synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Lectre said: dylanN said: Lectre said: dylanN said: Boyun 1.97 evet ama adım? hatta yılın 3 ayı antalyadayım numaranı mesaj atabilirsin. Boy sayılmıyor mu ya ? :(( puff hatta eski mesajlara gidersen, sevgiline aldığın hediyeyi bana alsan akşamına verirdim demiştin, eski nickim meov. hadd süre daralıyor, sana ipucu.ulan şurda ne guzel bi cevher var insanlar hala isim misim kovalıyo
fenn Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Lectre said: hatta eski mesajlara gidersen, sevgiline aldığın hediyeyi bana alsan akşamına verirdim demiştin, eski nickim meov. hadd süre daralıyor, sana ipucu. Ne hediye aldın?
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 synthesizer said: Lectre said: dylanN said: Lectre said: dylanN said: Boyun 1.97 evet ama adım? hatta yılın 3 ayı antalyadayım numaranı mesaj atabilirsin. Boy sayılmıyor mu ya ? :(( puff hatta eski mesajlara gidersen, sevgiline aldığın hediyeyi bana alsan akşamına verirdim demiştin, eski nickim meov. hadd süre daralıyor, sana ipucu.ulan şurda ne guzel bi cevher var insanlar hala isim misim kovalıyo Eski mesajlara baktimda bulamadim ya. Hep synthesizer mesajları var seninki yok :S
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 dilan piramide girme yakma başımızı
Mal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 o topikte süper bi espri yapmıştım ben ya nasreddin hoca fıkrası gibiydi
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Kimse bilemedi. Al o 10 doları lirayı
chrome Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 synthesizer said: dilan piramide girme yakma başımızı dsfsfdasdafasd çok güldüm buna ya :D
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 söyle adını ben veriyim 10 lira sana fakir
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 korkma istesem geleceğin dahil satın alırım seni.
Catze Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 beni alsana hacı, geleceğimi taksit yaparım 12 ay
chrome Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 şu böyle parasıyla artistlik yapanlar tam onu yaptıkları sırada böyle göğüs kafesinizin orada bir yerde bir şeyler karıncalanıyor ya. işte o nefs. zevkten oranıza fışkırtıyor o sırada sizi kibre düşürdüğü için. unutmayın her ukalalık yaptığınızda ve böbürlendiğinizde içinizde bir şey ufff nasıl soktum yine günaha diyip zevkten içinize fışkırtarak boşalıyor.
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 10 lirayla mı artistlik yapıyor adam? O_o Birde öm mı atayım hesap numaramı? 10 liramı istiyorum da ben soyadını verdim ahahfasgd
Marty Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 fatih ben sana 20 lira vereyim sen baslik acma daha
Öne çıkan mesajlar