BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 gidin seks yapın abi bu gerilim başka türlü atılmaz üstünüzden.. kavgaya yer arayanlar var ahahah hayat bu amına koyim kafanız biraz rahat olsun "yav he he" deyin geçin neyin derdindesiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 xunn denen bebeyi dövücek çok eleman vardı forumda, öyle gebeş gebeş gitmesin bence buluşmalara. herkese kalite , kültür satan, aslında 600 liralik bi bebe işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 bence patice xunn u dövelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 ne oldu lan olay ne? biri ss falan atsın. Kavga olacaksa eğer, Antalyaspor tribününü ve Ankaragücü tribününden arkadaşları toplar getiririm Xunn biraderim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Xunn'un yaptığı saçma, zaten onu savunan kimse yoktur da şu da doğru bir ibare: µh said: Kadınlar hakkında yok mayonez gargarası yok havalarda hoplatma diye rahat rahat konusuyorsunuz sonra biriniz annenizin de bir kadın olduğunu hatırlatınca köylü gibi kuduruyorsunuz. Demek ki yorum yaparken ya adam gibi yapacaksınız o kisiyi obje olarak gormeden insan olduğunu hatırlayarak yada gelıp aglamayacaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 böyle anan hariçli bi karikatür mü ne vardı o geldi aklıma uaheuahue http://www.karikaturu.com/resimler/anan-haric-de-lan.jpg https://pbs.twimg.com/media/BXdAjzDCEAAiX_x.jpg http://trtmuzikarsivi.com/wp-content/uploads/2012/12/21867_1244_03032012_1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 µh said: Kadınlar hakkında yok mayonez gargarası yok havalarda hoplatma diye rahat rahat konusuyorsunuz sonra biriniz annenizin de bir kadın olduğunu hatırlatınca köylü gibi kuduruyorsunuz. Demek ki yorum yaparken ya adam gibi yapacaksınız o kisiyi obje olarak gormeden insan olduğunu hatırlayarak yada gelıp aglamayacaksınız Şu o kadar doğru ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 ekran kartı muhabbeti ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 seq ile xunn para mevzusunda birbirlerine giydiriyorlardı. seq xunn a ekran kartı aldı öpüşüp koklaştılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 http://forum.paticik.com/read.php?20,6647039,page=1 Şuradan oku en iyisi; birisine adana kebap kokan kürt dedikten sonra nasıl "sağol hocam ya" ve "abi" çekileceğini görürsün :D Para süper bişey sdflşgkjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 sequo'nun her olaydan her mesajdan kendine pay çıkartma çabaları.. so 2013... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 o değil de xunn yarın belediye çukuruna düşüp ölerek kayıplara karışsa, şu topiclerde xunnu dövelim biçelim diyenler ilk toplanacak olanlar dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Toplanacak derken? Poles mi toplayacak,yoksa adamlar üzüntüden toplanıp helvasını mı dağıtacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 neutrino said: http://forum.paticik.com/read.php?20,6647039,page=1 Şuradan oku en iyisi; birisine adana kebap kokan kürt dedikten sonra nasıl "sağol hocam ya" ve "abi" çekileceğini görürsün :D Para süper bişey sdflşgkjs şuradan oku dediğin thread 127 sayfa lan oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 oha olm o topik neymiş lan hemen akşam oturup okuycam :D bi kaç kere o dekont ss lerini görmüştüm de anlamamıştım ahahahahah abi çok çok kötü lan 80 yaşına gelip bokunu tutamayıp altına kaçırdığında bile aklına gelir adamın ulan bi ekran kartı için nasıl sattım kendimi diye çok kötü ya of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 küheylan said: neutrino said: http://forum.paticik.com/read.php?20,6647039,page=1 Şuradan oku en iyisi; birisine adana kebap kokan kürt dedikten sonra nasıl "sağol hocam ya" ve "abi" çekileceğini görürsün :D Para süper bişey sdflşgkjs şuradan oku dediğin thread 127 sayfa lan oha. Sonlar zaten tepki sayfaları ama okutuyor kendini merak etme, başla gerisi gelir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 çarşamba perşembe cuma 3 tane finalim var yapma bana bunu. Cuma akşamı evde olucam sanırım o zaman okuyayım iyisi mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 kartın markası ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 ford Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 gtx 760 falan aldı sanırım ya da 670 öyle bişeydi, saglam karta gitti yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 ahahah ciddi mi lan bu ben chromeu daha mantıklı, geyik ve espiri kaldırabilir biri sanıyordum attığı mesajlardan saf anadolu delikanlısı çıktı herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Kaede said: ahahah ciddi mi lan bu ben chromeu daha mantıklı, geyik ve espiri kaldırabilir biri sanıyordum attığı mesajlardan saf anadolu delikanlısı çıktı herif ben de öyle sanıyodum hala çıkıp abi ben geyik yaptım ki niye ciddiye aldınız bu kadar XD XD falan demesini bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 demek ki izmirliliği laf anneye gelene kadarmış ahah çogiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 krom şaka yapmamış mı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Şorme şorme dedik adam kırom çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar