Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #9

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
en çok kime sinirliyim onu bulsam işin aslı çözülecek ama kendimemi yoksa ona mı daha çok kızıyorum bilmiyorum. taa 4 yıl oldu hala karşıma çıksa ne yaparım diye düşünüyorum ara ara.
Mesaj tarihi:
erken yatıp erken kalktım
manava gittim 50 kuruş indirim yaptı sdf
pastaneden börek mörek aldım yedim hepsini
börekleri yerken anime izledim
allam ne güzel bir gün
Mesaj tarihi:
hazırlaması tava araması falan derken malzemeleri kesmesi,karıştırması pizza gibi yaptım üstünü asfkaskf sonra içine maydonoz koyup 2ye katladım,ama erken katlamışım,kapak aradım kapadım ettim derken altı iyice yanmasın diye kısık ateşte o iç tarafta pişsin diye kapak kapadım ettim falan yencek kıvama 1 saatte geldi ahahaha bu da böyle bi anım işte.

gülsenize
Mesaj tarihi:
Bunların hepsi max 10-15 dakika ya , mantıklı bir açıklama değil harbiden 1 saat. Ayrıca bir yumurta 1 saat tavada kalsa , en minimum sıcaklığa bile getirsen kömür gibi olur illa ki. Mantıklı bir açıklama bekliyorum hemen!!
Mesaj tarihi:
işte ön aşamalar uzun sürdü,yumurta heralde 25 dk falan kalmıştır arada ocak kapatıp büyükten küçüğe geçirmeler falan aptal aptal ayılmaya calısırken 1 saat sürdü yani saate baktığımda mutfağa giriş ve çıkış asfsffsa
Mesaj tarihi:
calvaria said:

en çok kime sinirliyim onu bulsam işin aslı çözülecek ama kendimemi yoksa ona mı daha çok kızıyorum bilmiyorum. taa 4 yıl oldu hala karşıma çıksa ne yaparım diye düşünüyorum ara ara.

kendine sinirlisin. tokadı kendine vur
Mesaj tarihi:
selam günlük bugun kaza kurşunu oldu
norlevo aldım kıza bakalım işe yaramasını umut ediyorum
olmazsa 9 ay sonra bebeyi alacağım elime
ps: dureksin tırtıklıya tövbe ettim klasikten şaşmam daha da
hadi norlevo bastır aslan
Mesaj tarihi:
sorma ya suanda şemsiye içime kaçtı açılıcak mı açılmıcak mı bekliyoruz işte
bir de o çaresizlik var ya
"anlayamazsınız"
yapabileceginiz hiç bir şey yok 2 hap hariç