Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bizim kızlarımız neden spor yapmıyor ya

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bingildak said:

bana tipi çok tanıdık geliyor

paticikten bilmediğime göre ikimizinde antalyalı olduğuna göre hiç irdelemiyorum asdasd

bende antalyalıyım tanıdık geliyor, konyaaltından geçerken gördüm gibi yol kenarında ^^
Mesaj tarihi:
axedice said:

Bok atmak derken, şimdi dilan sen açık açık ben dünyanın en eski mesleği ile iştigal etmiyorum mu demek istiyorsun?

İnanalım mı?

şu tarz bana doğru gelmiyor.

dünyanın en eski mesleği herkesin de bildiği üzere orospuluktur. sen bir forumda şaka bile olsa birisine çıkıp sen aslında orospu değil misin? dediğinde bu gülünmesi ve eğlenilmesi gereken bir şaka mı oluyor?

önceki mesajlarımda da empatiden bahsettim cidden çok önemli bir yetenek bu. birisi çıkıp ananıza 'sen orospu musun?' dediğinde rahatsız olmuyorsanız bu sizin genişliğinizdir ama ortalama bir insan bu mesleği icra bile etse bunun bir yerde belirtilmesinden rahatsızlık duyar. zaten hayvan ve insan olmanın farklarından birisi bu. olayları nitelendirebilmek ve bu ölçüde insiyatif kullanmak. beyinciğinizden gelen ilk sinyalin yönettiği bir canlıysanız bu pek saygı duyulası olmuyor.

azıcık erdemli olun lan.

sturm başkanın askerleriyiz hülooooğ

Mesaj tarihi:
spor kültür işi daha doğrusu dünya görüşü, tc sınırıları içindeki bir çok kadın, hala "mal" statüsünde rahat yaşam hayalleri içinde olduğu için, spor mipor bayıyor adamı

spor ile alakadar olacak belli bir paralı zümre ise fizik üzerinden statü belirleme peşindeler zaten...
Mesaj tarihi:
Black-ice said:

ben dylan muhabbetini falan hiç bilmiyorum lan. görüyodum da dramaya dahil olmamıştım.

son fotodan sonra biraz ilgimi çekti nereden başvuruyoruz dramaya?

dalağını yalarım diye gir abi direk işte
Mesaj tarihi:
ya beyler yoga pants squat falan tartışıyoduk naptınız böyle şimdi farkettim

pati kardolarıma hizmet sınırsız

http://www.youtube.com/watch?v=ptJWKnQmPWI
Mesaj tarihi:
Certhas said:

axedice said:

Bok atmak derken, şimdi dilan sen açık açık ben dünyanın en eski mesleği ile iştigal etmiyorum mu demek istiyorsun?

İnanalım mı?

şu tarz bana doğru gelmiyor.

dünyanın en eski mesleği herkesin de bildiği üzere orospuluktur. sen bir forumda şaka bile olsa birisine çıkıp sen aslında orospu değil misin? dediğinde bu gülünmesi ve eğlenilmesi gereken bir şaka mı oluyor?

önceki mesajlarımda da empatiden bahsettim cidden çok önemli bir yetenek bu. birisi çıkıp ananıza 'sen orospu musun?' dediğinde rahatsız olmuyorsanız bu sizin genişliğinizdir ama ortalama bir insan bu mesleği icra bile etse bunun bir yerde belirtilmesinden rahatsızlık duyar. zaten hayvan ve insan olmanın farklarından birisi bu. olayları nitelendirebilmek ve bu ölçüde insiyatif kullanmak. beyinciğinizden gelen ilk sinyalin yönettiği bir canlıysanız bu pek saygı duyulası olmuyor.

azıcık erdemli olun lan.

sturm başkanın askerleriyiz hülooooğ

http://1.bp.blogspot.com/-o_tHAQ1gSE4/TenklUpvw6I/AAAAAAAAADI/TktOUXC4VuQ/s1600/internet_white_knight.gif
Mesaj tarihi:
Fransuxa said:

bir kaç sayfa öncede söylemiştim. bir göt düşünün ki koskocaman bir forumu bir anda sosyoloji profesörü haline getirebilsin. ey göt sen nelere kadirsin.

göt ile fazla içli dışlı olmak pek iyi şeylere delalet etmediğini söyleyen araştırmacılar var...
Mesaj tarihi:
çok klasik abi.

yani genelgeçer ve hepimizin aslında hayatta uyguladığı kuralları eğer web üstünde yazarsan ya hatuna yazıyorsundur, ya popi yapmaya çalışıyorsundur.

white knight tepkisine de lol adam bugüne saklamış gibi.
Mesaj tarihi:
Killer said:

ya beyler yoga pants squat falan tartışıyoduk naptınız böyle şimdi farkettim

pati kardolarıma hizmet sınırsız

http://www.youtube.com/watch?v=ptJWKnQmPWI

3 ayri gyme kaydoldum kardes, bunlarin parasini kim verecek.
Mesaj tarihi:
şunları eğlencede paylaşın pls.

axedice ın falan niye paçasından pislik akıyor anlamadım ben, bu dilan bi şey mi yaptı pmlerine cevap mı vermedi sdfkg.

kim olursa orospu denmemeli. ayıp cidden
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...