Saeros Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 karaktersiz said: sanane lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Neyini anlamadın abi , adam tipsiz değilmiş , kız tipsizmiş , bu da arkadaşım tipsiz kızla çıkıyo gidip oğlum senin kız arakadaşın çok çirkin desem mi diye soruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 tanımlamayı/betimlemeyi anlamamış, gözünde canlandıramamış, ki bende anlamadım. sende mal mal nesini anlamadın deyip olayı anlatmışsın. thanks sherlock. +^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 banane lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 kimsenin iliskisine karismiycaksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 insanoğlu mal. düzeltmeye kasma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 başlık çoğul. sevgilin yok. başka arkadaşlarının da sevgilileri var. konuda bahsettiğin bir arkadaşın. demek ki oğlanı kıskanıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 arkadaslarimi boyle sikintilara sokmadigim icin sevindim simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Belki kız zengin falandir, arkadaşında bu kızın parasıyla zaten bir sürü kız gotururum vs diye düşünüyordur. Karışma adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Asihsiiiiin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 aquila said: arkadaslarimi boyle sikintilara sokmadigim icin sevindim simdi. Adamsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 bize ne butun bunlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 şişkocudur belki adam abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 j_bLiND said: başlık çoğul. sevgilin yok. başka arkadaşlarının da sevgilileri var. konuda bahsettiğin bir arkadaşın. demek ki oğlanı kıskanıyosun. bi de gelmiş topic açıyo VURUN BEYLER http://i.imgur.com/qG3Lyns.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 iyiki çevremde senin gibi düşünen arkadaşlarım yok. benim pipim benim kararım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 ruhu güzeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Saeros said: karaktersiz said: sanane lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Benim arkadaslarimin sevgilileri yok lan, ya evliler ya da 3. oto sanayi terk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 en yakın arkadaşımın kız arkadaşını kendime osbir malzemesi yaparak o vicdan azabı ve suçluluk duygusuyla karışık hazzı alamıyorum!! demek istemiş olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 GONDARCENGIZ said: uzun bi aradan sonra sex hayatı başlamıştır adamın dokanmayın,kese kağıdıyla takılsın biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 onu bulamayanlar da var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 karaktersiz said: sanane lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 bi saatten sonra birliktelkte tek kriter güzellik olmuyor malesef. Belki arkadasını ceken baska özellikleri vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 arkadaşların sevgilileri deme sebebim belki arkadaşlarının sevgililerinden memnun olmayanlar vardır. hiç o adamla o kız olur mu. ya da ne çektik karıdan be kardeşim bi dota attırmıyor gibi içinizi dökersinizdi. betimlemeyi anlayamayan hayal gücünden yoksun arkadaşlar, caps isteyen arkadaşlar için ve aynı zamanda bana yapılan zulmün size yapılmaması için, bir manken üzerinde görsel betimledim. http://i.imgur.com/pXpaE0B.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Ya karakteri bozuk olur falan anlarim da kiz cirkin diye tribe girmek nedir ya. Git burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar