GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 askere git denmişmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 şimdi bro kendi tecrübelerimden yola çıkaraktan söylüyorum.. 1-mezun olduktan sonra en azından haziranda mezun olduysan min 4-5 ay bence 6 ay evde otur hiç bişey yapma, daha sonra iş aramaya başla.. ben erken başladım iş aramaya adam akıllı tatil yapamadan iş buldum. Hani halimize şükür yine ama içimde uhde olarak kaldı sağlam bir tatil 2- askere falan da gideyim deme sakın. önce 1-2 sene çalış sonra askerlik mevzusu zaten inş. öyle denk gelir. tatil kafasında geçer. edik:iç mimarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 senin askerlik tatil kafasında mı geçti? ayrıca askeri bedelli olarak yapmak istemiyorsan iş hayatına giriş yapmadan gidip aradan çıkartmak çok daha mantıklı. 2 yıl çalışıp, askere gidip, işini kaybedip askerden dönünce iş arama baya saçma bir konsept. tatil deneyiminden biraz uzak ayrıca askerlik, nerede nasıl bir tatil geçmişiniz var bilmiyorum ama hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 askere gidilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 bingildak said: senin askerlik tatil kafasında mı geçti? ayrıca askeri bedelli olarak yapmak istemiyorsan iş hayatına giriş yapmadan gidip aradan çıkartmak çok daha mantıklı. 2 yıl çalışıp, askere gidip, işini kaybedip askerden dönünce iş arama baya saçma bir konsept. tatil deneyiminden biraz uzak ayrıca askerlik, nerede nasıl bir tatil geçmişiniz var bilmiyorum ama hehe iş yerinden anlaşmalı gidebiliyorsun askere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 herhalde işten işe, pozisyondan pozisyona, şirketen şirkete değişen bir anlayış. benim yaptığım işte "biz senin yerini tutuyoruz 6 ay sonra işin hazır" gibi bir şey olamazdı. yerime adam alsalar, işi öğrenmesi zaten 5 ay sürerdi. askerden geldi sen çık diyemezler, iki kişilik bir pozisyonda değildi. teknik şeyler veya departman olunca falan farklı oluyordur tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Sanki 4-5 sene her gün it gibi çalıştın da şimdi biraz oturayım diyorsun? olm zaten 24-25 yıldır tatildesin. Vakit kaybetmeden ya çalış ya askere git. Ben ünide çok zaman kaybettim, çok tatil de yaptım. Mezun oldum iş aradım bulamadım 6 ay boyunca oturdum sonra tam askere gideyim mi derken işe girdim. Şimdi zor gelmiyor açıkcası, erteleyebildiğim kadar ertelerim ama iş değiştirmek istiyorum bu nedenle herhalde ağustos-kasım celblerinde gideceğim. 3-5bin tazminat alıp ayrılırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Okuldan mezun olup hemen ise baslayabilen var mi ki? Bogazici mezunu musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 ben mezun oldum 3 sene gezdim harharhar hâlâ da öğrenciyim otobüse 1 tl aktarmaya 40 kuruş basıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 pontipati said: işe ne zaman başladınız 3. 4. sınıfta falan mı? bi de stajyer yazılımcı gibi bişey mi olarak başladınz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Eger universite hayatini verimli gecirdiysen 1-2 ay tatil yapabilirsin, hatta yapmalisin. Ama dedigim gibi universite hayatini nasil gecirdigin onemli. O dort sene boyunca kendine deger katabildiysen, CV'ni doldurabildiysen git dinlen tabii 1-2 ay. Kimse sana "niye bos durdun" diye sormaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 hemen askere boş durma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 ben 1 sene yattim sonra ise girdim. pat diye buldum zaten isi. 6 ay calistiktan sonra 6 ay daha yattim. simdi sifirdan basladim. yatmayi cok sevdim paran varsa tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 yaz tatili yapmadıysan 3 ay tatil yap öyle başla iş bulma sıkıntın yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Lan benim parada vardı , okulda arkadaşlara gazete satıyordum , bildiğin 'hurriyet? , hurriyet? , hurriyet? ' diye diye günde 1000 kişiye söylemekten dilim kuruyodu , bi de gazete habire boya yapıyodu eli , gazeteyi yarım saat kenardan tutunca boya yapmıyo da , bütün gün tam çort diye ortadan tutunca bulaşıyo bi müddet sonra. Sırf para kazanmanın zevkini tatmak istemiştim. Babamın parasını çok dikkatli harcardım bizimkiler bile cimri derdi bana çünkü sonuçta baba bile olsa başkasının emeğini öyle çatırt diye boş şeylere harcayamam , kendim para kazanmaya başladıktan sonra salisede yemiştim , yemekler gezmeler tozmalar maaş 1 haftaya falan dayanamamıştı. Bence arası bulunmalı ve part-time freelance tarzı işlere girilmeli , çok büyük paralar yok ama tutturursan o şekilde ömür bile geçer , tutturamazsan bi müddet sonra normal işe başlarsın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 şimdiden başla zaten mülakattır görüşmedir askerliğin tecrüben yok bık mık derken 1-2 ay bulur iş bulman minumum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 "roket adam" said: valla bi yandan da düşünüyorum acaba okurken çalışmasa mıydım. muhtemelen şuan iş bulma korkusundan deliriyo olacaktım kariyerinn başlangıncında bi genç olarak, şimdi bir sürü referansım falan var. ama diğer yandan da bi ara hatırlıyorum müşteriler cep telefonumu o kadar çok arıyorlardı ki gece 2-3'te arkadaşımın evinde içerken bi yandan da tanımadığım insanlara yardım ediyodum. kız arkadaşımın yanına gittiğimde bi sefer tam sevişmeden önce çalmıştı hiç unutmuyorum, telefonun pilini çıkartıp kenara bi yere attım resmen. bi dünya stres, koşturmaca. para desen para da bi bok değil. iş ders diye ikiye bölündüğünden dersler de çok iyi gitmedi. ama yok ya. iyiydi. ya da iyi değil miydi. sokayım paraya diyorum bazen gerçekten. insanın kafasının rahat olması daha önemli. amaan. çakmışım kariyere. yani cvme bakıyorum, yaptığım işe bakıyorum. kısa vadede bana diğerlerinden daha fazla kazandırmıyor şu aşamada. 30'dan sonra gelecek paranın da tihimine kiyiyim. abi adam için sevişmek o kadar rutin birşey olmuş ki [i]geçen yine sevişiyoruz, bir baktım telefon.. i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Tori said: "roket adam" said: valla bi yandan da düşünüyorum acaba okurken çalışmasa mıydım. muhtemelen şuan iş bulma korkusundan deliriyo olacaktım kariyerinn başlangıncında bi genç olarak, şimdi bir sürü referansım falan var. ama diğer yandan da bi ara hatırlıyorum müşteriler cep telefonumu o kadar çok arıyorlardı ki gece 2-3'te arkadaşımın evinde içerken bi yandan da tanımadığım insanlara yardım ediyodum. kız arkadaşımın yanına gittiğimde bi sefer tam sevişmeden önce çalmıştı hiç unutmuyorum, telefonun pilini çıkartıp kenara bi yere attım resmen. bi dünya stres, koşturmaca. para desen para da bi bok değil. iş ders diye ikiye bölündüğünden dersler de çok iyi gitmedi. ama yok ya. iyiydi. ya da iyi değil miydi. sokayım paraya diyorum bazen gerçekten. insanın kafasının rahat olması daha önemli. amaan. çakmışım kariyere. yani cvme bakıyorum, yaptığım işe bakıyorum. kısa vadede bana diğerlerinden daha fazla kazandırmıyor şu aşamada. 30'dan sonra gelecek paranın da tihimine kiyiyim. abi adam için sevişmek o kadar rutin birşey olmuş ki [i]geçen yine sevişiyoruz, bir baktım telefon.. i] Şu adamın seviştiğini belli etme ihtiyacını normal görüyorum ben; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 paran olsada olmasada olduğunca kısa sürede önce askerliğini bitir. askerden gelince iş ara ve çalışmaya başla. bunun para ile alakası yok bu şekilde yaparsan hayatın yolunda girer yapmazsan 40 gece 40 gündüz bunun laneti peşini bırakmaz. bu mesajı 40 dakika içinde 40 kişiye göndermezsende senden 40 yıl boyunca bir halt olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 ne çalışcan yat 2 3 yıl ak, askere falan da gitme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 roket adam ço kbelli etmişsin mesajda hsdfhsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 "roket adam" said: valla bi yandan da düşünüyorum acaba okurken çalışmasa mıydım. muhtemelen şuan iş bulma korkusundan deliriyo olacaktım kariyerinn başlangıncında bi genç olarak, şimdi bir sürü referansım falan var. ama diğer yandan da bi ara hatırlıyorum müşteriler cep telefonumu o kadar çok arıyorlardı ki gece 2-3'te arkadaşımın evinde içerken bi yandan da tanımadığım insanlara yardım ediyodum. kız arkadaşımın yanına gittiğimde bi sefer tam sevişmeden önce çalmıştı hiç unutmuyorum, telefonun pilini çıkartıp kenara bi yere attım resmen. bi dünya stres, koşturmaca. para desen para da bi bok değil. iş ders diye ikiye bölündüğünden dersler de çok iyi gitmedi. ama yok ya. iyiydi. ya da iyi değil miydi. sokayım paraya diyorum bazen gerçekten. insanın kafasının rahat olması daha önemli. amaan. çakmışım kariyere. yani cvme bakıyorum, yaptığım işe bakıyorum. kısa vadede bana diğerlerinden daha fazla kazandırmıyor şu aşamada. 30'dan sonra gelecek paranın da tihimine kiyiyim. bold kısımlar özet arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 ben tam sevismeden once alarm caliyo hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 neutrino said: Tori said: "roket adam" said: valla bi yandan da düşünüyorum acaba okurken çalışmasa mıydım. muhtemelen şuan iş bulma korkusundan deliriyo olacaktım kariyerinn başlangıncında bi genç olarak, şimdi bir sürü referansım falan var. ama diğer yandan da bi ara hatırlıyorum müşteriler cep telefonumu o kadar çok arıyorlardı ki gece 2-3'te arkadaşımın evinde içerken bi yandan da tanımadığım insanlara yardım ediyodum. kız arkadaşımın yanına gittiğimde bi sefer tam sevişmeden önce çalmıştı hiç unutmuyorum, telefonun pilini çıkartıp kenara bi yere attım resmen. bi dünya stres, koşturmaca. para desen para da bi bok değil. iş ders diye ikiye bölündüğünden dersler de çok iyi gitmedi. ama yok ya. iyiydi. ya da iyi değil miydi. sokayım paraya diyorum bazen gerçekten. insanın kafasının rahat olması daha önemli. amaan. çakmışım kariyere. yani cvme bakıyorum, yaptığım işe bakıyorum. kısa vadede bana diğerlerinden daha fazla kazandırmıyor şu aşamada. 30'dan sonra gelecek paranın da tihimine kiyiyim. abi adam için sevişmek o kadar rutin birşey olmuş ki [i]geçen yine sevişiyoruz, bir baktım telefon.. i] Şu adamın seviştiğini belli etme ihtiyacını normal görüyorum ben; kendi resmini de koysana bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 hahaha let the killing begin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar