Wolas Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 yukarıkdai gif dfe kadından ve adamdan resmen beyaz auramı gözküküyor ben hayalmi görüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 geldi yine tipini şeyettiğimin seçim arabası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 doruknet wifi spotterın abv. ne dandik bir şeymiş lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Kalbime yine kramplar girmeye başladı, üstten bir şey sıkıştırıyor lan uyuyacaktım uyutmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Bazen sinirli oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 cumartesi akşamı. izmirde hava güzel.sanırım çok içtim.... bir de istanbul değil sittanbul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 en çok kime sinirliyim onu bulsam işin aslı çözülecek ama kendimemi yoksa ona mı daha çok kızıyorum bilmiyorum. taa 4 yıl oldu hala karşıma çıksa ne yaparım diye düşünüyorum ara ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 erken yatıp erken kalktım manava gittim 50 kuruş indirim yaptı sdf pastaneden börek mörek aldım yedim hepsini börekleri yerken anime izledim allam ne güzel bir gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 temizliğe girişicem. haydi gazam mübarek olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Yarına kitap gibi memorandum yazmam lazım ve çok uykum var asd :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Erciyes bi harika gunluk, bu sezon cok icimde kalmisti, iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 ulan resmen 1 saatte omlet yaptım günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Ne yumurtasından yaptın lan :D 1 saatte nasıl becerdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 hazırlaması tava araması falan derken malzemeleri kesmesi,karıştırması pizza gibi yaptım üstünü asfkaskf sonra içine maydonoz koyup 2ye katladım,ama erken katlamışım,kapak aradım kapadım ettim derken altı iyice yanmasın diye kısık ateşte o iç tarafta pişsin diye kapak kapadım ettim falan yencek kıvama 1 saatte geldi ahahaha bu da böyle bi anım işte. gülsenize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Bunların hepsi max 10-15 dakika ya , mantıklı bir açıklama değil harbiden 1 saat. Ayrıca bir yumurta 1 saat tavada kalsa , en minimum sıcaklığa bile getirsen kömür gibi olur illa ki. Mantıklı bir açıklama bekliyorum hemen!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 işte ön aşamalar uzun sürdü,yumurta heralde 25 dk falan kalmıştır arada ocak kapatıp büyükten küçüğe geçirmeler falan aptal aptal ayılmaya calısırken 1 saat sürdü yani saate baktığımda mutfağa giriş ve çıkış asfsffsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 calvaria said: en çok kime sinirliyim onu bulsam işin aslı çözülecek ama kendimemi yoksa ona mı daha çok kızıyorum bilmiyorum. taa 4 yıl oldu hala karşıma çıksa ne yaparım diye düşünüyorum ara ara. kendine sinirlisin. tokadı kendine vur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 selam günlük bugun kaza kurşunu oldu norlevo aldım kıza bakalım işe yaramasını umut ediyorum olmazsa 9 ay sonra bebeyi alacağım elime ps: dureksin tırtıklıya tövbe ettim klasikten şaşmam daha da hadi norlevo bastır aslan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Asdadasd ahahahah ara ara gece yatmadan aklına gelsin de bi uykularını kaçırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 sorma ya suanda şemsiye içime kaçtı açılıcak mı açılmıcak mı bekliyoruz işte bir de o çaresizlik var ya "anlayamazsınız" yapabileceginiz hiç bir şey yok 2 hap hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 %80 mi ne işe yarıyordu ya, kaldı ki zaten hamile kalma oranı falan da var.Çok büyük ihtimal bişey çıkmaz.Ama ya çıkarsa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Yine ağrıdan uyuyamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 lisede 3-4 kere kullandirttim cok silkiciyim. kizin agzina ediyodu butun gun. yazik kiyamam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 töbe yarabbim. sabah sabah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar