senko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 zeper said: Selam, Turkiyeye ailemi ziyarete geldigim su kisa donemde bugun itibariyle kindle mi kaybetmis bulunuyorum. mutsuzum ve uzgunum, ozellikle kitabin en heyecanli yerinde kaldigim icin :( Yeni bir e-book alacam, ben de kindle paperwhite vardi, 5 senelik bir cihazdi, guzel calisiyordu aslinda ama bu senenin sonunda yeni bir modele gecmeyi dusunuyordum zaten. Acaba onerileriniz neler, herhangi bir markadan olabilir. Ya da tekrardan kindle paperwhite ile mi gideyim. not: 120 dolardan fazla vermeyi dusunmuyorum acikcasi. Kobo nun en pahalisinin bi ucuzunu al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Aliexpress'te 60 USD'ye Kobo Glo var, mis gibin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Ya ebook reader almak istiyorum. Çok para bayılmak da istemiyorum. OKuyacağım yılda 10-12 kitap en fazla. 60 dolarlık en ucuz kindle i alıp geçsem yetermi bana yoksa illa backlight lı bişi mi almak lazım artık? Birde bundan vazgeçip netflix de izleyebileceğim, ebook okuyabileceğim 1-2 ufak dosyaya da gözatabileceğim bir tablet mi alsam onun yerine? GERGE said: summon Summonlayayım adamı da bilgisini paylaşsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Tablet al yılda 10 kitap diyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 kindle fire 7 belki 8 yada hd si ama fiyatı çok arttırmamak adına bu iş görür gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Bende bu ikisi var boş duruyor ikinci el alasın varsa: https://www.amazon.de/gp/product/B01J94TL6Q/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o02__o00_s00?ie=UTF8&psc=1 https://www.amazon.de/gp/product/B01N9880VN/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o02__o00_s00?ie=UTF8&psc=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 halka arz soz konusu olabilecek ise ben birine talip olabilirim..hatta ikisini birden de alabilirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 temizse alabilrim aslında. yoksa şunu alıcam; fire 8 hd dönüşte yazayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 dana22 said: halka arz soz konusu olabilecek ise ben birine talip olabilirim..hatta ikisini birden de alabilirim.. birtanesi kılıf fark ettin değilmi doktor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 iste ..almancayi vhs eglence sektoru urunlerinden ogrenince ya ich komme schon den oteye gidemiyorum ne yazikki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Ben Mayıs'a kadar Türkiye'deyim ses eden olursa satarım :) Bence kılıfıyla alın zaten gayet hoş ve fonksiyonel kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 dragoncan kararini versin ben ikinc.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 neutrino said: Paperwhite, zaten yenisi cikti. Ya da daha ucuza kobo clara hd. Şaka gibi aylar oldu paperwhite'in yenisini bekliyordum ve herkesin beklediği Gece ışığı koymamış gerzekler. Ar-ge'nize sokayım afedersin. Ne farkı var şimdi eski paperwhite'tan ? Kobo alıcaz el mahkum. İnsanı aptal yerine koyuyor amazon. 2 mekanik button ve ayarlanabilir ışık istiyorsan 270 dolar verip oasis alıcaksın diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 arkadaşlar kobo e-readerlarınızı ücretlendirmeyi unutmayın yol ortasında ücretlenmemiş kalmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Masticore said: neutrino said: Paperwhite, zaten yenisi cikti. Ya da daha ucuza kobo clara hd. Gece ışığı koymamış gerzekler. pw'deki gece ışığı nedir acaba? Normal ışık mı yok yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 ben bu arada yeni kindle paperwhite aldim. - daha hafif - daha ince - ayarlari hafif degisik, birkac ozellik koymuslar sozluk ile ilgili - justified opsiyonu gelmis , digerinde yoktu. - suya dayanikli (henuz test etmedim oyle buyuk bir yenilik yok gibi bence ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 karatan said: Masticore said: neutrino said: Paperwhite, zaten yenisi cikti. Ya da daha ucuza kobo clara hd. Gece ışığı koymamış gerzekler. pw'deki gece ışığı nedir acaba? Normal ışık mı yok yani? PW'de gece ışığı yok. Gece ışığı dediğimiz şey lumens'in gözü yormaması için değişebiliyor olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Şu sarımsı yapma olayı mı? Eğer o ise çok da gerekli mi sizce? Ben kitap okurken uykumun gelmesini pek istemem açıkçası. Hatta o nedenle de bazen gereksiz yere ışığın seviyesini artırırım pw'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Uykuyu bilmem ama gözü yoruyor özellikle zifiri karanlıkta. Yatarak okuyorsam zaten ne ışık olursa olsun uykum geliyor benim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 karatan said: Şu sarımsı yapma olayı mı? Eğer o ise çok da gerekli mi sizce? Ben kitap okurken uykumun gelmesini pek istemem açıkçası. Hatta o nedenle de bazen gereksiz yere ışığın seviyesini artırırım pw'de. Olay sırf uyku değil bi de, mavi ışık melatonin hormonunun salgılanmasını etkiliyor. Başka şeyler için de önemli bi hormon bildiğim kadarıyla. Bendeki paperwhite'ın en sevmediğim özelliği soğuk mavi-beyaz ışık veriyor olması. Sırf o yüzden yenisini de almam herhalde, diğer tüm özelliklerinden çok memnun olmama rağmen. Kobo glo hd galiba hem sarı ışık hem fiyatı falan uygun, o düşünülebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Glo HD hala en iyi e-kitap okuyucu bence zaten, üretimden kalkmayacaktı. Ekran olarak hala daha iyisi çıkmadı. Işık sıcak ve düzgün yayılmış. Infra-red dokunmatik ekran ki en uygunu bu bence bu cihazlarda. Hem ekranda ek katman yok, hem de eldivenle filan kullanılabiliyor. Hala güncellemek için bir neden göremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 clara hd var bende, gayet yeterli. 16 haziranda 650tl'ye almisim d&r'dan, sonra doviz kurundan dolayi getirmeyi kestiler sanirim. hediye alicaktim bulamadim... clara'ya su 3rd party reader'lari fln da yukledim, daha kullanisli oldu alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 glo hd imis bendeki de sozlugu disinda iyi alet sozluk her kelimeyi bulamiyor, veya past, perfekt hali fln kullanildiysa bazen bulamiyor vs telefondan bakiveriyorum oyle durumlarda da zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 light bleed olmasa iyi alette paperwhite artık çok rahatsız etmeye başladı beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 senko said: glo hd imis bendeki de sozlugu disinda iyi alet sozluk her kelimeyi bulamiyor, veya past, perfekt hali fln kullanildiysa bazen bulamiyor vs telefondan bakiveriyorum oyle durumlarda da zaten. valla glo o yüzden alamiyorum , paperwhite benim için cok cok iyi olucaktı ama şerefsizler özellikle gece ışığını koymamış zorla luxury diye 2 mekanik tuş 1 led'e 280 dolar ödetip oasis aldırmak derdindeler. yine kobo alıp, sözlüğünü oxford ile fln. değiştirmek en iyi secenek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar