darkwingduck Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 yea yok ayrılacağın gelmişse zerre umrunda olmuyor. ben de ayın başında ayrıldım keyfim yerinde. harcadığın zamana ve efora daha çok üzülüyosun ayrılmış olduğun gerçeğinden ziyade. boşuna melankoli yapma kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 artik en iyi dostun yildiz tilbe ahmet kaya olacak. gg no re Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 2 yıllık ilişkiden ayrılık 4-5 ayda iz kalmaz geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 http://1.bp.blogspot.com/-ccDxR_8WFJQ/UZH823zqaOI/AAAAAAACvYQ/5M6JSC8rDIM/s1600/Barbara+Palvin+by+Terry+Richardson+May+2013-004.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 moriarty said: axedice said: Hemen seks. Acilen. En kötü akşam rakı içtiğin elemanlardan biriyle. Hoop -5 pain modifier direk. ben daha çok özlüyorum lan başkasıyla seks yapınca. şöyle oluyor. ilk 15 dakika -5 pain modifier bir ömür +15 pain modifier canım benim ya bana da böyle oldu 2 senedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Fistan said: 2 yıllık ilişkiden ayrılık 4-5 ayda iz kalmaz geçer doğru orantı var mı daha fazla yıllıklar için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 exponansiyeldir bence doğru orantı olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 tiLi said: Fistan said: 2 yıllık ilişkiden ayrılık 4-5 ayda iz kalmaz geçer doğru orantı var mı daha fazla yıllıklar için? 3.5-4 yıla kadar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 boku yedim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Esh said: abi şu an koymaz zaten. kız başkasıyla çıkmaya başladığında koyar. http://i143.photobucket.com/albums/r158/messboards/QFT1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 30 yıllık hayatının 2 yılı sizinle beraber olmuş birisini malınız gibi sahiplenirseniz çektiğiniz/çekeceğiniz her acı müstahak abi. Ayrıldıktan sonra siz istediğinize bilocan yaptıracaksınız ama ex'iniz başkasına bilocan yapınca koyacak. Yok öyle. (Böyle düşününce daha az koyar, ha bir de çok sıkıntıya girince yatakta yan dönün; sakinlersiniz.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 deadwoll gene yargılamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 godoş olun diyor özetle sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Yabancıysak ta bir yere kadar! - Mr Cıngılbört Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Herkes mutlu olsun. Kimsenin mutsuzluğunu istemem şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=xaYQjSmabqY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 fuck sarki kotu girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 sipeyskeyk said: Herkes mutlu olsun. Kimsenin mutsuzluğunu istemem şahsen. o da dünyanın en büyük yalanı abi. dışarıya "kafam rahat" imajı vermek gibi bir bilinçalti refleksi. içinden geçen şu: "ömrünün sonuna kadar benden iyisini bulama ve sürün inşallah" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 yok abi sanki onu demek icin kucuk bir tepe kadar egon olmasi lazim. Bide kavga ediyorlarmis falan konusup ayrilmislar vs. aldatma falan yok ortada. Kiz kendi yoluna eleman kendi yoluna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Aynen şu dediğinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=rjyELfw9cc4 http://www.youtube.com/watch?v=k18qloSRtgA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Esh said: "ömrünün sonuna kadar benden iyisini bulama ve sürün inşallah" Benden iyisi yok ki zaten. Hani istese de bulamaz, kafam rahat o açıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 sipeyskeyk said: Herkes mutlu olsun. Kimsenin mutsuzluğunu istemem şahsen. ya ben? ben de mi? ;D orası öyle de bir süre geçtikten sonra kavgaları unutup iyi zamanları hatırlayabilirsin. öyle olduğunda kafandaki bulutları dağıt ve saç baş yolduğun inatlı kavgaları hatırla. öfkeye odaklan, gülücüğe değil. o zaman içinde gizli gizli özlem büyümez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 SenariouS said: yok abi sanki onu demek icin kucuk bir tepe kadar egon olmasi lazim. Bide kavga ediyorlarmis falan konusup ayrilmislar vs. aldatma falan yok ortada. Kiz kendi yoluna eleman kendi yoluna mutlu son da en nihayetinde sondur abi. oyle kendi yoluna dersin ama bi yandan için sızlar. ya da gerçekten sevmemişsindir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 tamam yeter bu kadar arabesk bekar olmanın tadı, kimseye hesap vermeden istediğin ortama girmek, freezone takılmak bunlar yeter de artar. uzun süre ilişkin olunca bekar olmanın değerini daha iyi anlıyorsun. çeşit çeşit insan var, her türlüsünü tecrübe etmek lazım mümkün olduğunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar