bingildak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Geçen gün yemeksepetinde gezinirken keşfettim, yeni açılmış anladığım kadarıyla. Enteresan sandwichler yapıyorlar, servisleri hızlı, lezzet ve kaliteye vurulduğunda fiyatları iyi. Anladığım kadarıyla 2-3 tane genç arkadaş bir araya gelerek girişim yapmışlar. Siparişleri falan kendileri getiriyorlar. Çok düzgün adamlar. Tavsiye ederim bir deneyin, beğenirseniz destekleyin. websiteleri falan yok ama şunu buldum : https://foursquare.com/v/dailywich-sandwich/5284c47911d2d0a6f27154a1 yemeksepeti linki : http://istanbul.yemeksepeti.com/EN/Restoran/DaIlywIch_-KozyatagI/9935ecfc-6698-4286-a87a-050d003e6e5b/TR_ISTANBUL/m.ys menülerindeki hemen herşeyi denedik. tatlılar, içkiler dahil olmak üzere. 9/10 veriyorum hatta 10/10 denebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 niye buraya açtın ki konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 nereye açsaydım bilemedim ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 gezdim tozdum bölümü daha uygun olur herhalde :P ben garbage de görünce herhalde komik bir şey var diye açtım fiyatları da uçuk değil kaçırdığım bir şey mi var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 aslına bakarsan fiyatları biraz pahalı. sonuçta anı sanı olmayan yeni bir işletme fakat ürün geldiği zaman fiyatın neden öyle olduğunu anlıyorsun. ekmeğinden etine, marulundan sosuna kadar herşey fresh geliyor. lezzet olarak akıyor ve midede hiçbir rahatsızlık, şişkinlik yapmıyor o kadar ekmek yemene rağmen. paketleri, sunumları, paket içerikleri falan da çok iyi. mesela oreo'lu bir tatlıları var, ilk onu denemiştim şiddetle tavsiye ederim. düzgün iş yapan genç girişimcileri desteklemek gerekiyor, çok özendim yaptıkları işe. umarım tutar. bir sürü yemeksepetinden beslenen adam var forumda, bu bölgede olanlar en azından bir kere denesin derim. beğenirseniz bir şeyler yazmayı, yemeksepetinde notlamayı unutmayın. google'da dailywich neymiş ya dediklerinde (benim gibi aradıklarında) en azından paticikte yazdığımız yorumlar çıkar. insanları denemeye teşvik ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Dedik size yemek bolumu lazim buraya diye. Adam oraya yazardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 daily witch okudum, her gün cadı kılığında cosplay yapan ablaların olduğu bir site linki aradım. slşghs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Hmm severim böyle orijinal sandiviççi falan, istanbula gidince bi deneyelim. Yalnız yemeksepetine resim eklemeleri lazım, bide kod yerine janjanlı isim koysalar iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 annemin evinin sokaginda bu, oha dedim bu hic is yapmaz falan. iyiymis, gittigimde bi ara denerim. cok ara sokakta ama, yemeksepeti uzerinden tutunmalari lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 ürün isimlerinin kod olması ve görsel olmaması baya negatif bir durum. bir daha geldiğinde söyleyim update edin diye. 5 tl borçları var bana sadasd oreo'lu tatlı da buydu : https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/q71/s720x720/564569_419099851525975_139256660_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 viral hayırlı olsun bıngıldak ne zaman açtınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 arada sırada ben böyle beğendiğim şeyleri paylaşıyorum, carls jr'ı da yazmıştım mesela. keşke bunlar hep benim olsa hehe, uğraşmak zorunda kalmasam başka işlerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 carls jr yi hatırlatmayın. Taa maltepeden kalkıp mecidiyeköye cevahire gittiydim. Sonuç bk dan biraz iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 sen kozyatağı'ndasın ben de kozyatağı'ndayım o halde bundan sonra biz görüşelim bıngıldak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Masakari said: carls jr yi hatırlatmayın. Taa maltepeden kalkıp mecidiyeköye cevahire gittiydim. Sonuç bk dan biraz iyiydi. bro kozyatağı karfura açıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 -Deno- said: sen kozyatağı'ndasın ben de kozyatağı'ndayım o halde bundan sonra biz görüşelim bıngıldak beni bi sporaya götür sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 welcome to the viral. hangi arkadaşın açtı :D bingildak said: Geçen gün yemeksepetinde gezinirken keşfettim Enteresan sandwichler yapıyorlar, servisleri hızlı, lezzet ve kaliteye vurulduğunda fiyatları iyi. Anladığım kadarıyla 2-3 tane genç arkadaş bir araya gelerek girişim yapmışlar. Siparişleri falan kendileri getiriyorlar. Çok düzgün adamlar. Tavsiye ederim bir deneyin, beğenirseniz destekleyin. http://istanbul.yemeksepeti.com/EN/Restoran/DaIlywIch_-KozyatagI/9935ecfc-6698-4286-a87a-050d003e6e5b/TR_ISTANBUL/m.ys menülerindeki hemen herşeyi denedik. tatlılar, içkiler dahil olmak üzere. 9/10 veriyorum hatta 10/10 denebilir. onun dışında bu yemeksepeti gerçekten gerizekalı galiba ya? şu anda mesela menüsüne bakamıyor muyum kapalı olduğu için restoran? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 kozyatağından bostancıya subway sipariş eden biri olarak hemen deneyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Masakari said: carls jr yi hatırlatmayın. Taa maltepeden kalkıp mecidiyeköye cevahire gittiydim. Sonuç bk dan biraz iyiydi. lol fast food yemek için 500 metreden fazla gitmem heralde ya. saçmalık. burger king'in 1 tık yukarısı aynen bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Killer said: -Deno- said: sen kozyatağı'ndasın ben de kozyatağı'ndayım o halde bundan sonra biz görüşelim bıngıldak beni bi sporaya götür sen götüreyim gel starbucks'ın oraya haftasonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 obvious viral is obvious Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 abi gerçekten sahiplerini falan tanımıyorum. şu an bu konularda biraz hassasım, kendimde garanti işimi bırakıp riskli bir işe giriyorum. ondan böyle yaşıtım genç insanları başarılı işler yaptığını görünce sevinip, destek olmak istiyorum. bundan ibaret olay. yoksa eşimin, dostumun veya benim olsa söylerim bunda utanacak bir şey yok. 2004'den beni yemeksepeti kullanıcısı olarak NADİR müesseleri ratelerim ;) gourmet garage cheesecake'de inanılmaz iyiydi bu arada. türkiyede yediğim en iyi cheesecake olabilir. limonlusu geldi, aklımı aldı direkt. seveni varsa tavsiye ederim. ben bostancıdayım bu arada ama görüşmemize engel değil bebişler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 kendi dükkanı olsa insanın bu kadar övemez zaten sfsdsfd çok yakınımızdaymış bugün burdan söyleyeyim bakalım neyin nesiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 adam boş zamanında hype calısıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 yalnız bıngıldak yeni bone falan. her yere wot döşüyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar