Suark Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 bekle biraz banada bi kere yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Sınıra girince de aynı hata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Fortuna said: Evet 500 kullanıcı sınırı koymuşlar. çok şükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 ben baya kötüyüm ya bu oyunda, pure warrior'ın yanında herhalde zilyon tane pot bandaj ile silah taşıması lazım ki adam olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 tp + güzel binek + attan düşüren çift el silah combosu adama şarzı aldığında attan ineceksin vurup attan düşürünce kendi bineğini saldırtacaksın, o binmeye calısana kadar gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Ekrandaki oyuncuları oyundan düşürecek hile hurda bir şey mi var oyunda? Others loncasından biri ile pvp yaparken direk Connection Lost ekranı geldi ekranıma, oyuna tekrar girdim ölüyüm. Page attım konu ile ilgili. Önce "Nebula'da oynadığınızın farkında değilsiniz herhalde" diye özel mesaj geldi. Sonra bir kere daha page attım "konuyu yüz yüze konuşmak bu kadar zor mu" diye. Tavır aynen şu. "Dostum burası Nebula burada bu tür şeyler olmaz" Hani zaman ayırmasam; para kasıcam, set dizicem, silah alıcam diye kıçımı yırtmasam hiç koymayacak fakat ortada ayrılan bir zaman var, yırtılan kıçlar var o nedenle tepemin tası atıyor. Başıma gelen olayın iki ihtimali var; Dün sunucunun sahibi ile konuşurken şöyle bir konuşma geçti aramızda. - PvP turnuvasını izlemek isteyen oyuncular için twitch.tv üzerinden yayın yapabilirim. yarım saat sonra gelen mesaj - Gerek yok. - Peki siz bilirsiniz, ilerleyen zamanlarda böyle bir etkinlik olursa dediğim gibi yardımcı olabilirim, yayından faydalanabilir bir çok oyuncu. Yazdım, sonra pişman oldum abi. Aptal kafam ne yardım ediyorsun, ne gerek var. Aynen yazdım bende. - Ya da boşverin, hiç gerek yok dediğiniz gibi. Ya bana kıl oldu bu adam o nedenle .xdisconnect ile göte getirdi beni ya da pvp yaptığım oyuncu tarafından DC edildim bir şekilde. Hani karakter dursa, bağlantı askıda kalsa sonra DC yesem problem yok fakat direk koşarken Connection Lost ekranını görünce karşımda insan şüphe duyuyor. Yok yok ben kendimi uzaklaştırayım abi bu oyundan, git gide daha da ciddiye almaya başlıyorum böyle oldukça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Dostum burası Nebula olayı özetlemiş ama sende az değilmişsin asdasd ne muhattap oluyorsun internet kafe tayfasıyla. hayır muhattap oldun neden negatif yanıt alınca kız tribi attın asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 abi okadar pişmanımki nebulayı bıraktığıma özür dilerim bütün nebulacı arkadaşlar. hepiniz çok haklıydınız. inporylem açılacak diye nebulayı bıraktım ben. çok pişmanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Hıyarım ya, ağır hıyarım yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 aptalsın sen aptal ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Zikko said: tp + güzel binek + attan düşüren çift el silah combosu adama şarzı aldığında attan ineceksin vurup attan düşürünce kendi bineğini saldırtacaksın, o binmeye calısana kadar gg. ne binmeye çalışması macrosu var zaten ksdjfsdf attan inince de action -1 yiyorsun şarj gidiyor olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 beyler biriniz bana dancın markları satabilir mi ? bi destard bi despise var lan. 4-5 tane daha yer şey yapın 10k veririm valla sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Your account has been blocked hede hödü ne alaka? 1 haftadır oyuna da girmiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 bune la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 aha ss aldım koymaya geliyodum bende. forumda çok vendor mesajı attım diye banladılar sandım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 server dolu beyler sıkıntı yok. deneyin girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 PrudenT said: Zikko said: tp + güzel binek + attan düşüren çift el silah combosu adama şarzı aldığında attan ineceksin vurup attan düşürünce kendi bineğini saldırtacaksın, o binmeye calısana kadar gg. ne binmeye çalışması macrosu var zaten ksdjfsdf attan inince de action -1 yiyorsun şarj gidiyor olması lazım. ne sarjı o -1 action falan? uo'yu unuttum tamam ama bunları hic bilmiyorum ya ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 şarj ne harbiden bende bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 rakibine vururken halberd'i kaldırdığınızda eli havada kalır o arada tam vuracakken rakip ilerlerse ya da kaçarsa siz de takip etmeye çalışırsanız (war/peace - arm/disarm kullanmamanız gerekiyor) tekrar rakibin yanına geldiğiniz de otomatik olarak o vuruşu anında yapar, buna şarj deniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 yew tree kesmek için ne lazım lan. magical axe mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 toggie said: ne sarjı o -1 action falan? uo'yu unuttum tamam ama bunları hic bilmiyorum ya ben. şarjı açıklamış zaten Zikko action -1 de bir script komutu. o anda yapılan her şeyi iptal ediyor işte. büyü atıyorsanız fizzle oluyor, item yapıyorsanız fail oluyor. muhtemelen silah şarjı da gidiyordur attan inince. @Red kesilmiyor yew tree, özel loglar wastelandstaki tüm ağaçlardan random düşüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Aaa ph bitmiş lan.Tailor kascahtım daha meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 bitti mi ph meh carpenter kasıyordum 60 da kaldı sdfs başka kascak skill kalmadı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Carp kasarken görev yapmayı dene böylece benim gibi bir daha 50 tane barrel yapmak zorunda kalmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 benim de tinker yarım kaldı ake. iron farmlamaktan bıktım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar