Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bingildak said:

barbu said:

arkadaşlar bölümde herkes kası kadar yazacak. ne kadar kas, o kadar çok mesaj hakkı.

killer gönderecek mesaj limitlerinizi şimdi.

bence şu gayet mantıklı bir uygulama.

teşekkür ediyorum. son mesajım ama bu. kasım bu kadar :(
Mesaj tarihi:
Eğlence bölümüne veya garbage falanda olur çıplak hatun resmi koymamıza karışmayacak paticik yönetimi istiyoruz. Arkadaş çevresi resimleri olmasa bile ünlülerin falan olabilsin, bir reddit/celeb bölümü gibi paticik/ünlüler bölümü olabilsin. Evet tek derdim bu , paticik ile ilgili geri kalan herşeyden memnunum açıkcası.
Mesaj tarihi:
jacabo said:

red i vizyon a almamak lazim

yakaladım. gizli gizli badibülding konularında beni bölümlere sokmama kararı alınıyor sdfs

o değil de killer'ın bu bölümdeki çilesi bitmedi abi mod yapın rahatlasın artık sdfs
Mesaj tarihi:
bir üyesi olan bir forum olsa ve tek üyesi de killer olsa, yine kendi kendini troller ve sinirlenip banlanır bu adam.

bu adamı mod yaparsanız bölümün sonu gelir, rica ediyorum yapmayın.
Mesaj tarihi:

mesela bu abi mod olsun, protein tozunu aramızda para toplayıp alalım. aynı şeyi yapıo sonuçta ağırlık kaldırıyo ve para kazanıyor üstüne. siz para veriosunuz bi de

Mesaj tarihi:
Voys said:

mesela bu abi mod olsun, protein tozunu aramızda para toplayıp alalım. aynı şeyi yapıo sonuçta ağırlık kaldırıyo ve para kazanıyor üstüne. siz para veriosunuz bi de

:(

http://stickfigurelis.com/images/others/smartchart.jpg
Mesaj tarihi:
Sparkcaster olsun. Adam mod zaten sistemi biliyor arti agirlik isinede girdi..

Ben bunu bir kac kere ilettim ozelden hatta athletede yazdim posttan azar isitip oturduk yerimize..
  • Yeni Oluştur...