NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 asfahashas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 ahahaha korkmus becerememis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 ALIRSIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Mithat said: Maaşlara otomatik zam yapılmıyor mu? Bunun gidip arttırın deneni mi var? Daha kötüsü , her sene zam yapmayan yerler mi var? Yoksa size senelik zam yetmediğinden bi daha mı istiyosunuz? benim eski firma %6 yapıyodu şaka gibi. her sene başında ben ayrılıyorum diyodum 500-1000 arası arttırıyolardı sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Liebe said: 1 saat önce ben de istedim. watsaptan isteyince pek anlaşamadık zaten anlaşmaya niyetim yoktu. mırın kırın etti pek bişi bekleme dedi. görücez bakalım yarın ne kadar dicek ona göre istifa on the way ahsufhdasufhudashfudashf bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 çoğu yer tefe tüfeye göre yapıyor. Enflasyon yok ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 ben de bugun isticektim, erken kacti tufelek. Yarina kaldi. Hayir bi de aralik sonunda yapcam dedi. Ben sesimi cikarmayinca oha unuttu salak dedi heralde. Ne insanlar var tey allahim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 senin alacağın zam olmaz olsa olsa zamcık olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 yok lan o unutmustur adam bi tane calısanına yapcagı zammı mı aklında tuttacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 biz ne yapalım zam istemek için ankara'ya gitmemiz, padişahla görüşmemiz lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 ben ankaradayım komisyon verirseniz herkes ile görüşebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Esnaf said: Konuşmadım ya sgsggs toplantıdaymış yarına kaldı :( o kadar da ayna karşısında hazırlanmıştım Küçülme toplantısıdır o, kimleri işten çıkarsak diye düşünüyorlardır. Şanslı günündeymişsin sgkjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 sabonis said: Liebe said: 1 saat önce ben de istedim. watsaptan isteyince pek anlaşamadık zaten anlaşmaya niyetim yoktu. mırın kırın etti pek bişi bekleme dedi. görücez bakalım yarın ne kadar dicek ona göre istifa on the way ahsufhdasufhudashfudashf bu ne ya ya herro ya merronun sonucu bunlar işte auheua insan gözünü karartmaya görsün korkuyorum yine mal gibi evde oturup okula falan gidip gelmeye ama ya o hakettiğim zammı alırım ya da gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Yahu whatsappdan zam mı istenir? Arada Facebooktan falan da pokeleseydin bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 ulan yine güldürmeyi başardınız ya. whatsapp'dan maaş istemek neyin kafasıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 face'ten poke'lemek iyi fikir, ofiste parmak atsa daha mı iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Aynen. Siber ortamda olunca daha sevecen oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 applevodka imzalık laf etmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Bizim zamanımızda yoktu tabi watsap filan, gözünü karartıp odasına giderdin. Hey gidi günler heeey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Liebe said: sabonis said: Liebe said: 1 saat önce ben de istedim. watsaptan isteyince pek anlaşamadık zaten anlaşmaya niyetim yoktu. mırın kırın etti pek bişi bekleme dedi. görücez bakalım yarın ne kadar dicek ona göre istifa on the way ahsufhdasufhudashfudashf bu ne ya ya herro ya merronun sonucu bunlar işte auheua insan gözünü karartmaya görsün korkuyorum yine mal gibi evde oturup okula falan gidip gelmeye ama ya o hakettiğim zammı alırım ya da gg Bu nasıl noobluk ya. Adam bi de olay Whatsapp diil de, atar yapmasıymış gibi algılamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 kaç defa konuşmaya çalıştım hep salladı beni konuşamadım onun sonucu olan şey bu o yüzden böyle oldu uzun hikaye aslında uzun uzadıya anlatamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 facebook tan falan dürtüyo sdggf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 patron çocukluk arkadaşım ya zaten sfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Liebe said: 1 saat önce ben de istedim. watsaptan isteyince pek anlaşamadık zaten anlaşmaya niyetim yoktu. mırın kırın etti pek bişi bekleme dedi. görücez bakalım yarın ne kadar dicek ona göre istifa on the wayahah atarlı kezban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar