Masakari Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Hüseyin El Murtaza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 O zaman benim pederin isim hikayesini anlatayim. Sana 1954 dogdugu zamana kadar isim yok dogdugunda gelenek oldugu icin baba tarafindan dede ismini veriyorlar sonra ayip olmasin diye anne tarafindan da dede ismi veriliyor buraya kadar normal amma velakin nufus mudurlugune dayisi gidiyor ve orada dank ediyor ulan benim niye ismim verilmedi deyip kendi ismini ana isim digerlerini gobek adi olarak nufusa yazdiriyor. Boylece 3 ismi oluyor benim pederin tabii ceremesini butun evraklarda ben cekiyorum. Polisler ceza kesmiyor ismini kodlamak yerine adama o derece saka degil 2 kez basimiza geldi birinde bacanagi vardi senin ismin daha rahat dedi ona kesti cezayi. Ismi merak edenlere Mehmet Omer Enver biz aile izince M.O Enver diyoruz milattan oncesine dayaniyor gibi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 cumhuriyet öncesi > mehmet oğlu osman cumhuriyet sonrası > Osman Mehmet Korutürk genelde orta isim dede ismidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 jean claude vandam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 o zincirleme isim tamlaması aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Fen Asi Kerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 keh keh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 bende de iki isim var ama hiç özelliğim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Kadir gecesi doğduğum için Kadir koymuşlar. Eski isim olduğu için modern bi isim de istemişler Tolga koymuşlar. Ben bunu ilkokul 1.sınıfta öğretmen Kadir Tolga dediğinde öğrendim o zamana kadar kadir olduğunu bilmiyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 bir de şey var mesela. baba ünlü anne ünlü, ya da baba asil anne asil. o zaman Mehmet Korutürk Osmanoğulları falan oluyor. ha güney amerikalı çocuklarına 2384234 isim koyan insanlar neyin kafasını yaşıyor onu çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 eskiden soy isim yokken, hatun kişi mesela mektup yazıcak esas oğlana, hatunun adı ayşe olsun adamın adıda ahmet misbah olsun ona aitlik belirmek için, mektubun sonuna ayşe ahmet misbah yazıyormuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 bi de evlenince 4 isimli oluyor bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Galip diye arkadaşım var benim. Nurettin diye falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 çinde falan isimden kız stalklamak ne zordur ya. bi kız görüyorsun binbir zorlukla bir şekilde bir kağıtta ismini okuyorsun. Lie Chang mesela, eve gelip bir yazıyorsun çat: 1 milyar 150 milyon kişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Benim de 2 ismim var, dedeme de laf dussun istemisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Voys said: o kadar basit oldugunu dusunmuyorum ya. evet bazı aileler böyle basit sebeplerle koyuyorlardır ama sanki bazılarında başka şeyler var o kadar basit genelde biri dedesinin ismi digeri koymak istedikleri isim falan iste konusulcak baska konu yok sunu da konustuk surada ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 ama şu sevmediğin ortamda çakma ismini kullanma olayı çok keyifli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Benimki tamamen babamın sinsiliği, ailecek bir isim üzerinde anlaşılmış babam nüfusa kaydettirirken kendi fikri olan ismi de ikinci isim olarak yazdırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 ben merak ettim çinde en fazla kullanılan soy isim ne kadar kullanılabilir ki lan diye? The summary of the 2007 survey revealed China had approximately 92,881,000 Wangs (7.25% of the general population), 92,074,000 Lis (7.19%), and 87,502,000 Zhangs (6.83%) http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_common_Chinese_surnames Wang ve Li soy isimlileri toplasan türkiyenin iki katından fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 biri dini isim diğeri koymak istedikleri isim diye versiyonu da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 bende de 2 isim var, ilk ismim baba tarafından dedemin adı,ikinci isim ise annemin kızlık soyadı. resmen 2 soyadım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 ben de az kalsın iki isimli oluyormuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 araplarda baba ve dede adi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar