diaboliq Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 hayatım ile ilgili olumlu gelişmeler devam ediyor. yeni bi müzik grubunun temellerini attık dün gece. ulan çok umutluyum bu sefer ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 hala ev arıyorum ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 bugün çok rahatım günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 pazar gününden beri her tarafım ağrıyor lan. kas gevşetici alıcam ama uykumu getirecek diye uzak duruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Ofisler işler dağ gibi; evi su bastı, banyo ve koridor patladı; diabloda da item düşmüyor zaten... Seviyim böyle hayatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Ofiste bile yazamamışım, zaten ofis dediğim üniversitedeki odam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 kurumsaldaki ilk kazigimi yedim baya aci oldu hemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 geçen gün kurumsal şirket negzel diye gezinen sen değil miydin forumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 bugün çok önemli bir şey oldu günlük üç senedir spor salonuna gidiyorum ve ilk defa göbek kısmı açık spor kıyafeti giyen hatun gördüm neredeyse allah'a inanmaya başlayacaktım o kadar etkilendim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 yukarı içerenköyde mi yaşıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Bugun bi arkadasin evine gittim. Iki kopegi var. Kopekleri cok severim ayagina gittim zaten. Giderken yanima odul mamasi aldim birde ipneler issirmasin beni diye. Hem yediler hemde hirladilar bana 2 kere. Once kucuk gozlu koca burunlu olan tip ustumu basimi koklarken sumuk yapti. Adet donemiymis birde yere damladi. Arkadasla obur odaya gectik bunlar sinirlenmisler yere isemisler. Gittim corapla bastim iki ayagimla ustune. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Esh said: yukarı içerenköyde mi yaşıyosun? esenyurt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 kafamı dikeyim günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 29 derece dirty blonde <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 bu kadar tembellik yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 mukus leo oldum beynim bile aktı hodor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 4 günün sonunda midterm ödevimi bitirdim çok yavaş iş yapıyorum ya yok ya daha bitmemiş, ama şimdi biticek az kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 2 kişi ile yollarımı ayırdım. umarım bu olay iç sesimi daha da güçlü kılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 keşke da'yı da ayırsaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Saeros said: keşke da'yı da ayırsaydın ayırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 niye ayırıyosun abi mal gibi hissettim şimdi kendimi bi daha öyle mesajlar atmicam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Saeros said: niye ayırıyosun abi mal gibi hissettim şimdi kendimi bi daha öyle mesajlar atmicam ya benim için trip atmana gerek yoktu yetkili abi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 geçen yıllar sonra ekşiye bi entry gireyim dedim. uzun da bişiydi. yazdım. bak 30 saniye geçti geçmedi hadi bi dakka olsun. herifin teki uzun uzun bi kaç imla hatamı falan bulmuş. şurada şu cümleyi şöyle yazsan daha iyi olurmuş falan gibi şeyler yazmış özel mesaj atmış. şu an, şuan diye bitişik yazılmazmış öyle yazmışım fln. lan hala sinirden elim ayağım titriyor. herifi bulucan, ağzını yüzünü kırıcan. it oğlu it ya. hatalarımı düzeltti diye değil böyle bir işsizlik sahibi olduğu için sinir oluyorum. oturmuş makinada bütün gün milletin hatalarını düzeltiyor edebiyat adına. valla dövücem ya. çok sinir oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 nikine baksan belki karıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 evlenmeye karar verdim bugun. kiz bakicam artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar