Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bizim kızlarımız neden spor yapmıyor ya

barbu

Öne çıkan mesajlar

axedice said:

Bok atmak derken, şimdi dilan sen açık açık ben dünyanın en eski mesleği ile iştigal etmiyorum mu demek istiyorsun?

İnanalım mı?

şu tarz bana doğru gelmiyor.

dünyanın en eski mesleği herkesin de bildiği üzere orospuluktur. sen bir forumda şaka bile olsa birisine çıkıp sen aslında orospu değil misin? dediğinde bu gülünmesi ve eğlenilmesi gereken bir şaka mı oluyor?

önceki mesajlarımda da empatiden bahsettim cidden çok önemli bir yetenek bu. birisi çıkıp ananıza 'sen orospu musun?' dediğinde rahatsız olmuyorsanız bu sizin genişliğinizdir ama ortalama bir insan bu mesleği icra bile etse bunun bir yerde belirtilmesinden rahatsızlık duyar. zaten hayvan ve insan olmanın farklarından birisi bu. olayları nitelendirebilmek ve bu ölçüde insiyatif kullanmak. beyinciğinizden gelen ilk sinyalin yönettiği bir canlıysanız bu pek saygı duyulası olmuyor.

azıcık erdemli olun lan.

sturm başkanın askerleriyiz hülooooğ

Sosyal ağlarda paylaş

spor kültür işi daha doğrusu dünya görüşü, tc sınırıları içindeki bir çok kadın, hala "mal" statüsünde rahat yaşam hayalleri içinde olduğu için, spor mipor bayıyor adamı

spor ile alakadar olacak belli bir paralı zümre ise fizik üzerinden statü belirleme peşindeler zaten...
Sosyal ağlarda paylaş

Certhas said:

axedice said:

Bok atmak derken, şimdi dilan sen açık açık ben dünyanın en eski mesleği ile iştigal etmiyorum mu demek istiyorsun?

İnanalım mı?

şu tarz bana doğru gelmiyor.

dünyanın en eski mesleği herkesin de bildiği üzere orospuluktur. sen bir forumda şaka bile olsa birisine çıkıp sen aslında orospu değil misin? dediğinde bu gülünmesi ve eğlenilmesi gereken bir şaka mı oluyor?

önceki mesajlarımda da empatiden bahsettim cidden çok önemli bir yetenek bu. birisi çıkıp ananıza 'sen orospu musun?' dediğinde rahatsız olmuyorsanız bu sizin genişliğinizdir ama ortalama bir insan bu mesleği icra bile etse bunun bir yerde belirtilmesinden rahatsızlık duyar. zaten hayvan ve insan olmanın farklarından birisi bu. olayları nitelendirebilmek ve bu ölçüde insiyatif kullanmak. beyinciğinizden gelen ilk sinyalin yönettiği bir canlıysanız bu pek saygı duyulası olmuyor.

azıcık erdemli olun lan.

sturm başkanın askerleriyiz hülooooğ

http://1.bp.blogspot.com/-o_tHAQ1gSE4/TenklUpvw6I/AAAAAAAAADI/TktOUXC4VuQ/s1600/internet_white_knight.gif
Sosyal ağlarda paylaş

Fransuxa said:

bir kaç sayfa öncede söylemiştim. bir göt düşünün ki koskocaman bir forumu bir anda sosyoloji profesörü haline getirebilsin. ey göt sen nelere kadirsin.

göt ile fazla içli dışlı olmak pek iyi şeylere delalet etmediğini söyleyen araştırmacılar var...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...