barbu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 bingildak said: barbu said: arkadaşlar bölümde herkes kası kadar yazacak. ne kadar kas, o kadar çok mesaj hakkı. killer gönderecek mesaj limitlerinizi şimdi. bence şu gayet mantıklı bir uygulama. teşekkür ediyorum. son mesajım ama bu. kasım bu kadar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Eğlence bölümüne veya garbage falanda olur çıplak hatun resmi koymamıza karışmayacak paticik yönetimi istiyoruz. Arkadaş çevresi resimleri olmasa bile ünlülerin falan olabilsin, bir reddit/celeb bölümü gibi paticik/ünlüler bölümü olabilsin. Evet tek derdim bu , paticik ile ilgili geri kalan herşeyden memnunum açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 o ihtiyacini oralarda gider ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 jacabo said: red i vizyon a almamak lazim yakaladım. gizli gizli badibülding konularında beni bölümlere sokmama kararı alınıyor sdfs o değil de killer'ın bu bölümdeki çilesi bitmedi abi mod yapın rahatlasın artık sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 #diren killer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 sequo olabilir bence bu bölüme mod. killer sequo oynar durur biz izler güleriz, kasımız yettiğince mesaj atarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 2 mekik çektim 1 mesajlık daha mide kası yaptım şimdi. killer'a çok yüklenmeyin. sakatlanıyor sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 2 kiloluk dambıllar aldım yeni. hedefim bird pitin fight club'daki hali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 bir üyesi olan bir forum olsa ve tek üyesi de killer olsa, yine kendi kendini troller ve sinirlenip banlanır bu adam. bu adamı mod yaparsanız bölümün sonu gelir, rica ediyorum yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Mod gelince 5kg kaldıranların yorum yapmasını mı yasaklayacak abi ne degisecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 biz baksır üzeri kas gösterttirecek mod istiyoruz. öm ile paylaşmaktan yorulduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 bi de burası spor genel dııl mı? protein tozu basıp ağırlık kaldırmak ne zaman spor oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 killer mod olduktan sonra spor genel: http://www.youtube.com/watch?v=ECSG3RYWY30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 No hard feelings Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Voys said: bi de burası spor genel dııl mı? protein tozu basıp ağırlık kaldırmak ne zaman spor oldu? mesela killer mod olsa banlanmistin bolumden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 isteyen istedigi bolume yazar sanane killer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 en cok killera soracaksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 adam kel kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 cuvalla parasi var lan bu adamin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 çuvala para mı konur lan parası yetmemiş mi kasa almaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 mesela bu abi mod olsun, protein tozunu aramızda para toplayıp alalım. aynı şeyi yapıo sonuçta ağırlık kaldırıyo ve para kazanıyor üstüne. siz para veriosunuz bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 bence Kanuni olsun killer ı banlar her gün yeniden açar sonra tekrar banlar haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Voys said: mesela bu abi mod olsun, protein tozunu aramızda para toplayıp alalım. aynı şeyi yapıo sonuçta ağırlık kaldırıyo ve para kazanıyor üstüne. siz para veriosunuz bi de :( http://stickfigurelis.com/images/others/smartchart.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 brad pitt in fight clubdaki vucudu var bende ben mod olmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Sparkcaster olsun. Adam mod zaten sistemi biliyor arti agirlik isinede girdi.. Ben bunu bir kac kere ilettim ozelden hatta athletede yazdim posttan azar isitip oturduk yerimize.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar