cakars said:

https://eksisozluk.com/entry/39752276

özetini verip tüm meraklı ve üşengeç yazarlara amme hizmeti yaptığım hikaye:

--- spoiler ---

hikayenin ana kahramanı (ismi verilmiyor) ve atakan sakin bir hayat süren iki ev arkadaşlarıdır. atakan, görünmez varlıkları kendi kontrolüne alma hırsını dizginleyemez ve ece isimli bir kızın amcasından aldığı çeşitli efsun ve büyü içeren arapça bir kitabı karıştırmaya başlar. hoşlandığı kızın ev arkadaşı tarafından kendi evlerinde düdüklendiğini öğrenen atakan ev arkadaşından intikam almak için bir dizi görünmez varlığı atakan'ın üzerine musallat eder. bu musallat etme işlemini de mumlar, aynalar ve küller içeren çeşitli ayinlerle yapar. hikayenin ana kahramanı göz bebeklerini alev kaplamış ters ayaklı varlıklar tarafından süslenen kabuslar görmeye başlar.

gördüğü kabusların atakan'ın hırsından kaynaklandığını öğrenen ana kahraman olayın aslını öğrenmek için atakan'la konuşur. atakan görünmez varlıkları kendisine köle yapmak için onlardan birinin çocuğunu bir çeşit ayinle öldürdüğünü itiraf eder. atakan, bu cinayetten sonra görünmez varlıkların kendisinin 7 ceddine musallat olup kendisini rahat bırakmayacağını bildiği için ana kahramanı kabuslarından kurtaracağı vaadiyle birtakım ayin yapması için ikna eder. asıl amacı cinayet suçunu ana kahramana atmaktır, başarılı da olur.

olayların aslını öğrenen ana kahraman atakan'la birlikte başlarına musallat olan görünmez varlıklardan kurtulabilmek içi daha önce böyle bir musallat olma durumu sonucu oğlunu görünmez varlıkların dünyasına kaptırmış köy hocasına müracaat eder. köy hocası bu mührü bozabileceğini, ana kahramanı bu dertten kurtarabileceğini, fakat öncelikle bazı malzemelerin (ayna, çiçek vs.) tedarik edilmesi gerektiğini söyler. ana kahraman köy meydanında ayna aramaya gider, aynları bulur da; fakat hikaye tam burada, yani kurtuluş ayini yapılmasına ramak kala biter.

--- spoiler ---

hikayenin konusundan esinlenen bir korku filmi hikayenin yazılışından 1 sene sonra vizyona girer. hikayenin yazarı kendisinden izin almadan senaryosunu çalan film şirketine dava açtığını bile iddia eder.

bendenizin düşüncesine göre de bu hikaye, böğürmel-osurmalı, kezban.avi'li dandik filmlerle karizmasını iyiden iyiye çizdirmiş olan türk sinema endüstrisinin son çakallığıdır. senaryosunun yarıda kesilmiş halini sosyal ortamlara yayıp insanlarda merak duygusunu uyandırmayı, böylelikle de filmin iyi bir hasılatla kendilerine geri dönmesini amaçlayan değişik bir film yapımcısı taktiğidir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bıçağı arabada unuttuğu kısma kadar okudum.bariz viral.neymiş bıçağı arabada unutmuşmuş.lan götüme sokarım o durumda olsam o bıçağı gene unutmam.anca teen slasherlarda yaparlar o arabada unutmayı gerekli eşyayı sahnesini.

ha genede tırstım mı tırstım gece gece.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...