Lectre Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 bingildak said: bana tipi çok tanıdık geliyor paticikten bilmediğime göre ikimizinde antalyalı olduğuna göre hiç irdelemiyorum asdasd bende antalyalıyım tanıdık geliyor, konyaaltından geçerken gördüm gibi yol kenarında ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Aferin kavga etmeden b.k atın seviyorum sizi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Bok atmak derken, şimdi dilan sen açık açık ben dünyanın en eski mesleği ile iştigal etmiyorum mu demek istiyorsun? İnanalım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 o değilde açılış konusuna bağlı, kaç tane 10+ sayfalık tartışma gösterebilirsiniz? argüman bitince geyiğe dönüyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 axedice said: Bok atmak derken, şimdi dilan sen açık açık ben dünyanın en eski mesleği ile iştigal etmiyorum mu demek istiyorsun? İnanalım mı? olm ne pis adamsın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 ahahaha birileri yine yalnız kalmış. do i care? nope. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 vaperon kardeşim.iyisin değil mi?herşey yolunda mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 axedice said: Bok atmak derken, şimdi dilan sen açık açık ben dünyanın en eski mesleği ile iştigal etmiyorum mu demek istiyorsun? İnanalım mı? şu tarz bana doğru gelmiyor. dünyanın en eski mesleği herkesin de bildiği üzere orospuluktur. sen bir forumda şaka bile olsa birisine çıkıp sen aslında orospu değil misin? dediğinde bu gülünmesi ve eğlenilmesi gereken bir şaka mı oluyor? önceki mesajlarımda da empatiden bahsettim cidden çok önemli bir yetenek bu. birisi çıkıp ananıza 'sen orospu musun?' dediğinde rahatsız olmuyorsanız bu sizin genişliğinizdir ama ortalama bir insan bu mesleği icra bile etse bunun bir yerde belirtilmesinden rahatsızlık duyar. zaten hayvan ve insan olmanın farklarından birisi bu. olayları nitelendirebilmek ve bu ölçüde insiyatif kullanmak. beyinciğinizden gelen ilk sinyalin yönettiği bir canlıysanız bu pek saygı duyulası olmuyor. azıcık erdemli olun lan. sturm başkanın askerleriyiz hülooooğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 spor kültür işi daha doğrusu dünya görüşü, tc sınırıları içindeki bir çok kadın, hala "mal" statüsünde rahat yaşam hayalleri içinde olduğu için, spor mipor bayıyor adamı spor ile alakadar olacak belli bir paralı zümre ise fizik üzerinden statü belirleme peşindeler zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 bir kaç sayfa öncede söylemiştim. bir göt düşünün ki koskocaman bir forumu bir anda sosyoloji profesörü haline getirebilsin. ey göt sen nelere kadirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Black-ice said: ben dylan muhabbetini falan hiç bilmiyorum lan. görüyodum da dramaya dahil olmamıştım. son fotodan sonra biraz ilgimi çekti nereden başvuruyoruz dramaya? dalağını yalarım diye gir abi direk işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 dilan antalyada bi akşam yemek yiyebiliriz otelde istediğin kadar arkadaşın da getirebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 AHAHAHA ABİ DALAĞINI YALARIM NEDİR AHAHAHAHAHAAH LAN NASI Bİ HAYAL GÜCÜ VARSA BENDE DİREK GÖZÜMDE CANLANDI AHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 ya beyler yoga pants squat falan tartışıyoduk naptınız böyle şimdi farkettim pati kardolarıma hizmet sınırsız http://www.youtube.com/watch?v=ptJWKnQmPWI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Certhas said: axedice said: Bok atmak derken, şimdi dilan sen açık açık ben dünyanın en eski mesleği ile iştigal etmiyorum mu demek istiyorsun? İnanalım mı? şu tarz bana doğru gelmiyor. dünyanın en eski mesleği herkesin de bildiği üzere orospuluktur. sen bir forumda şaka bile olsa birisine çıkıp sen aslında orospu değil misin? dediğinde bu gülünmesi ve eğlenilmesi gereken bir şaka mı oluyor? önceki mesajlarımda da empatiden bahsettim cidden çok önemli bir yetenek bu. birisi çıkıp ananıza 'sen orospu musun?' dediğinde rahatsız olmuyorsanız bu sizin genişliğinizdir ama ortalama bir insan bu mesleği icra bile etse bunun bir yerde belirtilmesinden rahatsızlık duyar. zaten hayvan ve insan olmanın farklarından birisi bu. olayları nitelendirebilmek ve bu ölçüde insiyatif kullanmak. beyinciğinizden gelen ilk sinyalin yönettiği bir canlıysanız bu pek saygı duyulası olmuyor. azıcık erdemli olun lan. sturm başkanın askerleriyiz hülooooğ http://1.bp.blogspot.com/-o_tHAQ1gSE4/TenklUpvw6I/AAAAAAAAADI/TktOUXC4VuQ/s1600/internet_white_knight.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 adamın yazısına ne biçim de hak vermiştim ama o resim nasıl da cuk diye oturmuş :( özür dilerim certhas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 kadınlar kaslandıkca memeler silikon mu üretmeye başlıyormuş, öyle bir havası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Fransuxa said: bir kaç sayfa öncede söylemiştim. bir göt düşünün ki koskocaman bir forumu bir anda sosyoloji profesörü haline getirebilsin. ey göt sen nelere kadirsin. göt ile fazla içli dışlı olmak pek iyi şeylere delalet etmediğini söyleyen araştırmacılar var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 çok klasik abi. yani genelgeçer ve hepimizin aslında hayatta uyguladığı kuralları eğer web üstünde yazarsan ya hatuna yazıyorsundur, ya popi yapmaya çalışıyorsundur. white knight tepkisine de lol adam bugüne saklamış gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Killer said: ya beyler yoga pants squat falan tartışıyoduk naptınız böyle şimdi farkettim pati kardolarıma hizmet sınırsız http://www.youtube.com/watch?v=ptJWKnQmPWI 3 ayri gyme kaydoldum kardes, bunlarin parasini kim verecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 spor salonunu kırdım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 AQUILA SDKJFSDÖA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 spor genelde cıbıl cıvıl hatunlu capsler, videolar, kıyamet alameti bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 şunları eğlencede paylaşın pls. axedice ın falan niye paçasından pislik akıyor anlamadım ben, bu dilan bi şey mi yaptı pmlerine cevap mı vermedi sdfkg. kim olursa orospu denmemeli. ayıp cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 axedice standart tarifesi o. farklı bir paket istiyorsanız önce forumun adı değişmek zorunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar