Max Damage Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Alın size sahne. Şuna komik demeyen adamın alnını karışlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 ya yürü git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Hangover ın çakması bi bölüm yapmışlardı geniş ailede baya yarılmıştım öellikle koyu bilal uber di haksızlık yapmayalım o kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 geniş aile de ulvi nin dolmuşa doldurduğu mahallelileri durağa gelince ' döküll, go go go ' dediği sahne efsane ötesiydi abi. aklıma geldikçe gülüyorum hala. acemi birliğinde yaptıydım aynı şeyi takım komutanı azıma sıçmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 valla ben 5 sayfa önce genişaile diyecektim de topa tutarsınız diye diyemedim çünkü biraz derinlik vardı kardeş payında, hani göndermeler elitti mesela. ama betimlemeler falan o tierda, atıyorum feyzanın kartala işte sen piyangodan çıksan iflas ettirirsin tarzı şeyleri direk poker face. aynı şekilde tesisatçı maryo kardeşlerin lafları da pokerface. ama oğuzhan komik. neden? çünkü adam HAAAAAAAA dese HÖÖÖÖÖ dese karakter komik. cimri muhasebe 1.si. öyle arkadaşım olsun 50 lira vermekten fakirleşirim ama ömrüm uzar. neyse ya ben mi kurtarıcam türk sinemasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 2.BÖLÜMDEKİ BURBERRY GÖNDERMESİ. ULAN NERDEN AKLINIZA GELDİ AHUAAHAHSDUASDA ULAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 abi son bolumu iziliim diomda bipsiz ses kesikmi bendemi sıkıntı var.konusmalar harici hic ses gelmio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Game of thrones ejderha(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 "Max Damage" said: Alın size sahne. Şuna komik demeyen adamın alnını karışlarım. bu olay saint benoit'da yasanmisti. Ayi kiz cikma teklifini reddedince kafa atmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 bir ingiliz konyaya gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 diziyi tam takip edemiyorum da şu çıraklar çok iyi değil mi lan. veletler baya iyi oynuyor. şu sahnede baya güldüm sdfs akıllı ol lan 1 kurşun 2 lira sdfdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 "deniz ritmin nasıl?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 bu kıvırcık velet çok iyi olcak böyle giderse feyzanın şarkı sahneside çok iyidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Ya o çırak çocuklar acayip iyi. Dizinin bir bölümünü izlemedim youtubedan 30 tane videosunu izledim ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 hilmi-doktor asdaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Göz doktorundaki muhabbet iyiydi. 3,5 olayı filan güldürdü. Yalnız webden izlerken sesi sonuna kadar açsam da konuşlar uzaktan geliyor, bazı kelimeleri anlamıyorum. Sizde de oluyor mu? Metin hocasından kaçarken binanın dışında, spin attım dediği yerde hangi oyunu dedi orasını duyamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Fena değilmiş ya bu. Boşlukta iyi geldi. Şu an 8. bölümdeyim, muhasebeci favorim. Baba ise sırıtıyor dizide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Orgda Kartal derken Kartal'ın girişi duyunca ahaaa dedim scratchmen apoo http://www.youtube.com/watch?v=VjQrA0usWMk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Kartal süper. Epey güldüm esprilerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 kartal bu bölüm iyiydi baya. özellikle huzur evi kısmında =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Masakari said: Metin hocasından kaçarken binanın dışında, spin attım dediği yerde hangi oyunu dedi orasını duyamadım? masa tenisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 pattisliborek said: Fena değilmiş ya bu. Boşlukta iyi geldi. Şu an 8. bölümdeyim, muhasebeci favorim. Baba ise sırıtıyor dizide. Baba ölüyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 yerli dizilerde spoiler serbest mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 16. bölümden abi bor çaldıkları sahnede Yiğit'in gelen polislere teslim olurken American History X e yapılan gönderme çok hoştu lan. zaten bağırıyordu önceki bölümlerde Edward Norton gibi adamım lan diye sdfsd. ha sonra gelen yumruk ayrı güldürdü dfsdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar