photographer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 cuma cumartesi artar beyler 30 a kadar yolu var demedi demeyin grafik öyle gösteriyor.
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 geleceği gösteren grafik varsa bizde yükleyelim arkadaşlar, nereden indiriyoruz?
photographer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 http://bitcoinwisdom.com/markets/btce/futuregraph
Pascha Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 photographer said: cuma cumartesi artar beyler 30 a kadar yolu var demedi demeyin grafik öyle gösteriyor. ins abi, 24 den girdim gene lanet gelsin
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 bugünkü duruma bağlı herşey. çin gene klasik satışını yaptı yatmadan. bir haber gelirse bir yerimize patlamasın diye yapıyorlar. EMA/MA 10/21'de hala uptrend gözüküyor hacim gene ölür zaten baktım çinde akşama doğru azar azar artıyor direk alıcam. çindeki durum hakkında şöyle uyarmış çinli biri. bu major exchange sitelerinden birine darbe gelirse, 400'leri tekrar görebiliriz bence. http://www.reddit.com/r/Bitcoin/comments/1usf77/huobi_playing_a_very_dangerous_game_thoughts_from/
photographer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 raad olun beyler yarın sabaha kadar 24.5 falan görür sonra düşebilir.beklemede olun o ara satarsınız öyle 30 dan falan da almayın bi daha :)
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 844 yazıcaktım. açlık yaptım 860 yaptım elimde patladı btcler, birde 844'ten dönmüş abv. aldığım değerin biraz üstünden çıkabildim bari düşmeden :P şuan 50/50 kumar gibi birşey burdan girmek. btc-e'de dumpın bokunu çıkarmışlar birde. 785'ten girseymişim keşke neyse 797'den aldım bekliyorum bakalım
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 ben karar verdim abi nakitte bekliyorum, dramatik düşüşler dışında mal almıyorum. ltc ne zaman 17 altına düşer, kademeli almaya başlarım. btc ne zaman 700 altına düşer, kademeli almaya başlarım. uğraşamam bir daha mal alıp da saçma sapan düşüşlerde 2-3 hafta beklemekle.
fizban Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Ben de tum parami cektim. Bi durum olursa girmeye hazir bekliyorum.
kermit Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 bende çektim verdim zaten 17 18 lere falan alışı
Korax Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Hacim dusuk ya baya, yalniz genelde böyle sessizliklerin arkasindan hep bi patlama oldu. yine 23-24 civarlarinda tutunmasi iyi ltcnin dememle crash geldi dsg
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Oturuyorum LTC de Aynı anda hem BTC/LTC oranını hem LTC/USD Hem BTC/USD - Mt.Gox tan Hem de LTC/EURO oranına da göz atiyorum BTC-e üzerinden. LTC nin bir kısmını sattım, onunla birinden diğerine geçip duruyorum. Al sat yaparak, ufaktan zarar çıkarmaya çalışıyorum. Hareketin olduğu yerde bereket var misali dolanıp duruyorum. Ama uzun sürdü be durgunluk , artmaya başlaması lazım artık yukarı doğru
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 btc-e'de saçma sapan dump geldi. çini izlemiyorlar bir acayiplik var şöyle birşey okudum redditte bunla alakalı olabilir http://www.reddit.com/r/BitcoinMarkets/comments/1usfmk/digitalgeneration_is_dumping_2_200_btc_in_the/
Korax Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 keyfim kacti yav, neyse beklicem busefer artik nekadar surerse sursun
Predator Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Overstock diye bir site bitcoini kabul etmis. Hizli bir yukselis basladi su an
Korax Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Artisi göremedimde site kabul etmis hakkaten ya toplar illaki pru, bekleyelim paraya ihtiyacin yoksa dursun. Mesela yaza kadar artmasa bile yazin 30lari görse satsan, gecen yil pantolonunda unuttugun cekirdek tanesi gibi olur yeminlen dsg
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 mal gibi yedim şu bear trapi ya. böyle bir dump yok. 1.5m'lik btc satılmış bir anda btc-e'de çüş be. çinle 40$ fark oldu bi an ama çinliler uyanınca affetmeyebilir bilemedim yani
Öne çıkan mesajlar