Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ultima Online Hype #4

toggie

Öne çıkan mesajlar

Ekrandaki oyuncuları oyundan düşürecek hile hurda bir şey mi var oyunda? Others loncasından biri ile pvp yaparken direk Connection Lost ekranı geldi ekranıma, oyuna tekrar girdim ölüyüm.

Page attım konu ile ilgili.

Önce "Nebula'da oynadığınızın farkında değilsiniz herhalde" diye özel mesaj geldi. Sonra bir kere daha page attım "konuyu yüz yüze konuşmak bu kadar zor mu" diye.

Tavır aynen şu.

"Dostum burası Nebula burada bu tür şeyler olmaz"

Hani zaman ayırmasam; para kasıcam, set dizicem, silah alıcam diye kıçımı yırtmasam hiç koymayacak fakat ortada ayrılan bir zaman var, yırtılan kıçlar var o nedenle tepemin tası atıyor.

Başıma gelen olayın iki ihtimali var;

Dün sunucunun sahibi ile konuşurken şöyle bir konuşma geçti aramızda.

- PvP turnuvasını izlemek isteyen oyuncular için twitch.tv üzerinden yayın yapabilirim.

yarım saat sonra gelen mesaj

- Gerek yok.

- Peki siz bilirsiniz, ilerleyen zamanlarda böyle bir etkinlik olursa dediğim gibi yardımcı olabilirim, yayından faydalanabilir bir çok oyuncu.

Yazdım, sonra pişman oldum abi. Aptal kafam ne yardım ediyorsun, ne gerek var. Aynen yazdım bende.

- Ya da boşverin, hiç gerek yok dediğiniz gibi.

Ya bana kıl oldu bu adam o nedenle .xdisconnect ile göte getirdi beni ya da pvp yaptığım oyuncu tarafından DC edildim bir şekilde.

Hani karakter dursa, bağlantı askıda kalsa sonra DC yesem problem yok fakat direk koşarken Connection Lost ekranını görünce karşımda insan şüphe duyuyor.

Yok yok ben kendimi uzaklaştırayım abi bu oyundan, git gide daha da ciddiye almaya başlıyorum böyle oldukça.
Sosyal ağlarda paylaş

Zikko said:

tp + güzel binek + attan düşüren çift el silah combosu

adama şarzı aldığında attan ineceksin vurup attan düşürünce kendi bineğini saldırtacaksın, o binmeye calısana kadar gg.

ne binmeye çalışması macrosu var zaten ksdjfsdf
attan inince de action -1 yiyorsun şarj gidiyor olması lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

PrudenT said:

Zikko said:

tp + güzel binek + attan düşüren çift el silah combosu

adama şarzı aldığında attan ineceksin vurup attan düşürünce kendi bineğini saldırtacaksın, o binmeye calısana kadar gg.

ne binmeye çalışması macrosu var zaten ksdjfsdf
attan inince de action -1 yiyorsun şarj gidiyor olması lazım.

ne sarjı o -1 action falan?
uo'yu unuttum tamam ama bunları hic bilmiyorum ya ben.
Sosyal ağlarda paylaş

rakibine vururken halberd'i kaldırdığınızda eli havada kalır o arada tam vuracakken rakip ilerlerse ya da kaçarsa siz de takip etmeye çalışırsanız (war/peace - arm/disarm kullanmamanız gerekiyor) tekrar rakibin yanına geldiğiniz de otomatik olarak o vuruşu anında yapar, buna şarj deniyor.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:
ne sarjı o -1 action falan?
uo'yu unuttum tamam ama bunları hic bilmiyorum ya ben.

şarjı açıklamış zaten Zikko

action -1 de bir script komutu. o anda yapılan her şeyi iptal ediyor işte. büyü atıyorsanız fizzle oluyor, item yapıyorsanız fail oluyor. muhtemelen silah şarjı da gidiyordur attan inince.

@Red kesilmiyor yew tree, özel loglar wastelandstaki tüm ağaçlardan random düşüyor
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...