Suark Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 hala bulamadım surayı abı trınsıc moongateden tarif ediverin PrudenT said: @elesso hayır. wastelands hmm trinsic passageden gidebilirsin hocam, delu ya da papua markı iste ya da birinden. oralar komple wastelands işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Brit'in yukarısı neresi abi haritayla gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 bankaya sırtını ver yukarı doğru koş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 harita programı varmı ya ıngame compass rezalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 yol tariflerine gel asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 moongate e doğru çık yukarda dağlara doğru git. orda dağ arasında yol var. o yolu takip et sağdan yukarı. görürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 @Suark karrşim 9 numaraya gidicen. http://i.imgur.com/IXPKdXE.png bu da benden size kıyak, büyük lost lands haritası. http://i.imgur.com/2zF0irs.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 dağın orda kıme sorsan söylerler zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 lan buldum sanırım gırısıde pk kaynıo pff sapık gıbıde lag var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 toplanıp gıdelım guildce? biz ölürken sen yaratığı keser lootlarsın sdfgsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 oh oh buldum, mekanıda buldum, attım in sanct gravı kestım epey hehe yalnız dusuk lumberjack skili ızdırapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Lan o nasıl bir insciption enflasyonu var.Boş scroll arıyom yarım saatir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 moonglow teleport ile gidilen kuzey magery de ben genellikle buluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Captain Hook forumdan biriydi galiba. Minoc'taki nehrin karsısında biz varız, gemiyle topa tutmasın pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 su makrocuları bı temızleseler, arada boyle server reset ıyı oluo anasın satım bırt banka gıdıorm bısı lazım oluo %70 makrocu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 dusuncelihayvan said: moonglow teleport ile gidilen kuzey magery de ben genellikle buluyorum Eytt gözünün yağını yiyim yeğen dfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 toggie said: Captain Hook forumdan biriydi galiba. Minoc'taki nehrin karsısında biz varız, gemiyle topa tutmasın pls. tee karlı bölgedeyiz biz, belli aralıklarla geliyo kesiyo. adam antimakro resmen. ama çözüm basit 30 saniyede 1 resurrect yazdırıyorum artık karaktere, tam gaz devam heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Suark said: lan buldum sanırım gırısıde pk kaynıo pff sapık gıbıde lag var Ben sana daha basit yol tarifi söyleyeyim moonglow'da şehrin merkezinden teleport var bir mage dükkanının yakınına o dükkandan da papuaya teleport var, mage dükkanı gz içinde ilk önce orayı marklarsın sonra gider papuaya gider tenha bir yerde marklarsın. Mage dükkanına teleport şehrin merkezinde ki labirentte ki teleporterlardan en üstteki. onun dışında yürüyerek gitmek istersen de mage dükkanı haritanın en üstünde sağ köşede uçtaki dükkan. Oradan direk papua ve wastelands. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 gittim hacı markladım bıde sonra keyfıne afk makrocu kestım eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Abi evin icin resurrect yazarak reslenebiliyomusuz, mezar tasına falan gerek yokmus. Onu da bugun ogrendim. Ne sacma sapan bi serverdayız ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 mezar taşı başka bi olaya yarıyormuş, şarj edılebılır bişeymiş o. şarjı varsa ve alaksız bi yerde öldüysen bi komutu yazınca eve ışınlanıp canlanıyormuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 dünden beri toplamda 10 saat kasmışımdır 2 skill falan geldi stealing pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Pyro allah cızırtını 800k lık iş aldım ister misin ? marklama işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Mezar taşı home home home çekmek için işte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 800k lık işe char bile kasarım. napılcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar