moncici Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Ya fakir bi arkadasim mushroom swiss > carls jr portobello dedi gecen gun Burger king mi iyyy tepkisi verdim ama denicem gittiginiz en temiz, burgeri yakmayan ekmegi taze burger kirali nerede bi soyleyin hele İstanbul (yakin zaman olsun bi de cok cabuk degisiyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 ne kastın abi alt tarafı burger king söyle evine yakın olan birinden işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 arbys bi ben seviorum herhalde, patatesi filan çok hoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 moncici said: Ya fakir bi arkadasim mushroom swiss > carls jr portobello dedi gecen gun Burger king mi iyyy tepkisi verdim ama denicem gittiginiz en temiz, burgeri yakmayan ekmegi taze burger kirali nerede bi soyleyin hele İstanbul (yakin zaman olsun bi de cok cabuk degisiyor) Hayatımda yediğim net en kötü burgerdı mushroom swiss şimdiden uyarayım zevk işi diyecem de 3 kişi yedik beğenen çıkmadı öyle diyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 moncici said: Ya fakir bi arkadasim mushroom swiss > carls jr portobello dedi gecen gun Burger king mi iyyy tepkisi verdim ama denicem gittiginiz en temiz, burgeri yakmayan ekmegi taze burger kirali nerede bi soyleyin hele İstanbul (yakin zaman olsun bi de cok cabuk degisiyor) pendik burger king mushroom swissi 82 derece ateşte 1.13 dkda pişiriyor biraz daha yumuşak bir şekilde servis ediliyor. tam olarak 1.7 gr kıvırcık. 2.64 gram mantar koyuyor burası ve çok ideal bir tad oluyor. kadıköy ise 85 derece ateşte 1.11 dk pişirerek baya sert bir biçimde servis ediyor. kıvırcığı 1.6gr koydukları için ben tiksiniyorum açıkçası 1.7 koysalar mükemmel olurdu. özellikle burger kingin kullandığı ekmekler ümraniyeden getirildiği için kamyonda daha az sarsıntıya maruz kalıyor ve daha taze oluyor. pendikteki burgerda daha fazla sarsıldığı daha yoğun bir ekmek deneyimi sunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 ohaa nasıl da canım çekti, vicdansız herif öle betimlenir mi !11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Olm taksim burger king ile yeni bi alisveris merkezinin yeni acilan burger kingi arasinda asiri fark var. Temizlik olarak ozellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 mcdonaldsin eti leşti burger kinginde şu an leş yencek şeyler değil resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 fastfood yiyeceksem subway yiyorum daha az suçlu hissediyorum kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 reampage said: arbys bi ben seviorum herhalde, patatesi filan çok hoş bende hastasıyım, geçen capitole açılmış evin yakınına, yemeksepeti ne düşsün diye bekliyorum sevinçle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Pizza diyorum. En sağlıklı fastfood... Hele Little Ceaser's bol etli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Geçen İzmitte meşhur bi seyyar köfteci var ondan aldım yarım köfte + ayran verdim 5 lirayı mis gibi doydum. İstedikleri kadar soslarla süslesinler etin kendi tadı olmadımı köftenin kralını yapsınlar gene kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 ne hype yaptınız lan öğlen öğlen. eve gidicektim ne güzel yemeğe şimdi mc'e mi gitsem bk'e mi gitsem bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 capitol'deki arbys'de sodexo yok ama o çok kötü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 SIKYAHONAW said: reampage said: arbys bi ben seviorum herhalde, patatesi filan çok hoş bende hastasıyım, geçen capitole açılmış evin yakınına, yemeksepeti ne düşsün diye bekliyorum sevinçle :) Capitola açıldıysa on numara olmuş banada yakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 monoscope said: carls > mc > bk > kfc > popeyes +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 çöp yemek nasıl bagimlilik yapiyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 yağ ve şeker tadı dışında bir tat alamıyorum fastfood yersem, bi b.ka benzemiyor bence Mc olsun BK olsun, yine en iyisi Türk döneri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 ergen misiniz lan mc ne bk ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 OYONCAK MENÜYSÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 şu mc ve burger'a bok atanlar tükenmedi şu forumdan. size ne isteyen sevdiği şeyi yer işte. giren çıkan mı var size her topikte şu postları atmaktan usanmadınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Mal said: geçen kfc ye gittim küçük kutuda bişey verdiler soğanlı bişey. çatalda yoktu butları bandım içine. neydi ki o yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 kfc silker. simdi bi xtreme yeni gömdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 kfcyi de popeyes silker hem de havada karada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 yavasgel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar