Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

N'ayrılık

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yea yok ayrılacağın gelmişse zerre umrunda olmuyor. ben de ayın başında ayrıldım keyfim yerinde. harcadığın zamana ve efora daha çok üzülüyosun ayrılmış olduğun gerçeğinden ziyade. boşuna melankoli yapma kendine.
Mesaj tarihi:
moriarty said:

axedice said:

Hemen seks. Acilen. En kötü akşam rakı içtiğin elemanlardan biriyle. Hoop -5 pain modifier direk.

ben daha çok özlüyorum lan başkasıyla seks yapınca. şöyle oluyor.

ilk 15 dakika -5 pain modifier

bir ömür +15 pain modifier

canım benim ya
bana da böyle oldu 2 senedir
Mesaj tarihi:
30 yıllık hayatının 2 yılı sizinle beraber olmuş birisini malınız gibi sahiplenirseniz çektiğiniz/çekeceğiniz her acı müstahak abi.

Ayrıldıktan sonra siz istediğinize bilocan yaptıracaksınız ama ex'iniz başkasına bilocan yapınca koyacak.

Yok öyle.

(Böyle düşününce daha az koyar, ha bir de çok sıkıntıya girince yatakta yan dönün; sakinlersiniz.)
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

Herkes mutlu olsun. Kimsenin mutsuzluğunu istemem şahsen.

o da dünyanın en büyük yalanı abi.

dışarıya "kafam rahat" imajı vermek gibi bir bilinçalti refleksi.

içinden geçen şu:

"ömrünün sonuna kadar benden iyisini bulama ve sürün inşallah"
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

Herkes mutlu olsun. Kimsenin mutsuzluğunu istemem şahsen.

ya ben? ben de mi? ;D

orası öyle de bir süre geçtikten sonra kavgaları unutup iyi zamanları hatırlayabilirsin. öyle olduğunda kafandaki bulutları dağıt ve saç baş yolduğun inatlı kavgaları hatırla. öfkeye odaklan, gülücüğe değil. o zaman içinde gizli gizli özlem büyümez.
Mesaj tarihi:
SenariouS said:

yok abi sanki onu demek icin kucuk bir tepe kadar egon olmasi lazim.
Bide kavga ediyorlarmis falan konusup ayrilmislar vs. aldatma falan yok ortada. Kiz kendi yoluna eleman kendi yoluna

mutlu son da en nihayetinde sondur abi.

oyle kendi yoluna dersin ama bi yandan için sızlar. ya da gerçekten sevmemişsindir zaten.
Mesaj tarihi:
tamam yeter bu kadar arabesk

bekar olmanın tadı, kimseye hesap vermeden istediğin ortama girmek, freezone takılmak bunlar yeter de artar. uzun süre ilişkin olunca bekar olmanın değerini daha iyi anlıyorsun. çeşit çeşit insan var, her türlüsünü tecrübe etmek lazım mümkün olduğunca.
  • Yeni Oluştur...