xaty Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Dworgian said: bir tane adam yok mu şurada hırsız macrosunu söyleyecek. araya wait for target mı koymamak lazım nedir? bu arada 3 hırsızlık denememde 2 ölüm oldu meh 100 steal 100 snoop 100 dex ama işte çıplak çalıyosun dimi, üzerinde armor falan olmasın çalarken bi de çaldığın şeye de bağlı tabi, ne çalıyosun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 selam, ben de nebulada tekrardan yeni baslayayım dedim de macro olayını beceremedim, uoloop calısmıyor, easyuo yu da beceremedim (cok yıllar olmus uzak kalmışım) hırsız kasıyordum da bir yol yordam gösterebilecek var mıdır? kısa bir tuto yazan olursa cok makbule gecer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 makroman çalışmıomu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 hic denemedim ne ki o :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 şş olm kyle kim :D makrolar için de uoloop kullanın beyler, skillerin nerdeyse %95inde işe yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 xaty said: Dworgian said: bir tane adam yok mu şurada hırsız macrosunu söyleyecek. araya wait for target mı koymamak lazım nedir? bu arada 3 hırsızlık denememde 2 ölüm oldu meh 100 steal 100 snoop 100 dex ama işte çıplak çalıyosun dimi, üzerinde armor falan olmasın çalarken bi de çaldığın şeye de bağlı tabi, ne çalıyosun ki? macro direk olmuo. target öyle düdük gibi kalıo sonra unexpected fln dio da. çalarken ben direk robe layım evet. gerçi arkadaş üzerinde studded set ile de çalıodu. valla scroll denediğimde patladım sanırım 2 kere. edit: ağırlıktan dolayı çalamamayı anlarım da fark etmesini anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 30-40 scroll calarken yakalanırsın muhtemelen, agır esya cunku. uploop'u admin olarak calıstırın. makroman calısıyor. easyuo denemedim, nasıl kullanıldıgını bilmiyorum. steal icin macro; use skill > stealing last target bu kadar basit :) ama once calacagınız itemı cantayı acıp targeta almanız lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 eyw =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 bombosla server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 şımardınız mı lan bu kadar adama boş diyonuz sdjfhsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 server yine yok. kasmayın olm hırsız karakter. bıktırdınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 ahaha bitireyim charı özellikle seni soycam dskfsmdkv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 geçen sos bottle patlattılar çantamdan. abi acayip profesyonelsiniz saygı duyuyorum ama gerçekten çantamda bir şey bırakamıyorum sizin yüzünüzden :) ben de mi hırsız olayım bu mudur yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 stealing snooping teachlet soyulma :D ben daha işe başlamadım zaten sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 30 30 yeterli mi soyulmamak için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 %90 yakalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 ölsün tüm hırsızlar. hafta sonu bi uo keyfimiz var onda da server yok arkadaş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 hiç. halbuki gidip madenci soyacaktım şlsakdjaskj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 ignotlarımı getir kavga çıkar asdajsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 saldırı olmuş siteye. pehee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 ip değiştiriyorlar muhtemelen. deli gibi saldırı var ya bir sürü datacentera nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 nbl thats why dicem de ülke genelinde mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 ya onların suçu diyemem yani her yere var sdfsv önlem yok :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 can sıkıntısı. alternatif server olsada oynasak 1-2 saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 valla ya pvp serverı falan bulup nebula kapandıgında orda mı bulussak :) direkt 8x falan baslanılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar