SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 dram da yapabiliyoruz diye bölüm çekmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 dram da yapabiliyoruz demek eyvallah da bu dram değil, direk saldırmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 niye öldürdüler ki ya bu adamı 13 bölüm mü anlaştılar acaba durduk yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 murat cemcir ne zaman patlıcak diye beklemekten tırnaklarımı yemeye başladım. en sonunda çıldırdı adam. helal olsun yardırıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 böyle bölüm mü olur lan bu ne komedi dedik zırıl zırıl ağlayacaktım nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 bu nemk ya sokucam turk dizilerinin dram merağına bitmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 lan ne güzel gülünüyo eblek eblek diye diziye başladım şansıma yayınlanan bölüme bak anasını satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 komiklik yoksa izlemiyim daha kahvaltı yapmadım içim ezilmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 olm kırmızı mercimek melez birşey değil mi? yani ilk başta olması imkansız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Ne sikko bolumdu ya. Bikac sayfa once bunu yapmazlar umarim demistim tam tersini yaptilar resmen. Murat cemcire olan saygim 55 kat falan artti onun disinda cirt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Saçma sapan bir bölüm komedi dizisi olarak izliyoruz, araya katarsın arkadaşlığı,dostluğu,mahalle kültürünü,vefayı ama bir insanı öldürmek nedir ? Kadron gayet güzel niye bir kişi eksiltme gereği duyuyorsun. Kademeli olarak babanın rolünü azalttılar en sonunda da öldürdüler.Saçma sapan bir durum oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 diziler ilk 13 bölüm anlaşılıyor ya büyük olasılıkla bu baba ilede böyle sözleşme yaptılar sonra adamla anlaşamadılar öldürdüler böylece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 dropladım ben betimleme cümleli komiklikleri sevemedim, 4 dakika komiklik için 40 dakika da izlemem. bi de üstüne pilavlı bölüm geldi. gg no re. zevksizzak zevksiziğz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 umarım bu aptal bölümden sonra iptal olur da kıçımızla güleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Bence babayla en başından beri ne yapıcaklarını bilemediler, en başta adam çapkın spor yapan bir tipti. Daha sonra bir anda zamanında büyük şeyler yapmış bilim adamı oldu, bir anda oğullarıyla anlaşamayan baba oldu. En sonunda adamı öldürdüler, ki adam kötü oynuyordu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Murat Cemcir'in ağlaması çok zorlamaydı. Komedi abicim bu adamların işi. Güldürsünler. Hayatımız dram zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Geniş Aile gibi bir diziye meh diyip de şu diziye yarılmak vs. net iki yüzlülük bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 lel geniş aile ile kıyasladı adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Absürt komedi işte. Koyu Bilal ile Hilmi'nin zenginlik muhabbetleri falan aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 geniş aile, kardeş payının kakasının içinde kımıl kımıl dolaşan beyaz kurtçuk bile olamaz. mizah nedir, nasıl yapılır diye bir bilim dalı olsa bu adamlar ordinaryüs profesör unvanını alır, üniversitenin onursal başkanları olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 kardeş payı ile geniş aile kıyaslanmış lel. gönlümde Kardeş payı 2.liğe oturdu. 1. ise yıllardır Kaygısızlar. Hala o derece ruh hastası bir dizi gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 geniş ailenin ilk sezonu baya iyiydi, kıyaslanır, tabii yine geçilir de sonradan çok salaklaştılar, klasik türk dizisi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Geniş Aile'yi sonradan kendileri bile özensizce çekmeye başlamışlardı. Zorla falan mı yaptırdılar nedir bilmiyorum da böyle repliklerde vs. hani 2-3 saniye düşünüp söyleme vs. diyaloglar bildiğin FRP oyununda diyalog seçip, konuşuyormuşsun gibi oluyordu... İlk sezonu falan ama cidden çok iyiydi. Geniş Aile'nin ilk zamanlarındaki yaratıcı laf sokmalar ve göndermeler daha bir çok dizide yok yoksa asdfs Ama işte genele vurduğunda malesef meh diziydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Bence de öldürülen karakter doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 oyumu yerelde geniş aile genel de kardeş payına veriyorum, cumhurbaşkanlığında aklımdan geçen survivor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar