Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bitcoin #5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bugünkü duruma bağlı herşey. çin gene klasik satışını yaptı yatmadan. bir haber gelirse bir yerimize patlamasın diye yapıyorlar. EMA/MA 10/21'de hala uptrend gözüküyor hacim gene ölür zaten baktım çinde akşama doğru azar azar artıyor direk alıcam.

çindeki durum hakkında şöyle uyarmış çinli biri. bu major exchange sitelerinden birine darbe gelirse, 400'leri tekrar görebiliriz bence.

http://www.reddit.com/r/Bitcoin/comments/1usf77/huobi_playing_a_very_dangerous_game_thoughts_from/
Mesaj tarihi:
844 yazıcaktım. açlık yaptım 860 yaptım elimde patladı btcler, birde 844'ten dönmüş abv. aldığım değerin biraz üstünden çıkabildim bari düşmeden :P

şuan 50/50 kumar gibi birşey burdan girmek. btc-e'de dumpın bokunu çıkarmışlar birde. 785'ten girseymişim keşke neyse 797'den aldım bekliyorum bakalım
Mesaj tarihi:
ben karar verdim abi nakitte bekliyorum, dramatik düşüşler dışında mal almıyorum.

ltc ne zaman 17 altına düşer, kademeli almaya başlarım.

btc ne zaman 700 altına düşer, kademeli almaya başlarım.

uğraşamam bir daha mal alıp da saçma sapan düşüşlerde 2-3 hafta beklemekle.
Mesaj tarihi:
Hacim dusuk ya baya, yalniz genelde böyle sessizliklerin arkasindan hep bi patlama oldu. yine 23-24 civarlarinda tutunmasi iyi ltcnin

dememle crash geldi dsg
Mesaj tarihi:
Oturuyorum LTC de

Aynı anda hem BTC/LTC oranını hem LTC/USD Hem BTC/USD - Mt.Gox tan
Hem de LTC/EURO oranına da göz atiyorum BTC-e üzerinden.

LTC nin bir kısmını sattım, onunla birinden diğerine geçip duruyorum. Al sat yaparak, ufaktan zarar çıkarmaya çalışıyorum.

Hareketin olduğu yerde bereket var misali dolanıp duruyorum.

Ama uzun sürdü be durgunluk , artmaya başlaması lazım artık yukarı doğru
Mesaj tarihi:
btc-e'de saçma sapan dump geldi. çini izlemiyorlar bir acayiplik var

şöyle birşey okudum redditte bunla alakalı olabilir

http://www.reddit.com/r/BitcoinMarkets/comments/1usfmk/digitalgeneration_is_dumping_2_200_btc_in_the/
Mesaj tarihi:
Artisi göremedimde site kabul etmis hakkaten ya toplar illaki pru, bekleyelim paraya ihtiyacin yoksa dursun. Mesela yaza kadar artmasa bile yazin 30lari görse satsan, gecen yil pantolonunda unuttugun cekirdek tanesi gibi olur yeminlen dsg
Mesaj tarihi:
mal gibi yedim şu bear trapi ya. böyle bir dump yok. 1.5m'lik btc satılmış bir anda btc-e'de çüş be. çinle 40$ fark oldu bi an ama çinliler uyanınca affetmeyebilir bilemedim yani
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...