Argoel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 marksman said: çıkma teklifi ne lel diyenler hangi dünyada yaşıyo lan ? okul çıkışlarında yiyiştiğim kız -hele bi çıkma teklifi gelsin de o zaman cevabı veririm diyordu arkadaşlarına hatta çıkma teklifinin yazılı resmi olanını almıştım -benimle çıkar mısın ? yazan bi kart vardı, iki ucunda evet-hayır tarafından biri yırtıp geri göndermen gerekiyodu felan sene 2002 kimse böyle şeylere maruz kalmadı mı lan ? ne boktan bi liseymiş benim ki amanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 olm arada sırada kuyumcudan çık. nefes al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 hi, fuck me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 MrLevie said: özlemişim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 aynen bende özlemişim kızların ses tonu çok iyi, 300ü boşver şöyle 1 tane zenci gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 olm tam böyle gerçekçi gibi bişi anlatıodu gene fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 nerede bullshit seviyesine dönecek diye bekliyordum bende, bekletmedi hiç asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 O klipte kim var bi bakın bakam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 eva mendez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 imamizer said: hesap yapıyordumda.. 300 kız üst üste çıksa yaklaşık atakuleden 50 metre daha yüksek oluyor. hani hepsiyle yiyiştiysen koca atakuleyi baştan sona emiklemişsin gibi bi şey oluyor. Senin düşünme tarzını sılkeyim ya ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 imam ya ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 kısa sürede dövme yaptırmak demek kızın eski hayatındaki heyecanlı bol eşli vaktini geride bırakıp saf bir tane bulmuşken onu kendisine yapıştırıp artık evlenip evinin kadını olması istemesine işaret eder. çok iddialıyım bu argümanımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 ilk postta bi garipti zaten editor. neyse ki sonradan kendine geldi yine 300 kiz bilmem ne diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 dreagloth said: eva mendez? yep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 imamizer said: eveti yırtınca evet oluyordu galiba asdfg bi de şey vardı, kıza biriyle haber gönderiyorsun falanca seninle çıkmak istiyor diye. kız da gelip kendisi söyleyemeyecek kadar cesareti olmayan erkekle işim olmaz diyordu. çok populer ve meşhur bir tripti. https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/1521832_10153796397595657_1960430054_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Dünyaca ünlü top modelden, öğrenci evinde kalan 1 aylık sevgilisinin ismini dövme yaptıran üniversiteli hatuna geçiş mi yapılmış şimdi doğru mu anlıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 sen anlamazsin bu isleri. kurcalama fazla. elinden 300 hatun gecmis adamin hali baska olcak tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Geçen gün 500 kızla çıktım ben. Eskinin 200'lü grup sekslerinin tadı yok yemin ediyorum. marksman said: çıkma teklifi ne lel diyenler hangi dünyada yaşıyo lan ? okul çıkışlarında yiyiştiğim kız -hele bi çıkma teklifi gelsin de o zaman cevabı veririm diyordu arkadaşlarına hatta çıkma teklifinin yazılı resmi olanını almıştım -benimle çıkar mısın ? yazan bi kart vardı, iki ucunda evet-hayır tarafından biri yırtıp geri göndermen gerekiyodu felan sene 2002 kimse böyle şeylere maruz kalmadı mı lan ? ne boktan bi liseymiş benim ki Kötüymüş harbiden =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 ahaha dövme yaptırdığı yerde baya manidar olmuş.. olum bir ayda kasığa dövme aşamasına gelene kadar ne aşamalardan geçmiştir kimbilir.. deep thoratlardan tutda bacak omuzlara,kamasutra pozisyonlarına off.. galiba bunlar ilk günden hj-bj falan yapmış zaar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Xaenin said: Dünyaca ünlü top modelden, öğrenci evinde kalan 1 aylık sevgilisinin ismini dövme yaptıran üniversiteli hatuna geçiş mi yapılmış şimdi doğru mu anlıyorum? Ya o fantaziydi zaten . Bebis Turkiyeye gelirSEM ! Ulasirim sana demisti tr ye gelip sana vericem demedi hos :) Ama bu olay ciddiydi iste :( .... Bu arada goztepe egitim arastirmaya yakin oturan varmi ? Mandiraci caddesi ? Zaman sokak ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 ping mi atacan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Sana harbi aticam pingi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 at ya, lavabosu da kırık zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 ping atarken bir de bostancı civarında tesisatcı telefon numarası at sana zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 masaüstüne "editörüm" diye bir klasör açıyorum, içine bırak lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar