ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 giantların bir tanesi bile gelmedi ele ya dayanırdım belki. önümüzdeki maçlara bakıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Vendy said: Quel-Thul said: düzelttim self reporting olmuyor mu hala, yukarda report your match tuşu olması lazım yeşil The administrator has disabled user submitted match reports - contact the organizer to report your win tunca said: Quel-Thul said: düzelttim self reporting olmuyor mu hala, yukarda report your match tuşu olması lazım yeşil olmuyo aynı hata şimdi deneyin bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 login yapınca çıktı bende report match Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 çalışıyo şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 ok güzel bir de macınız 2-1 bittiyse o şekilde report edin lig usulu oldugu icin averaj önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 tunca said: b grubu fevax 2 - slawn 1 1-0 gözüküyordu editledim 2-1 yaptım fyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Borlach 2- Slawn 1 Averaj var mı ya? Ben 2-0 dan sonra oynamadım mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 2-0da biter zaten best of 3 macınızı report edin lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 tamam o zaman sıkıntı yok. reportluyorum hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Quixef 2 - 1 Axedice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Ben carsambaya kadar semıner ıcın sehır dısındayım eger engel olucaksa bnm maclar hukmen sayılabılır sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 C grubunda hareket yok :D Ben de yeni farkettim başladığını gerçi :) Neyse, akşamları müsatitim hafta içi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Ben bu adamla yine maç yapıcam, şikayetim var hakim bey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Quixef 2 - 1 Gaboo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Şimdi bizim grupta ilginç bir durum oldu, Quel-Thul ve Ahmedinejad kalan iki maçını alırsa ortam karışacak. İkili averajlar filan falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 tunca said: katılmayarak ediosun bence ! yok abi. 2 turnuva üst üste bir türlü rakiplerimle denk gelemedim. Uzadı da uzadı. Kabak tadı verdim resmen :( Yoksa emin ol ben de çok istiyorum katılmak. Bu arada şu maçlarınızı kaydedin len. İzlemek istiyorum. Open broadcaster küçücük program. Kaydettiğiniz dosyaları Youtube'a atmak 1 saat bile sürmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Bizim grup emekliler kıraathanesi gibi. Hiç hareket yok. Millet 3 maç yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 C grubu cevval olun biraz birbirinize öm atın, friend ekleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 22 den sonra gelicem yapalım maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Öf abi bir maç 10 dakika yani günde 10 dakika ayıramayacak kadar meşgulseniz isminizi niye turnuvaya yazdırıyorsunuz ya, deliricem her turnuvada aynı nane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Kes lan heyecanlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Vik vik vik vik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 sus lan yeto sen anca yenilince hearthstone dan çık p2w p2w diye diye ufukta kaybol zaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Totemic yokmuş gene. Adamı yakalayamadık bi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 sen de yoksun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar