arcane Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 ahah reis geri dönüyormuş (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Sorma gene Mister Pirezident li :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 jack bauer ya, adam trademark. çeksinler, üstüne devamını çeksinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 çıkmış ilk 2 bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Sabahtan ekledim listeye, aksama izlerim artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 aslında bu sezondan sonra wahlberge devretseler diziyi asddf ulan her filmde oynicak herif artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 JACK BAŞGAAAAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 sam'le baggio'nun aynı dizinin iki fanboyu olması bauer, adeta birleştirici güç. sıkıysa birleşme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Catelyn Stark 24 de transfer olmus yahu :) Sezon acilisi olarak iyiydi bolumler. Jack Bauer: "You probably think that I am in disadvantage, I promise you I am not" Yuru be Jack Bauer! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 şu jack'in mal amerikan istihbarat ajanları ve politikacılardan çektiğini jack'in elinde mundar olan teröristler çekmemiştir be. bi rahat verin, bi huzur verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 iste bu yaaa hardcore 24 aksiyonu, londra'nin kasvetli havasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 roarrrhhh 2. bolumu de bitirdim. ruhsuz musunuz olm 24 izlemiosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 CEK başgan ya, yaşlanmış ama gene bomba. Güzel de başladı, 12 bölüm az kalacak ama sanki. yvonne ve cat de iyi olmuş yeni katılanlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 stephen fry'i ciddiye alamadim bi tek akjsha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 kate morgan ? wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 peh peh nası güzel başladı nası güzel başladıııııııııı özlemişim yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 önceki sezonları yıllar önce yarım yamalak izledim, bu sezonu izlesem birşey anlar mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 anlarsın çok bağı yok bir iki karakter dışında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 onceki sezonlari hic seyretmemistim sununla basliyim dedim de bana gore degilmis pek. bu 12 bolumu bitiririm herhalde. 24 izlemedim demem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 24, 12 bölüm olur mu ya 1 bölüm 2 saati mi temsil ediyor ivents oküür in riil taym değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 yaşlanmış artık 23:00 dedi mi uyuyacak. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 forgiver said: 24, 12 bölüm olur mu ya 1 bölüm 2 saati mi temsil ediyor ivents oküür in riil taym değil mi reklam süreleri de var o 1 saate. ve dediğin gibi real time dedi ilk bölümde. mesela saat göstseriyor atıyorum 15:11 sonra bir bakıyorsun tekrar saat 17:09 olmuş fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 bütçeleri 12 saate yetmiş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 evt gerçek zamanlıymış introyu izledim dün göremedim, devamınında yazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Sam said: yaşlanmış artık 23:00 dedi mi uyuyacak. :p rofl :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar