Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tam kıza açılıyordum...

Editor

Öne çıkan mesajlar

marksman said:

çıkma teklifi ne lel diyenler hangi dünyada yaşıyo lan ?

okul çıkışlarında yiyiştiğim kız -hele bi çıkma teklifi gelsin de o zaman cevabı veririm diyordu arkadaşlarına

hatta çıkma teklifinin yazılı resmi olanını almıştım
-benimle çıkar mısın ? yazan bi kart vardı, iki ucunda evet-hayır tarafından biri yırtıp geri göndermen gerekiyodu felan

sene 2002

kimse böyle şeylere maruz kalmadı mı lan ?

ne boktan bi liseymiş benim ki

amanın
Sosyal ağlarda paylaş

kısa sürede dövme yaptırmak demek kızın eski hayatındaki heyecanlı bol eşli vaktini geride bırakıp saf bir tane bulmuşken onu kendisine yapıştırıp artık evlenip evinin kadını olması istemesine işaret eder.

çok iddialıyım bu argümanımda
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

eveti yırtınca evet oluyordu galiba asdfg

bi de şey vardı, kıza biriyle haber gönderiyorsun falanca seninle çıkmak istiyor diye. kız da gelip kendisi söyleyemeyecek kadar cesareti olmayan erkekle işim olmaz diyordu. çok populer ve meşhur bir tripti.

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/1521832_10153796397595657_1960430054_n.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen gün 500 kızla çıktım ben. Eskinin 200'lü grup sekslerinin tadı yok yemin ediyorum.

marksman said:

çıkma teklifi ne lel diyenler hangi dünyada yaşıyo lan ?

okul çıkışlarında yiyiştiğim kız -hele bi çıkma teklifi gelsin de o zaman cevabı veririm diyordu arkadaşlarına

hatta çıkma teklifinin yazılı resmi olanını almıştım
-benimle çıkar mısın ? yazan bi kart vardı, iki ucunda evet-hayır tarafından biri yırtıp geri göndermen gerekiyodu felan

sene 2002

kimse böyle şeylere maruz kalmadı mı lan ?

ne boktan bi liseymiş benim ki

Kötüymüş harbiden =D
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:

Dünyaca ünlü top modelden, öğrenci evinde kalan 1 aylık sevgilisinin ismini dövme yaptıran üniversiteli hatuna geçiş mi yapılmış şimdi doğru mu anlıyorum?

Ya o fantaziydi zaten . Bebis Turkiyeye gelirSEM ! Ulasirim sana demisti tr ye gelip sana vericem demedi hos :)

Ama bu olay ciddiydi iste :(

....

Bu arada goztepe egitim arastirmaya yakin oturan varmi ? Mandiraci caddesi ?
Zaman sokak !
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...