serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Cagecoinde bi hype filan var mı ki abi doge gibi. Giricem şimdi 0,01 btclik filan da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 cat + doge dediklerinde kaybetmişler direk cat patladı çoktan bi de buy tablosu boş olan birşey almayın bence. vardır insanların bi bildiği yine de alcaksanız ltc veya doge ile alın. btc taban yapmış, daha fazla küçülemiyor. daha değer kaybetme şansı yok anlamına gelmiyor 0.0...1'den almanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Ya olay tamamen word of mouth zaten. Yani OOOO CAGE CAGE CAGE diye galyana gelip alip, yayip, millete aldirip sonra cakilmadan satmakta. Niye gelip yazdim saniyonuz. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Hiç alıcı yok yahu :D Sen bizi haberdar et abi durumundan cage'in :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 aboo nolmus lan böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 bi daha ltc almicam diyodum da tutamadım kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 http://media.coindesk.com/2014/02/shutterstock_131284742.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 offf çok güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 şu an elde nakitle beklemediğim için saç baş yoluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 mtgox 220$ oha valla daha evvelde böyle düşmüştü yarın eski haline dönerse skyrocket direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 şu an mtgox'tan btc alınabiliyor mu, alınırsa cüzdana yollanıp btcturk'e satılabiliyor mu nası bi olay lan bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 evet git butun paranla mtgoxtan al hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 mtgox'a deposit durumu ne halde bilmiyorum netekim, nakit withdraw'i haftalar aliyo, btc withdraw'i calismiyo suan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 O ne abi öyle? Nası kullanılıyo ki o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Kullanilamiyo, zaten normal durumu degil ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 gox gidici işte. iki haneleri görür yakında dsfksd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 mtgox'a para aktarılıyor şu an ve mtgox'tan btc alabiliyorsun. ama btc transaction durmuş halde. heriflere başta hiç güvenmemiştim ben bu olayların başında, ama son gelişmelerin üstüne güvenmeye başladım. bi de hala uğraşıyorlar ve bence halledicekler durumu, çözcekler ve eski haline döncek. ben az bi para gönderip aldım ordan btc, bir de çok unstable olduğundan sürekli düşüp artıyor. bazıları kaçarken bazıları ucuza btc alma derdinde. ben de bu sırada 200-400 arası al-sat takılanlardanım. kalırsa da kalır, çok aktarmadım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 450 görür müyüz acep şu da dursun https://www.mtgox.com/img/pdf/20140215-BTC-transfers.pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Goxa nası para atıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 LiqPay soyle bi hata veriyor. Nedir var midir bilen? "For payment, you need to update your account LP" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 serjuhan said: Goxa nası para atıyorsunuz? okpay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Okpay için abuk subuk şeyler yazmışlar yalnız orda burda. Dikkat etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 okpay en güvendiğim aracılardan sanırım. hiç de sorun yaşamadım, 50den fazla işlemim olmuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 okpay iyidir, verify ettirirsen bide hesabini sorun olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Ben bulamamıştım OKpayden atmayı. Bakayım da alayım oradan bakarsın toparlarlar :D Funding Optionsda bakıyorum göremedim yav. Astropay filan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar